Bebeklerimiz ve Biz

günaydın herkese....
süper bi hafta diliyorum...

ben bu hafta sonu evde olmayı bekliyordum ama ani bir kararla dün köye gittik..
ne eğlendik ya...
yavrumda çok seviyor köyü..
doyasıya oynuyor orda
o kadar güzel kar yağdı ki ankaraya asla yağmaz öyle kar..
sonra da karda balık pişirp yedik..
ama hamlamışım her yerim ağrıyor...
bir de giderken radara girdik 225tl ceza yedik..
çok süper oldu

günaydınlar
bizim ameliyat vardı ya bugün, yarına ertelendi kayınvalidem çok korkuyor ya çok tedirgin haklı olarak riskli bir ameliyat.bende geldim bugün işe yarın yokum.
güzel bir hafta diliyorum hepimize

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler herkese hayırlı haftalar diliyorum

cuma günü saat:17:00 gibi çıktım kahvaltılıklarım yoktu hiç eve gittim ablam ve çocukları geldiler eniştem bıraktı döndü
o akşam oturduk annemlerde yatma vaktimiz gelincede evimize gittik kuzucum çok mutluydu kuzenleri ordaydı çünki cumarteside 08:30 uyandık yezda hanımla beraber.bime gidip alışveriş yaptık eve dönüp kahvaltmızı yaptık. hemen ev işlerine koyuldum okadar erken kalkmama rağmen yinede işim geç bitti ablam aradı öğleye geliyoruz genel temizliğimi yaptım birde halılarımın üstünü fırçayla aldım kosla halıyla süpürgem iyi çekmiyor bayağı tüy ve kıl çıktı ama bende bittim hamladı hertarafım işim bitene yakın annem dilek ablam ve yiğenlerim geldi kalan işleride berabercene yapıp hamurişine giriştik

açma kek mercimekli köfte ve patates salatı yaptık turşu kavurmasıda yapıcaktık fasülye getirmeyi unutmuşlardı annemler kuzum çok iştahsızdı hiçbirşey yemeden yattı o kalkana kadar yemek faslımızda bitti sonra akşam yemeğine koyulduk kızkardeşim aradı bizde geliyoruz diye çok sevindik uzun zamandır bir araya geleip kalamıyorduk iyide oldu bizede çocuklarada :) yemektede tavuk sote pilav salata turşu ve zeytinyağlı barbunya vardı yemeğide yedik annemi yolculadık çocukları yatırıp çayımızı içtik yanında bisküvimiz çerezimiz cipsmizle recep ivediği izledik ama 2'yi gülme eğlenme bağbında iyide oldu saat :03:30 gibi yattık dilekle ümitte bizde kaldı topluca eğlendik güzel bir hafta sonu oldu

dünde kahvaltıdan sonra annemlere gitik benim kuzunun yine elbise aşkı depreşti evden çıktı ama nasıl ağlıyor elbise diye yıkanmış ıslak allahım ne yapacağımı şaşırdım sinirlerim oynadı yerinden neyse mağzaya girdik elbise aldımda sesini kesti anneme geçtik dileğin yine kanamsı olmuştu zorladı biraz sanırım kendini bugün sabahtan gidicekti doktora bakalım ne diycek doktor inş. kötü birşeyi yoktur..

bizden bukadar uzuncana yazdım ama :)

elifcim sizde eğlenmişsiniz ne güzel hergününüz şeker tadında geçsin
trafik cezsıda ekstra olmuş sağlık olsun rabbim başka dert vermesin

betülcüm naber canım tabiki her insan gibi oda korkmakta haklı rabbim şifasını versin inşallah kısa sürede hızla iyileşir ve toparlar hayırlısı olsun hakkıınızda canım

Herkese Selamm iyi haftalar diliyorum,

Biz cuma sabah 9 da Çapadaydık Muayne edildi deniz çok güzel bendede alerji olduğu için gebeliğime çocukluğuma kadar indi dr. 3 tüp kan ve 1 tüp idrar verdik+ verem testi yapıldı (bugün verem savaşda ölçümü yapılacak). 8 Şubat Ter testi , 10 Mart Alerji testi , 29 Nisan Sonuçlar ile beraber kontrolümüz var , Kullandığımız Hap ve şuruba ilave olarak Fısfıs verdi Dr. Biraz uzun sürüyor araştırılması ama en azında Fakültede geniş çaplı bakılıyor. Saat 3 gibi çıktık Hastaneden, yakındaki Historia Avm ine gitti kuzu ya söz verildiği gibi Mc ısmarlandı :) Lcw den ananesi çok güzel ciciler aldı, eşimle kendimede bi takım şeyler alıp Anneme geçti Pazar günü döndük. K.walidemlerde izmirden geldiler pazar, Yanlarında köpeğide getirmişler Dr özellikle sordu evde evcil hayvan varmı diye , yok dedim. Olmasında zaten dedi. Görümcem kendi evinde bakacakmış neyseki. Böyle işte şekerlerim Defalarca arayan Elifkoma ve Betüşüme çok teşekkür ediyorum.Sağolun kızlar.

ışlerim çok, öpüyorum herkesi Sevgiler.

Selamlarrr

yelizcim şimdiden geçmiş olsun diyeyim ozaman umarım bütün testlerin sonucunda neye karşı alerjisi olduğı çıkar hayırlısıyla alırsınız sonuçlarınızı canım

cicilerinide iyi günlerde kullasın deno tabiki sizde

slm kızlar nasılsınız
misafirim vardı kahvaltıya biraz önce kalktılar bende bi bakıyım dedim

emiri babannesiyle halasına gönderdim bakalım belki akşma gelir oğluşum, çok özledim 2 gündür göremedimm kuzumuu

betülüm demek yarın olucak, sterss olur şimdi yarınakadar iyicene keşke bugün olabilseydi hadi hayırlısı cnmm inşallah sağ salim kurtulur kavuşur sağlığınaa

yelicim sizde dr ve avm gezileri ciciler mc ler ohh yoğun bi haftasonu geçirmişsinizz

elifcim demek balık üstüne bi de radarr baya pahalı bi balık sefası olmuşşş canaa gelmesin mala gelsin diyelimmm

kadişim sizde çok kalabalık ve yoğun güzel bi haftasonu geçirmişsiniz
kardeşlerin ve yiğenlerinle beraber
dileğin hamileliği nasıl giditor cnm bi sorun yoktur inşallah

elifimin haftasonu güzel geçmiş sevindim ama trafik cezası kötü olmış ama cana gelmesinde.
kadisimin haftasonu da süper geçmiş kalabalık ve eğlenceli ne güzel
yelizim hepiniz güle güle kullanın sağlıkla..
zehram gelmiş misafirleri varmış yine ne güzel gelenin gidenin eksik olmuyor.maşşallah sana:)
sağolun kızlar umarım sorunsuz atlatırız yarını dua edin bizim için canlarım

Teşekkür ederim kızlar sağolun,

Ohh elifkom köye gitmiş ne iyi gelmiştir. Radar kötü olmuş ama :(

Betüşüm yarınmış ameliyat günü stresi cabasıdır bilirim, k.peder kontrole gitmişti, korkudan gelmez diye dr bırakmayıp hemen almıştı ameliyata.

Kadis sizde dolu dolu geçirmişsiniz haftasonunu ne güzel, dilekden haber varmı umarım kötü bişey yoktur, kaç haftalık oldu bu arada?

Zehroşda kuzusundan ayrıymış 2 gündür, allah ayırmasın.Misafirler varmış yine ooh ne güzel.

evet yelizcim çok özledim oğlumu akşama getircek inşallah babsı ama gelmek istermi bilmem
orda şimdi ona kimse yapma etme demez karışmaz

kızlar ya bu aralar zeynep kesinlikle kahvaltı sevmiyo sadece sarelle sürersem ekmeğine yarım bakla süt le onu yer

ama akşam bazen acıkıyo o zaman ekmek peynir zeytin helva yiyor
gene kahvaltı etmedi bugün az önce zeytin peynir ekmek yedi bide portakal sıktım onu içtii

sizinkiler ne yiyor kahvaltıdA?

ooo gezilmiş tozulmuş, güzel muhabbetler olmuş ne güzelll maaşşallahhhhh

elfikomm gezmiş üstüne ceza yemiş olsun cana gelmesinde
betüşüm yarın allahın izniyle kayınvaliden çok başarılı bir ameliyat geçirir ve biran önce toparlar inşallahh
yelizim vışş ne güzel amma test var, geniş çaplı olması en azından huzur veriyor, güle güle giysin cicilerii denom

kadişim de eğlenmiş maşallahh ne güzel

zehram oğluşunu göndermiş,kahvaltı olayı bizdede yok maalesfffff

zehracım berfe kahvaltı yı çok sever.bi bardak portakal suyu,bal,reçel,zeytin ,beyaz ve kaşar peynirimiz,tel peynirimiz yumurtamız(gün aşırı)seviyor kahvaltıyı bizim tek sıkıntımız öğlen ve akşam yemekleri

bizde cuma akşamı babayla buluştuk kuzuyu oyun parkına götürdük orda kendin 4-5 yaş büüyklere kafa tuttu manyak kızım benim, siz niye kayıyorsunuz napıyosunuz bakıyım kardeşler diye
sonra mc de bişeyler yedik
cumartesi kalktık kahvaltımızı ettik , sonra forum istanbula gititk bana bot almaya, önce oyuncakçılar gezildi tabiiki fıstığa 3 tane kitap aldım gene, arkadan bana bot aldık,sonra yemek yedik eve geldik kuzu yolda uyuya kaldı dünde evdeydik , bugünde silsim süpürdüm sonra işsizliğimi gittim aldım
böle yani bizdendee

Back