Bebeklerimiz ve Biz

yeliz senin eşinde ne uyanıkmış
demek sen korkunca senin ona sarılmandan dolayı seviyo bu tür filmleriCADIARZUsengözlerimebaksanab:jeyyar:

dünürüm sende bu haftasonu aldırırsın artıkın botlarını
erkekler genelde pek hoşlanmazlar alışveriş işlerinden tabi kendilerine yapılacaksa aynı alışveriş
sürekli fikir vericen sende onunla beraber bakıcan falan filan
ben bişey denediğimde eşim katiyen yorum yapmaz
bende beğenirsem kendi fikrime göre alırım
aşkolsun hayatım bak ne güzel oldu niye fikrini sölemedin mağazada deyince
o kadar kişinin için de güzel omuş yakışmış dersem herkes sana bakar bak şimdi diyorum çok yakışmış der
uyanık benimkide fazlasıyla

ama ona ben yorum yapmayınca bi surat asar tamam almıyorum der bi daha da hiç bakmaz o yüzden mutlaka fikrimi söylememe gerekiyo kaprislidir biraz eksik olmasın

Öyledir zehra;))))

Benim goncam katiyen benimle gelmez alışverişe, artık zorlamıyorumda , gerek yok :)alışweriş arkadaşım war nasıl olsa o bana bütün iltifatları , yakışıp yakışmadığını söylüyor, bebeğim benim yaa :).

Oda beni götürmez ihtiyacını alır gelir :). sewmiyor adam alışverişi ne yapayım dimi ama :)))

sağolun canlarım daha iyiyim çok şükür.
ya nimet twilight serisini çok beğendim valla bande şuan 3 bitmek üzere düşüremiyorum elimden.yeniayı aldım evde izleyemedim henüz
benim kuzu geç yatıyorya
ya hergece anlatıyorum bak diorum sen abla oldun artık sallamayayım seni dün gecede yine anne saalla dedi.bende dedim kzım "ben sana ne dedim " o da diorki demişimki "anneler sallar çocuklar uyur"bakarmısnız öyle demişim zilli:)

nimocum hoşgeldin balım demek nilde aynı aman iyi bende korkuyorum diğer kızlarda yok benim cadı niye illada elbise diye tutturoyor diyeee

vallahi ben eşimle barber yaparım alışverişi hatta o bakar yorum yapmazsa beğenmediğini anlarım eğer oldu güzel derse alıyorum oda bana sorar mutlaka yani alışveriştede ayrılmıyoruz :)

sezon bitiminde indirimler olunca doğru eşime birkaç kazak almak istiyorum bende bakınırım bişeyler ama maaşlar düzene girerse inşallah

kızalrr benim elektrik süpürgemde çekmeme sorunu varr nedense vestelde birtane gördüm thomas diye ama pahalı geldi açıkçası uygun bişey bulsam birkaç aya kadar alıcam ama

betüşüm senin o küçük cadını ısırıyorum hemde çoklu çoklu maşallah ona cimcimeye bak demediğini dedin gibi söylüyor

Selam fıstıklar...
Oh maşallah gezilmiş alışverişler yapılmış. Güle güle iyi günlerde giyinirsiniz inşalah....
O elbise takıntısı arada bizde de oluyor ama birinin üstünde görürse mesela geçen Aşkı Memnuda kız nişan elbisesini giyince tutturdu bende giydirdim. Geçti tv karşısına kıza soruyor "bak şıkı şıkı oldum mu" diye...

Bizim en büyük takıntımız wc de dergi bakmak... Hiç abartısız bıraksam saatlerce orada öylece otura bilir:))))

Babamız izinli evde kuzumla iki koldan dışarı çıkmak için baskı yapıyoruz bakalım o mu biz mi baskın çıkacağız ????

benim eşimde avm gezisini alışverişleri falan hiç sevmez.ben birşey alırkende yorum yapmaz sen nasıl olsa yakışıp yakışmadığını biliyorsun diyor.ama bende istiyorumm ki yorum yapsın.zaten onun yanında aldıklarımı sonradan çok beğenerek giymem zaten.sıkıntıya gelemz hemen suratını asar falan diye acele ediyorum.kendi başıma yaptığım alışverişleri daha çok sviyorum.o kendine alırken ama muhakkak bana danışır.yorum yapmayıncada bozulur.

tünaydın kızlar.feci haldeyim.dişim biraz zor çekildi.bu yüzden diş etim ve damağım yara olmuştu.şu an konuşamıyorum,yutkunamıyorum,çiğneyemiyorum.canım çok yanıyor.

Sevilim demek sizde aynısız eşinde 2 bayana hayır diyemez bence siz baskın çıkarsınız :)

ben ölede denedim ama nedense olmadı sevilim yaaa:??

senin kocada aynı benimki gibi bazen çok sıkılarak tamammı bittimi der sinirden bişey almadan çıkarım tek başıma olunca benim alışveriş yapacağım mağzanın ferah olması gerekiyor kalablık olunca nedense yapmadan çıkıyorum gerisin geriii :)

mevcan geçmiş olsun tekrardan bilirim o acıyı hamile kalmadan önce bende 20lik dişimi aldırmıştım 1 hafta 10 gün kadar bişey yiyemedim bende üstelik şiştide allah yardımcın olsun canım

betülcüm saol gülümm

demek anneler sallar bebkler uyur maşallah zeynebe, öp yerimize bal dudaklarından fıstığı

semihacım sen anlatınca dedim aynen eşimle biz alışveriş durumlarımız aynı valla

benimki alışveriş konusunda bi tuhaf yaa
ben gideyim alayım bişeyler desem, yalnız mı gitmek istiyon diye trip atar
hadi ozamna dersin çıkana kadar evden beni sinir basar
girersin bi mağazaya surat bi tuhaf herşeye yakışmadı der, arada sağ tarafındna kalkmışsa bu güzel bak der
herşeyi gösterirsin hepsine hayır der en sonunda sinir basar çıkarsın mağazadan
valla en son bi arkadaşın nişanı vardı, kzılarla nişandan atladık gititk avmye mağazada gönlümce denedim çıakrdım aldım ama hadi dedim hayırlısı beğenmez ama olsun
geldim eve tabi böle bensiz niye dolaştın tarzında beni svemiyomsuun bakışlarında
göserdim elbiseyi felen aa güzelmişşş dedi beğendi

tek başıma yada arkadaşlarla rahat rahat alı kendime yakıştrıyorum

betülcüm saol gülümm

demek anneler sallar bebkler uyur maşallah zeynebe, öp yerimize bal dudaklarından fıstığı

semihacım sen anlatınca dedim aynen eşimle biz alışveriş durumlarımız aynı valla

başlarda üzülüyordum sonraları sinir olmaya başladım.şimdide alıştım.keyfime bakar oldumşakkıdı:delphin:

Back