Bebeklerimiz ve Biz

Canım denizinde kısıtlı kahvaltıları yumurta vermediğim için sanki bişey yemiyormuş gibime geliyor.

Nimi naber şekercim nasıl gidiyor ev hali.

Mev.can sizden naber yeni oyuncaklar alınmış, iyi günlerde kullanılsın.

Sağolun kızlarr öle valla dolu dolu yaşadık

zehram misafirlerini en iyi şekilde ağırlamışsın yine ohhh güzel mamalar yenmiş oğluşunda gezmelerdeymiş kavuşursunuz inş. yezdada gün aşıtı yumurta rafadan olcak şekilde haşlayıp veriyorum peynir ağzına sürmez zeytin salam sosis patates kızartırım reçel falanda yemiyor öle yiyor meyve suyuda veriyorum yanında bölece yiyor keyfine bağlı

yelizcim hadi gözün aydın ozaman

nimocum sizde dolaşıp eğlenmişsiniz nilin oyuncklarını kitapları seninde botlar hayırlı olsun canım

mevcan sana merhaba nabersin diyet nasıl gidiyor

dileğin 2 gündür çok ağrısı vardı az birazda kanması olunca bugün ablamla doktora gitti bebeişimiz iyi şükür ellerini kaldırmış öle görmüşler yine iğne vermiş doktoru genel olarak iyi ama dikkat etmesi gerekicekmiş yinede ediyoruz bir iş yaptırmıyor annem sürekli yatıyor ağırda kaldırmıyor yorulmuyor ama oluyor işte hayırlısı şuan 11 haftalık fındık kurdu 1 hafta sonra 2'li testleri yapıcakmış

ya bizde bir tek öğle yemeği var
onun dışında nil maalesf yemiyor
sabah 1 saat bekliyorum hanfendi açılsın, bişeyler yesin diye ama yok
öğlen işte zorla çşitli oyunlarla öyle böyle yiyor akşam sa gene bişey yok

selam kızlar...
ohh herkesler toplanmış ne güzell
saolun kızlar dediğiniz gibi cana gelmesinde giden 225 lira olsun :)

yelizcim çok sevindim canım verem değerlerinizin iyi çıkmasına...

kadiscimin de hafta sonu güzel geçmiş...dilek hiç dinlenmiyor mu canım...
onun sürekli yatması lazım.....

betülüm ne zordur k.waliden için...
kolayca atlatır inşallah cnm...

zehracım da gelmiş...
kurs olmayınca ne güzel ilgileniyorsun bizimle..
emir bence gelmez akşam...ama özlem ağır basabilir :)

mevcan hoşgeldin cnm..
bugün hava çok güzeldi..dışarı çıkarsaydın fıstığı biraz..

nimicim hoşgeldin balım..
güle güle giy botlarını..
iyi yapmışsınız sizd gezmişsiniz ne güzel hafta sonu

hmm kahvaltı...
bizde peynir yok...
ağzına sürmez..
şuan domatesi salatalığında mevsimi olmadığından hep yumurta yiyor ruze..
ama çok iyi doyuruyor karnını..
pataesli yumurta yada rafadan falan...
ekmeğe sarelle sürünce çok seviyor..ama çikolatayı fazla tüketmesini önlemek için artık sarelle vermiyoruz...bi de börek kek çok seviyor ruze...
onlardan yapıyoruz bazen..
sabhalrı ben ıhlamur kaynatıyorum...
kaynanamlar çay veriyorlar..

selam kızlarr hepinizi kocaman öpüyrumm
geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
1 haftadır annem babam yeğenim vardı çok güzei bir hafta geçirdik
ama bugün gittiler çok üzüldüm canımız sıkıldı çok
naz çok ağladı yavrum anneanne gitme diye babama çok kızıypr çok sıkıyor öpüyor sen git burdan diyor ama sonra şaka diyor zilli
off off allah başımızdan eksik etmesin anamızı babamızı
biraz kendime geleyim aranızdayım yine hepinizi çokk seviyorummm

elifim çıkardım çıkarmammı önce birlikte pazara gittik sonra parka.1 saaatten fazla kaldık dışarda.çok mutluydu kuzum.diyet daha doğrusu sağlıklı beslenme programım tam gaz devam ediyor kilolar gidiyor ama adetim çok gecikti o yüzden çok şişim.tartıya bayadır çıkmıyorum..

elifim berfede öyle.kek,poğaca,krep delisi ara ara yapıp kahvaltıda veriyorum bundan.berfede tam aksine peyniri çok sever tam kaşar delisi.beyaz peyniride çok sever.sarelleyide seviyor ama sağlıklı olmadığı için ayda yılda bi kez veriyorum..

ekinim hoş geldin cnmm
bende seni merak edip durdum nerde bu kıss yok diye
neyse bi sorun yokmuş
demek annenler sendeydi herşey iyi hoş ta ayrılık gelip çattımı insanın canı çok sıkılıyor allah kavuştursun cnm yaaaa
hasretlik çekiyosunuz sürekli onlarda sizlerde
demek naz ağladı üzülmüş kuzular alışınca dedeye anneanneyee

demek kahvaltıyı genel anlamda bi zeyneple nil sevmiyo
ne börek yer, ne kek ne poğaça
bi ara ne güzel kaşar peyniri ve yeşil zeytin yerdi
şimdi hiç sevmez olduu sıkıldı sanırım
ama pataes sosis kızaretırsam hiç affetmez sosis değilde arada patates kızartıyorum bişey yemediği için
dünde şeftatili krem peynirler varya çocuklar için onlardan aldım paketi açtım öle durdu tadına bile bakmadı evvelden de aldığımda yemişti oysakii

ama emirde öleydi küçükken o yüzden canımı sıkmıyorum yemedi diye büyüdüğünde de az ye diye uğraşacağım malummm abisi de öleydi çünkü:))

evet elifcim ya kurs yok ben sizle ilgileniyorum ama kimse yok topikte giren mesaj yazıp ö-çıkıyo bi sohbet ortamı oluşturamadık gitti
benim nette de sorun var arada düşüyorum pc yi kapatıp gene açıyorumm
zaten kotayı da geçmişiz faturamız 52 geldi emirin yüzünden indirdiği ve oynadığı oyun sitelerinden malumunuz

yeliizcim demek değerleriniz düşük çıktı, risk olmamasına sevindim cnmm geçmiş olsunnn
karagözlü denomuzu öp yerimize yokmu yeni resim:))

günaydınlar bizim ameliyat yine yarına kadar ertelendi.1 gün dinlensin demiş dr.hastanee yatıyor.ben bugün pc başında değilim.güzel bir gün diliyorum hepinizi

günaydın kızlar....
yine güzel bir gün diliyorum....

betülüm yine niye ertelediler...
kadın iyice stres oluyor...

herkeze merhabalar canlarım nasılsınız bakim

betülcüm busefer neden erlendi canım hayırlısı olsun canım öptüm seni ve zeynoyu

Back