ruzem çok güzel çıkmış yaaa
fıstık ya ne fıstıkkk, alıp böle heryerini mıncıklamak gelyor içimdne zilliiiiiiiiiii
denomun yarın randevusu varmışş, sonrada mcdonaldsa mı giceksinizzz :))))
zhram ikinci çocuk olayına değinmiş, kendin yaptın ooohhh rahatsın demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sen 3.yü istyon mu söle banaaa
valla sen en güzelini yatın geç olmadan allah güzel bir kardeş nasip etti emire
ben kesinlikle düşünmüyorum, doğumdan daha çıkarıkmaz bana sormuşlardı doğururmusun bitane daha evet kardeşsiz olurmu demişim o acıyla ağrıyla, isterdimde kardeşi olsun, sonuçta benim gül gibi kardeşim var, onun zor anında ben elinden ttuttum, benim zor anıma o elmden tuttu sağolsun, mantık olarak düşününce kardeş iyidir çocuğa paylaşmayı öğrenir, anne den babadan daha kıymetlidir daha candır kardeş, birlikte eğlenir birlikte ağlarsın, annenle babanla paylaşamadıkalrını paylaşırısn can yoldaşıdır , kavga etmek bile güzeldir, abla yada bi lafı duymak çok güzeldir, yada kardeşim lafını, ay duygulandım bak şimdi.
isterdim ama yaşadıklarımdan sonra kesinlikle istemiyorum, meleğin huysuzluğu uykusuzluğu falan bahane değil bana, birinin hakkından gelen ikincisinden de gelir allahın izniyle
allah bana 2 kere test yapmayı nasip kıldı 2 sinde de pozitif çıktı 2 sindede ne karşımda sevinçten havalara uçan bir adam vardı, nede kendimi suçlu histtirmeyecek bişey.ben doya doya bu sevinci yaşayamayacaksam olmasın, allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, olmayanlara ,isteyenlere, yolunu bekelyenelere versin, benide bir daha günaha sokmasın, içimdeki yara tarif edilemez, ama eşim asla benim karşıma ben çocuk istiyorumla gelemez , gelmesinde. bendne 2.ci torunu isteyenlerede verilcek cevaplarım çok fazla
varsın kimse benden istemesin, varsın allah olmayanlara versin