Bebeklerimiz ve Biz

bu arada kızlar size bi soru
özellikle tek bebği olanlara sorum
başka çocuk düşünüyomusunuz ve ne zaman olsun isterdiniz elinizde böle bi imkan olsa tabiyerimseniben

ben yazdan beri düşünüyorum ama eşime hiç belli etmiyorum.
çok ikilemde kalıyorum.
bir tarafım yap nasıl olsa evdesin ikisi birden büyür diyor
diğer tarafım tam rahata alıştın nasıl bozarsın bunu diyor.

eşimede belli etmememin sebebi ev al öyle diyorum
kısmet nasip ne desek boş aslında

semihacım aslında mantığın çok güzel
insan bi süre sonra rahata erince başa dönmek için baya bi düşünüyo cesaret istiyo
ama elin soğumadan ve evdeyken ikisini beraber büyütmekde gayet güzel olur

ev içinde inşallah oda olur cnm rabbim hayırlısını versin inşallah gönlünüze göre bi eviniz olur

zehram çok yaşa bende soruyum diyip duruyordum.aslında biz berfe 4 yaşına gelince düşünüyorduk 2.bebeği şu an imkansız bi berfe daha düşünemiyorum evde.bi taraftan da aynı semiha gibi bizimde seneye yaza ev alma planlarımız var yüklü bi kredi çekerek hemde uzun vadeli öyle olursa bebek planı çooook sonraya kalır.gerçi eşim ona rağmen 4 yaşta inat ediyor ama.kısmet işi bu işler bekleyip görücez.tabii bu arada kazaya kurban gitmezsek:)))

günaydınlar canlarım.
zehram vaalla bende düşünüyorum elbet zeynebimin kardeşi olsun ama şu sıralar düşünmüyorum zor geliyor çok ileride bilemiyorum daha zor gelecek eminim çok kararsız olduğum bir konuya değinmissin:)))

Günaydınnn güzel bir gün diliyorum,

ıstanbul bembeyaz bi sabaha uyandı, görüntü muhteşem.

Nasılsınız bakalım.? Bendeniz iyiyim, dün akşam evimi temizledim , bu akşam kuzumun yanına gidicem yarında bildiğiniz üzre çapa da randevumuz var.

Ben kızıma kardeş...! çok isterim tabiki , Plan yapmak istemiyorum , herşey kısmet.

kocaman günaydın...
ankara sonunda bembeyaz sabah uyandı..
aslında gece 11 gibi de çok güzeldi..
ama kuzucuğumun erken uyuyacağı tuttu..gece oynayamadık..sabah prenses hanım uyandı
işe geç de kalsak onunda karda oynadık...
buyrun seyrine

Günaydınnn karlı istanbuldan herkese merhaba

zehram 2 çocuk meselesine değinmiş bende elbette isterim kardeşi olsun ama şu dönemde düşünmüyorum tabiki bu nasip meselesi varsa nasipte olduktan sonra yapıcak bişey yok ama allah olmayanlara versin deyip hayırlısını istiyorum. ev alana kadar bizde eşimle düşünmüyoruz. rahatada alıştımı zor gelecek oda bir gerçek ama yapazak birşeyde yok napalım

betülüm yelizcim elifim günaydın kızlarrr

elif fotoğraflar çok hoş çıkmış ne güzell bak yağdı sonunda sizin oarayada

günaydın kadisim...
günaydın yelizim...
günaydın betülüm...

sonunda yağdı ya bizde gördük..
ama trafik felç....

2. çocuk....
nerdeyse yapmayı hiç düşünmediğim..
ay bilmiyorum
sgeçenlerde kaynanam sakın yapmayın şimdi kardeş dedi..
ben hiç yapmamayı düşünüyorum dedim..
iyi olur dedi..
tamam anne dedim.bizden yana size 1 torun yeter dedim..
önce tamam dedi..
sonra yok öyle dedi.bu büyüyünce isteriz dedi..
ben istemiyorum ama kaynanamların erkek torun aşkı bana mecbur yaptırır...
kızım kardeşsiz kalmasında istiyorum...
neyse nasip bakalımmm

oyy maşşallah tatlı kuzuma ne güzel çıkmış.
yeliz sabah mı canım randevunuz.
kadisim siz tekrar ne zmn gideceksiniz dra kolu için kuzunun

Betülcüm daha gitmiyceğiz canım alçı çıktı artık 1 hafta kollayın demişti o süreçte bitti artık şükür bir şikayaeti yok

yelizcim sizin testler vardı dimi yapılcak hayırlısı olsun

akşam erken yattık acayip boğazalarımda ağrıyordu kuzucumla beraber yatağa girdik yatmadan önce ağzını kontrol ettim sağ taraftaki azının köşesi görünüyordu patlamıştı saat 23:30 bayğı ağladı burunu tıkandı sprey sıktım ama çok ağladı sanırım ağrısı vardı paranox fitil koydum bitane yattı
sabaha karşı04:30 yine başladı ağlamaya kızım neren ağrıyor elbise diye ağlıyor fuu(su) istedi verdim almadı sükk (süt) istedi gidim yapim sen yat dedim yok ağlamaya devam dişinmi acıyo dedim annem dişim dedi ama ben dedim diyemi bilmiyorum sonra kalktık süt yaptık beraber sütten önce dolve verdim birde ayağımda terlik bana diyor terliğin nerde ane ayağımda diyorum çoabın nerde (çorap yani) cadım halbuki kendi ayağındada yok çıkartıyor geceleri cimcime sütünü içtide yattı dişler çıkana kadar biraz zorlanıcaz galiba

günaydınlar
tam soğuklar gidiyor hava ısınacak derken azda olsa kar kaplamış yerleri.
yaaa tam yağsın dolsun her yer istiyorum

ruze ne güzel çıkmış elifcim.maşallah..kıpkırmızı olmuş.berra yada gösterdim nasıl gülüyor...

SELAMLAR CANLAR..
elifçim fotolar çok güzel yaa..
Ruzişi kocaman öpüyorum..
bikaçgündür takip edemedim. nasıl düzene girdimi kuzucuk..

Yelizcim anladığım kadarıyla yarın denomun kontrolü varmış. iyi haberlerini bekliyoruz cnm. kocaman öpücükler..

Kadiş geçmiş olsun Yezda'ya cnm. ikinci azılar melesef çok zorluyor.. tez zamanda çıkarır inş. kuzucuk..

Zehracım ikinci çocuk meselesine değinmiş.. Bende 2. çocuk düşüncesi henüz yok. Ama eşim Albiş 4 yaşına girdiğinde yaparız diyor.. herşey nasip, Allah herşeyin hayırlısını versin. herbirimize..(amin)

ruzem çok güzel çıkmış yaaa
fıstık ya ne fıstıkkk, alıp böle heryerini mıncıklamak gelyor içimdne zilliiiiiiiiiii

denomun yarın randevusu varmışş, sonrada mcdonaldsa mı giceksinizzz :))))

zhram ikinci çocuk olayına değinmiş, kendin yaptın ooohhh rahatsın demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sen 3.yü istyon mu söle banaaa
valla sen en güzelini yatın geç olmadan allah güzel bir kardeş nasip etti emire

ben kesinlikle düşünmüyorum, doğumdan daha çıkarıkmaz bana sormuşlardı doğururmusun bitane daha evet kardeşsiz olurmu demişim o acıyla ağrıyla, isterdimde kardeşi olsun, sonuçta benim gül gibi kardeşim var, onun zor anında ben elinden ttuttum, benim zor anıma o elmden tuttu sağolsun, mantık olarak düşününce kardeş iyidir çocuğa paylaşmayı öğrenir, anne den babadan daha kıymetlidir daha candır kardeş, birlikte eğlenir birlikte ağlarsın, annenle babanla paylaşamadıkalrını paylaşırısn can yoldaşıdır , kavga etmek bile güzeldir, abla yada bi lafı duymak çok güzeldir, yada kardeşim lafını, ay duygulandım bak şimdi.
isterdim ama yaşadıklarımdan sonra kesinlikle istemiyorum, meleğin huysuzluğu uykusuzluğu falan bahane değil bana, birinin hakkından gelen ikincisinden de gelir allahın izniyle

allah bana 2 kere test yapmayı nasip kıldı 2 sinde de pozitif çıktı 2 sindede ne karşımda sevinçten havalara uçan bir adam vardı, nede kendimi suçlu histtirmeyecek bişey.ben doya doya bu sevinci yaşayamayacaksam olmasın, allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, olmayanlara ,isteyenlere, yolunu bekelyenelere versin, benide bir daha günaha sokmasın, içimdeki yara tarif edilemez, ama eşim asla benim karşıma ben çocuk istiyorumla gelemez , gelmesinde. bendne 2.ci torunu isteyenlerede verilcek cevaplarım çok fazla

varsın kimse benden istemesin, varsın allah olmayanlara versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…