Bebeklerimiz ve Biz

günaydınlar
bizde kahvaltıdan yeni kalktık.
zehra gözün aydın canım.
kadis tam zamanı bence.berra da öyle
yelizcim naber?denoyla konuşmuşsun...

kadiş bizde de emir öle
bu havada gidiyo dolaptan yazlık tişört kapri ne varsa bulup çıkarıyo onları giyiyo
zor çıkartıyorum
üşürsün dediğimde de ben yaşlımıyım ki üşüyeyim gencim ben diyoosempatiksalakcinniakannehirdelikafadulden

baksen lafıda hazırrr beyefendinin yaşlımıyım heee:)

Kadiscim , normal tabiki hayatım zamanla bitecek bu da diğerleri gibi :). Kadiscim sağol canımmm

inşallah canım inşallah
rica ederim canımcım

günaydınlar
bizde kahvaltıdan yeni kalktık.
zehra gözün aydın canım.
kadis tam zamanı bence.berra da öyle
yelizcim naber?denoyla konuşmuşsun...

ayy demek bu cadıların hepsi aynıı baksana süslülere

Bende wakit buldukça film izlemenizi tavsiye ederim kızlar... Geçenlerde testere 6 yı izlicez eşim uyudu (böyle bir filmde hemde:) ) tek başıma izledim, yusuf yusuf :) dünkü gerilimdede sürekli kontrol ettim uyumaması için :)))

ıyidir semoşum,sizden naber ? konuşmammı - hawasındaydı bülbül gibi değilse eline bile almıyor telefonu, dr dan sonra mc donalds a götürcenmi beni dedi :)

bende çok beğenmiştim orphanı özellikle sonu filmi farklı kılıyor.
film izlemek banada çok iyi gelir ve kitap okumak da..

tekrar merhaba kızlar
evet yeliz biraz tavır koyayım diyorum
en azından biraz money koparırım belki, biraz daha naz yaparsam almak istediklerimi sıralarım oda kesenin ağzını açar tabiisempatiksalakcinni

yeliz ben korku filmi izleyemiyorum , birde aşırı vurdulu kırdılı sevmiyorum
bana şöle titanic tarzı filmler olucak ben izleyeceğimhihoyyyt

Bende wakit buldukça film izlemenizi tavsiye ederim kızlar... Geçenlerde testere 6 yı izlicez eşim uyudu (böyle bir filmde hemde:) ) tek başıma izledim, yusuf yusuf :) dünkü gerilimdede sürekli kontrol ettim uyumaması için :)))

İyidir semoşum,sizden naber ? konuşmammı - hawasındaydı bülbül gibi değilse eline bile almıyor telefonu, dr dan sonra mc donalds a götürcenmi beni dedi :)

havalalarına bağlı yezdada aynı işine gelirse alıyor konuşuyor küçük cadılae onlar işlerini biliyorlar vallahii :nazar:

kızlar bende vurdulu kırdılı filmleri izleyemiyorum yaa zehranın dediği gibi titanic tarzı romantik , komedi veya bazende filmine göre korku izlemeyi seviyorum ama eşim tam bir film delisi izlemediği film yoktur herhalde :)

Yaa sorma Betüş sonunda ufak çaplı bi şok yaşadım...Güzeldi.:)

Sorma Semoşum, pazarlık yaptı bu sefer, seve seve dedim ben :)

Yap yap Zehroşum, sen işini bilirsin :))))

Gerilim iyi oluyor be zehroş , sewiyorum ben :))))) goncamda ona korkup sarıldığım için seviyor ;P

Son düzenleme:
selamlar hatunlarrr
nan zehra bacum trip mi atıyon laa kocayaaa
ya ne yapar eder koca senin gönlünü alırrrr

deno fıstığı geneee maaşllaaahhh diller müthiş, yandın sen bacımmm
yezdamm seçecek tabii annesi alla aalla biz bilmiyoz ne güzel olur ne lmaz onlar biliyorr
bak dün benim çatlak yazlık üstlerini bulmuş boyundan bağlamalı altı fırfırlı hırkasının üstüne giydirdim sonra nne müzk aç oynucam dedi, açtık saçlarınıda açtı, kendince oyandı zıpladı, eşm yok yokk şu alacağım dobermanların sayısını arttırmak lazım dedi güldük izleidk cadıyı

betüşüm daha iyi galiba
caancım da diş çektirmiş
zehramla semiham ciicler almış, berram güzel güzel oynasın dünürüm sende güzel günlerde giy
cumartesi inşallahhh bende forum a gidicem , botlarım çalınmıştı giidp bot alıcam ksımetse, bu cumatesi gidicektim, sevgili koca bak beni fazla dolaştırmıcan demi deyince triplerin alası atıldı, yok istemiorum ben bot karda var zaten ihtiyacımda yok spor ayakkabılarla gezerim ben diyip inat edilip gitmedim bu haftasonu sesi çıkmaz kanımcaaa

sevilim evi altüst temiş mis giib olmuştur

bu aralar valla film neyim izleyemiyoz, tam indiriyoruz bizde hadi meleği uyut falan derken geliyom içeriye koltukda uyuklamaya başlıyoz kalıyor öle

valla ben romantik komedi severim, ama bilim kurgu ve gerilimde izlerim
ama testere tarzı sevmiyorum en son oteli izlemiştim ıyyk dedim heryer kan
pazargünü starwars eisode ı izleidm mesela
xmen faan severim
en çok da twilight seriis tabiii fanatiğiyimmm
filmlerde ağlamayıda severim ben
dün papatya dizinde hamile ona babsı karnına koyuyordu elini dayanamadım ağladım mesela

Sadece benmi nimi???:))) Seninki farklı sanki? :)))))

Forumu ben çok beğenmiştim hepsi bir arada , ümraniyedeki meydan gibi :)

Walla ben gerilimdede ağlayacak yer buluyor, o küçük sağır kıza çok ağladım :S

Ama testere ayrıdır valla, bayılıyorum - bayılıyorum -bayılıyorum :)

yaa hakkaten hee herşeyde ağlıyoruz yaaa
hani bi film var
gerilim
bi çift uyurken gece yaşananlar neydi adı
o çok eci diyolar
eşim sakın izleme gece uyuyamasın dedi
çünkü ben tırsarım olağandışı şeyelrden, hadi geçtim katil cani falandaa

eşimle daha ilk çıkma evresinde beni özellikle korku filmleirne götürüyoduki bahaneyle bana sarılsın ben çakmıyodum sanki, bende arkasına saklanıyodum

ya ben herfilmi izlerim a o testereyi izleyyemiyorum valla.aksiyon gerilim korku hertürü izlerim ama testere1 izledim gerisini izleyemedim yani

sen işini bilirsin zehra sultannn kaydirigubbakcemile5

sen işini bilirsin arkadaşımşakkıdı

Yaa sorma Betüş sonunda ufak çaplı bi şok yaşadım...Güzeldi.:)

Sorma Semoşum, pazarlık yaptı bu sefer, seve seve dedim ben :)

Yap yap Zehroşum, sen işini bilirsin :))))

Gerilim iyi oluyor be zehroş , sewiyorum ben :))))) goncamda ona korkup sarıldığım için seviyor ;P

3 üçümüzden aynı mesaj, sonuç; zehroş işini cidden biliyor :))))))))))))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:

Back