• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

fırsat bulursam eklerim çekip eklerim elifcim
berra uyursa anca o zaman çekebilriim
yoksa fot.makinasını elinden bırakmıyor.

sağolun kızlarrrr

elif benim yerime akşam bir kocamn öp elma yanaklarından ısır ruzişimi tamammı dillere bak yaaa maşallah yerim o fütügem diyen dillerini cadının

evet bime geliyor ytarın bende alıcam eğer kalırsa benim kuzu evi süpürsünce elimden çekiştiriyor mende mende diyeee ben etrafı topalrken oda eline alıyor süpürüyormuş gibi yapıyor sevinecek bayağı görünce :)

semihacım saçlarını güle güle kullan foto ekleyebilirsen bakarız

ekincim sanada merhaba kızımın adaşı nasıll

semihacım güle güle kullan saçlarını.eminim çok yakışmıştır güzel bir yüzün var çünkü

sağol betülcüm.ben daha alışamadım...

sağolun kızlarrrr

elif benim yerime akşam bir kocamn öp elma yanaklarından ısır ruzişimi tamammı dillere bak yaaa maşallah yerim o fütügem diyen dillerini cadının

evet bime geliyor ytarın bende alıcam eğer kalırsa benim kuzu evi süpürsünce elimden çekiştiriyor mende mende diyeee ben etrafı topalrken oda eline alıyor süpürüyormuş gibi yapıyor sevinecek bayağı görünce :)

semihacım saçlarını güle güle kullan foto ekleyebilirsen bakarız

ekincim sanada merhaba kızımın adaşı nasıll

demek ruziş mende diyor.şimdilik çok meraklılar canım temizliğe.

öperim cnm öpmem mi...
bakalım süpürgeyi kimler alabilecek...
ya bu bim 8,30 da mı 9,00 da mı açılıyordu

ben bayramda özdilekten berra ya temizlik takımı almıştım.elektrikli süpürge vileda cam sil sünger kürek takım halinde idi.şimdi süpürgemiz var ama kuzeni bize gelince süpürge için kavga ediyorlar şayet alabilirsem süpürgeyi kuzenine vercem bende çamaşır makinasını almak istiyorum.

Teşekkür ederim kızlar AMıN

ısmi ATA olucak elifcim. Ağaç yaşken eğilir ;)

Hediyeni güle güle kullan sibelcim, üstünde paralansın.

Betülcüm sıkma canını lütfen canım kızlarında dediği gibi bir tarafın alttan alması şart böyle durumlarda,
bu tür tartışmalar sende bilirsinki evliliğin tuzu biberi, barışmalar güzel olur.Umarım en kısa sürede aranızdaki sorunu halledersiniz cnm benim.

Selam canlarım...
Dün bürtürlü siteye giremedim sanırım pc de sorun vardı kaç kez yzdıysam gönderemedim.

Sibelcim güle güle kullan hediyelerini iyi günlerde giyersin inşallah...

Yelizcim bebişiniz hayırlı olsun ailesine, vatanına, milletine hayılı bir evlat olur inşallah... Adı ile uzun ömürler yaşasın...

Geçmiş olsun Kadişim bol bol sıcak şeyler iç çabuk atlatırsın inşallah...

Betülcüm sıkma canını kızların dediği gibi arada oluyor böyle şeyler... Aslında hiç olmasa daha güzel ama hayat şartları iş ortamı bu tarz şeyleri körüklüyor. Tez zamanda eski mutlu, huzurlu günlerinize geri dönersiniz.

Elifcim yerim ben onun dillerini, olmazsa yarın alırsın Bimden kuzuna yenisin... Bu arada saat 9 da açılıyor hayatım. Aman onlar mutlu olsunda gerisi boş...

sevilcim hoşgeldin cnm...
he bende yerim dillerini...
ya burda bizim sekreter 8,30 dedi bana kafamı karıştırdı...

sen nasılsın?
irem nasıl?
kargon bugün elinde olur...
alınca mutlaka haber ver olur mu cnm

Back