Bebeklerimiz ve Biz

Elifcim çok ama çok geçmiş olsun canım nasıl yakalandınız bu mikroba gittiniz dimi dr.a?
Kötü bir haftasonu olmuş, umarım en kısa sürede düzelirsiniz tekrardan çok çok geçmiş olsunn

saol bitanem.....gittik dr. a zaten dr. söyledi..
yediğimiz iyi yıkanmamış yeşil sebzelerden olmuş..
dışarda yediğimiz yemeklerden olduk muhtemelen..
evde çok dikkat ediyoruz çünkü
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh
allah kimseye hastalık vermesin

hoşgeldin cnm..
saol teşekkür ederim..
rabbim hepimizi korusun...

bazen çok çıldırtıyorlar değil mi insan dayanamıyor..
ama uyanınca güzelce gönlünü al annesi..
oyy kuzum benim..

ruzede aynı suyu görmesin yeterki...

bizimkinin beze falan ihtiyacı yok ilk bulduğu bardak ve ıslak mendil bu iş için ideal

Teşekkürler nimicim, ama biraz sakin ol tatlım keşke o uyurken yapsaydın yada haftasonu babası evdeyken hem o üzülmemiş olurdu hem sen.

sorma ya elif , takıntı oluştu bende herşeyi sirkeli suyla yıkıyorum
dışardada salata benzeri yemiyorum
perişan ediyor
ilaçlar etki etmeye başladıkça düzelirsiniz

yok hemen aldım gönlünü aten anne anne diye sarıldı bende sarıldım öptüm

off bir an önce şu tazminatım için arasalarda gidip alsam
maaşda vermediler
eşimde alamadı hiçbirşey
bekliyoruz inşallah bu hafta alırızda sıkıntılardan kurtuluruz bir nebze olsada

nimetim valla gerçekten sabrımız çok zorluyorlaar
bu hafta sonu kuzen. eline geçirmiş bir sopa bizimkinin kafasına bir geçirdi içim gitti.Allahtan kafasında şapka vardı ona rağmen o kadar ağladıki bide o kadar güçlüki sopanın izi kalmış kuzumun şapkasında.

Son düzenleme:
ya çalışırken eşim karışmıyordu ev işi yapmama haftasonu
e evde oluncada haftasonu istemiyo
uyurken tık desen uyanıyo tilki uykusunda zilliiii
hadi dedim hava fazla soğuk değilken yapayım
ıslatması sorun değilde
kendini sırıksıklam yaptı
zaten idrar yolları sürekli enfeksiyon oluyor bu aralar
hasta olcak diye ödüm kopuyoo

bide malumunuz iyi bakamıyor muhabbeti olur , biz hiç hasta etmedik olur
evde eve bak temizlemiyor muhabbeti olur olurda olurr

sen sert davranıyosun bile oldum çocuğa
kural koyuyorum diye

ay betülcümm, kıyamam, çocuk sonuçta diyemiyorsunki bişey
anneye babaya diyecek oluyosun
oda olmuyor

bizimkinde ısırma adeti allahtan geçti gerçi sadece beni ısırıyordu
biizmknde de hatırlarsın fazla sevgi gösterisi var, zeynebe sarılıp öpüp durmuştu
alaşağı ediyor çocukları sevcem öpcem sarılcam diye
oyun alanalrına götüüryorum
çocukalra sarılıyor çocuklarda ağlayarak kaçıyor
çok komik yaaaaaaaaaa
fazla sevgi dolu kanımcaaaa

Ayyy kıyamammm zeynepe, ben çok kızıyorum valla olmaz öyle efendim annesi bakacak çocuğuna arıza teşkil ediyormu diye, sürekli gözü üstünde olucak....

valla o kadar kötü vurduki içim gitti benim gözümden yaş aktı farkında değilim ama ağladığımın.
annesi olan olduktan sonra kızdı etti ama Allahtan ucuz kurtardı kuzum.
ama bende katılıyorum size dikkat etmek lazım
nimetim senin kuzu çok tatlıydı ama çok güzel sarılıp öpüyordu benim kuzuyu

oyyyyyyyy kıyamam ya.............
her anne bizim gibi değil işte...
perşembe günü eve misafir geldi..
ruzeden 1 yaş büyük kızları vardı...
baktım ruze kızı sevmek niyetine ısırıyor...
millet misafirn yanında oturdu ben çocukların yanında...
asla izin vermedim bi daha yapmasına...
herkes bizim gibi değil anacım maalesef

Hayata merhaba demeden giden kardeşini kaybedeli henüz 4 ay olmuştu. Ona bir sene sonar kavuşunca senin bukadar erken gelmene bir türlü inanamadım. ıçimde fırtınalar kopuyordu. Tam 3 kez test yaptım. Hepsi silik çıkıyordu ve biraz daha yıkılıyordum. Dr. gitmek için 1 aydan fazla bekledim. Yeni bir kötü habere hiç hazırlıklı dğildim. Randevumunu aldım ve bir Cuma babana geleceğinin haberini ve ertesi gün dr gittik. Muayeneye girene kadar aklımdan neler geçtiğini sana kelimelerle tarif edemem. Veeee dr bakıp çok sağlıklı bir bebek herşey yolunda gözüküyor diyince derin bir ohhhh çektim.

ışte böyle başladı bu güzel serüven…

Bir ağustos sabahı dr. güzeller güzeli bir kızım olacağı haberini verdi. Günden güne içimde büyümen artık hareketlerini hissetmem dünyanın en güzel duygusuydu. Kendimi öyle güzel hissediyordum ki dünyanın en güzel kadınları yanımda halt etmişti… O güzellik senden geliyordu meleğim….

Şimdiki kuduruk bir bebişdin. Doğuma 1 hafta kala attığın tekmeyle iki göğsümün arasına açtığın yırtıkla bunu çok güzel ispatladın bana. Bu emanet can bende kaldığı sürece orayı her ellediğimde bende ki bir parçanı hissetmek bile mükemmel meleğim…

Veeee 2 sene once bu gün sabah 8 de bir sıcaklık hissettim vücudumda… Kalktığımda birşeyler olduğunu anlamıştım. Evet o sıcaklık kesilmeden devam ediyordu. Bir türlü inanamıyordum benden ayrılmak istediğine ama sen artık sıklmıştım. Babana söyledim ve tuttuk hastanenin yollarını. Hiç sancım yokdu. Ama sende hiç hareket etmiyordum. Baban en iyi ihtimalle 40 dk. Gittiğim hastane yolunu sabahın o trafiğinde 25 dk. indirmişti. Dr. baktı ve bebişimizin suyu kalmamış kakasınıda yapmış kalp atışlarıda düzensiz diyince sanki o hastane yıkıldı ve ben altında kaldım. Hemen hazırladılar ve doğuma girdim. 10:41 de dünyaya gözlerini açmışsın. Ben seni kollarımın arasına aldığımda saat 1 civarıydı. Aman tanrım cennet kokusu dedikleri bu olsa gerekdi. Misler gibi kokan bir pamuk prenses kollarımın arasındaydı.

ıyki doğdun güzeller güzeli meleğim… ıyki beni annen olarak seçtin ve bu muhteşem duyguyu bana yaşattın…
Rabbim bir ömür boyu sağlıkla başarılarla dolu günler görmeni nasip eder inşalah…

SENı HERŞEYDEN ÇOK AMA ÇOK SEVEN ANNEN……….

slm kızlar

iremimin doğumgünüymüymiş Allah nice sağlıklı mutlu yıllar göstersin inşallah
atladığığım varsa affola canlarım

Saolun canlarım:1hug:
Daha güzel günler sizin ve kuzularınızla olur inşallah....

Bugün çok güzel bir gün benim için. Hem kuzumun doğum günü, hemde sizlerden iyi olmasın çok sevdiğim mükemmel bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım.

canım arkadaşım RAbbim nice sağlıklı mutlu güzel günlerini göstersin kuzunun size.
ne güzel yazmışsın gerçekten çok duygulandım.

Merhaba demeden daldım topikimize...
Hepinize mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum.

Elifcim hepinize çok ama çok geçmiş olun... Kıyamam Ruzişimede kimbilir ne korkmuştur elma yanaklım. Verilmiş sadakanız varmış byle ufak bir kesikle atlatmışsınız.

Yelizim nice mutlu yıllara... Rabbim hiç ayırmasın sizi birbirinizden...

Betüşüm oh ne güzel bir haftasonu geçirmişsiniz. Oy benim güzel gözlü Zeynomun canın yaktılar demek Nefret ediyorum böyle sorumsuz annelerden....

Nimetim sanada Allah yardım etsin. Meleğim evde olmana alışınca daha düzenli bir hayatınız olacak inan buna... ışten ayrıldığımda ırem de böyleydi. Zamanla düzene girdi. Şimdi anne sen temiz temiz yap ben tülü (tv) seyredeyim diyor.

Aaay elifcim kusura bakma ruzenin kazasını atlamışım, çok ama çok geçmiş olsun canım allah korumuş,
denizde elinde bardak su içerek gezinir benimde en korktuğum şeydir elinde bardakla düşmesi Allah korusun bütün yavruları.

Teşekkür ederim Sevilcim Amiiinnnnnnnnn

nice senelere yelizcim mutluluğunuz daim olsun canımm
kolay geldinn sibelcimmm
hoşgeldin canım güzel geçmesine sevindim
çocuklar oldumu kavga gürültü bitmiyor malesef

canım ya annesine yardım ediyorr zilli
aman dikkat et canım idrar yollarını bir üşüttümü sürekli tekrarlıyor

yavrum ya nasıl canı acımıştır

nice nize yaşlara inşlalah iyiki doğdun iremm mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Saolasın canım benim:1hug:

Maşalah çok hızlısın vallahi...
Ben daha almadım bile. Geçen hafta doğum günü telaşıyla uğraştım. Salı ve Çarşamba da kardeşimde olacağım taşınıyorlar yardımcı olacağım malum gelinin doğumuna 1 ay kaldı hiç birşey yapamıyor. Hafta sonu halledip pazartesi günüde ben yollaya bilirim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…