- Konu Sahibi DreamLover
-
- #32.021
Elifcim çok ama çok geçmiş olsun canım nasıl yakalandınız bu mikroba gittiniz dimi dr.a?
Kötü bir haftasonu olmuş, umarım en kısa sürede düzelirsiniz tekrardan çok çok geçmiş olsunn
elifcim çok geçmiş olsun, canım perişan etmiştir sizi, umarım en kısa zamanda düzelirisniz
ruzeme fıstığımada çok geçmiş olsun
allahh korusun
yelizicm nice mutlu senelere allah mutluluğunuzu daim etsin
bende havayı güneşli görünce camları sileyim dedim
başladım, zilliiiiiii bezleri daldırıp daldırıp sulu sulu heryere bulaştırdı heryer göle döndü
kendi zaten sırıksıklam oldu
zaten yeni kalktı hastalıktan
ayakalrı buz gibi oldu
nasıl nevrim dönmüş
2 camı silebildim
kendimi zor tuttum sadce bağırdım bide alıp kollarından turup koltuğa savurdum
soydum değiştiridim heryeri kuruladı
ama aykalrı ısınmadı zillinin şimdi uyuttum
cadı ne olcakkkk
slm kızlar
iremimin doğumgünüymüymiş Allah nice sağlıklı mutlu yıllar göstersin inşallah
atladığığım varsa affola canlarım
iyi ki doğdun iremmmmmmmmmmmm.
iyi ki doğdun iremmmmmmmmmmmmm
iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar sana..........
nice güzel yaşlara gül yüzlü irem...
tahtın bahtın açık olsun............
sevdiklerinle nice güzel yaşlar görürsün inşallahhhhh
İrem'ciğimizin yeni yaşını bende kutluyorum, rabbim sağlık mutluluk neşe dolu yıllar nasip etsin
Sevilcim seninde annelik yıldönümün kutlu olsun bitanem allah seni yavrundan hiç ayırmasın.
Nice mutlu senelereeeeee
nice senelere yelizcim mutluluğunuz daim olsun canımmGünaydın güzel bir gün ve hafta diliyorum hepimiz için.
Herkes iyimi?
Bizler iyiyiz Haftasonumuz güzeldi, c.tesi gecesi sevgili kocacımla birlikteliğimizin 8. yılını kutladık, evimizde başbaşa.Nostalji yaptık dünden bugüne video ve resimlerle...
Pazarımızıda evimizin bir takım işlerini halledip, avm gezerek geçirdik.
Zehra çok değişim olmuş burnunda eski ve yeni halini görünce dahada iyi anlaşılıyor ve çok doğru bir karar verdiğin ortaya çıkmış, güle güle kullan arkadaşım
kolay geldinn sibelcimmmgunaydın kızlar gezılmış tozulmuş ne guzel bızde oglumla esımle beraber hasret gıderıyoruz geldıgımden berı basbasa kalma ımkanımız yenı oldu hatta esım 2 gunde ızın almış te çarsambaya kadar bızımle
Ayrıca bugun çok yogun olucam gıremeyebılırım halılar döşencek temızlık iş guç yarında yemege arkadaslarımızı alcaz
Yemek önerılerınızı beklıyorum
hoşgeldin canım güzel geçmesine sevindimslm kızlar
ben geldim trabzondan çok güzel geçti hava güzeldi neyseki bizde gezdik tozduk yedik aaldım kiloları döndüm .kuzu kuzenleri ile oynadı bol bol kavga etti.bir tane afacan kuzenimiz var ya iyice aşmış kendini benim kuzuyla çok kapıştılar.
çok uykusuzum gözlerim kapanıyor valla .sabah 6 uçağı ile geldik yani 3 te yattım 4,5 kalktım diyebilirm.
elifim çok geçmiş olsun sana ve eşine
iremimin doğumgünüymüymiş Allah nice sağlıklı mutlu yıllar göstersin inşallah
yelizimin eşi ile yıldönümüymüş Rabbim nice mutlu beraber yıllar göstersin inşallah size
zehram fotolar süper bacım burun çok hoş kurs fotolarını da çok beğendim
semiha gelmiş hoşgelmiş
atladığığım varsa affola canlarım
canım ya annesine yardım ediyorr zilliya çalışırken eşim karışmıyordu ev işi yapmama haftasonu
e evde oluncada haftasonu istemiyo
uyurken tık desen uyanıyo tilki uykusunda zilliiii
hadi dedim hava fazla soğuk değilken yapayım
ıslatması sorun değilde
kendini sırıksıklam yaptı
zaten idrar yolları sürekli enfeksiyon oluyor bu aralar
hasta olcak diye ödüm kopuyoo
bide malumunuz iyi bakamıyor muhabbeti olur , biz hiç hasta etmedik olur
evde eve bak temizlemiyor muhabbeti olur olurda olurr
sen sert davranıyosun bile oldum çocuğa
kural koyuyorum diye
yavrum ya nasıl canı acımıştırvalla o kadar kötü vurduki içim gitti benim gözümden yaş aktı farkında değilim ama ağladığımın.
annesi olan olduktan sonra kızdı etti ama Allahtan ucuz kurtardı kuzum.
ama bende katılıyorum size dikkat etmek lazım
nimetim senin kuzu çok tatlıydı ama çok güzel sarılıp öpüyordu benim kuzuyu
Hayata merhaba demeden giden kardeşini kaybedeli henüz 4 ay olmuştu. Ona bir sene sonar kavuşunca senin bukadar erken gelmene bir türlü inanamadım. İçimde fırtınalar kopuyordu. Tam 3 kez test yaptım. Hepsi silik çıkıyordu ve biraz daha yıkılıyordum. Dr. gitmek için 1 aydan fazla bekledim. Yeni bir kötü habere hiç hazırlıklı dğildim. Randevumunu aldım ve bir Cuma babana geleceğinin haberini ve ertesi gün dr gittik. Muayeneye girene kadar aklımdan neler geçtiğini sana kelimelerle tarif edemem. Veeee dr bakıp çok sağlıklı bir bebek herşey yolunda gözüküyor diyince derin bir ohhhh çektim.
İşte böyle başladı bu güzel serüven…
Bir ağustos sabahı dr. güzeller güzeli bir kızım olacağı haberini verdi. Günden güne içimde büyümen artık hareketlerini hissetmem dünyanın en güzel duygusuydu. Kendimi öyle güzel hissediyordum ki dünyanın en güzel kadınları yanımda halt etmişti… O güzellik senden geliyordu meleğim….
Şimdiki kuduruk bir bebişdin. Doğuma 1 hafta kala attığın tekmeyle iki göğsümün arasına açtığın yırtıkla bunu çok güzel ispatladın bana. Bu emanet can bende kaldığı sürece orayı her ellediğimde bende ki bir parçanı hissetmek bile mükemmel meleğim…
Veeee 2 sene once bu gün sabah 8 de bir sıcaklık hissettim vücudumda… Kalktığımda birşeyler olduğunu anlamıştım. Evet o sıcaklık kesilmeden devam ediyordu. Bir türlü inanamıyordum benden ayrılmak istediğine ama sen artık sıklmıştım. Babana söyledim ve tuttuk hastanenin yollarını. Hiç sancım yokdu. Ama sende hiç hareket etmiyordum. Baban en iyi ihtimalle 40 dk. Gittiğim hastane yolunu sabahın o trafiğinde 25 dk. indirmişti. Dr. baktı ve bebişimizin suyu kalmamış kakasınıda yapmış kalp atışlarıda düzensiz diyince sanki o hastane yıkıldı ve ben altında kaldım. Hemen hazırladılar ve doğuma girdim. 10:41 de dünyaya gözlerini açmışsın. Ben seni kollarımın arasına aldığımda saat 1 civarıydı. Aman tanrım cennet kokusu dedikleri bu olsa gerekdi. Misler gibi kokan bir pamuk prenses kollarımın arasındaydı.
İyki doğdun güzeller güzeli meleğim… İyki beni annen olarak seçtin ve bu muhteşem duyguyu bana yaşattın…
Rabbim bir ömür boyu sağlıkla başarılarla dolu günler görmeni nasip eder inşalah…
SENİ HERŞEYDEN ÇOK AMA ÇOK SEVEN ANNEN……….
nice senelere yelizcim mutluluğunuz daim olsun canımm
kolay geldinn sibelcimmm
hoşgeldin canım güzel geçmesine sevindim
çocuklar oldumu kavga gürültü bitmiyor malesef
canım ya annesine yardım ediyorr zilli
aman dikkat et canım idrar yollarını bir üşüttümü sürekli tekrarlıyor
yavrum ya nasıl canı acımıştır
nice nize yaşlara inşlalah iyiki doğdun iremm mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?