• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

zehram kaynoş geldikten sonra uğrayamıyon bacım nasılsın kuzular nasıllar kurs nasıl gidiyor

sevilim sen nasılsın irem nasılll

ay efet sevilcim ben yollayacağım sana..
senin gibi şık ve zarif bi bayana şık bi hediye bulmam lazım...
araştırmalar başlasın artık...

saol cnm..
ihmal edecek durumda değilim..
ilerlemiş değiil başından sıkı tutmam lazım ipin ucunu...
çok ağrım oluyor çünkü...
eşim götürür getirir cnm..
amin cnm çok teşekkür ederim

zehram kaynoş geldikten sonra uğrayamıyon bacım nasılsın kuzular nasıllar kurs nasıl gidiyor

sevilim sen nasılsın irem nasılll

İyiyiz canım çok şükür İrem de kudurup duruyor. Akşama kadar resmen beynim yerinden oynuyor. Hele babası geldikten sonra hepten uçuyor. Bu aralar öyle olduki akşam olsun istemiyorum o derece yani...
Her akşam o yattıktan sonra giriyoruz birbirimize... Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyim.

Sen nasılsın? Yezdam nasıl oldu? Geldimi iştahı yerine?
Dilek nasıl ameliyat için gün aldınızmı???(Ay ne çok soru sordum:)))

geçmiş olsun elifim, inşallah tedaviyle biran önce rahatlarsın bacım

he ya kadişim sen de baaa alcennn

yaww ne zamana kadar vaktiimiz var
ben 10 gün sonra anca yollarım

Elifim geçmiş olsun cnm ihmal etme fizik tedavide nasıl bişey uygulayacakalr acaba? ilaç felan verdimi?
Valla ben betüşüme eşimin şirketi aracılığı ile kuryeyle yollayacağım, önce bir hediyemi beğeneyimde :)

Sevilim niye giriyorsunuz bebem birbirinize çocuk yatmış dava bitmiş oluyor.

vala sevilcim o kuduruktan birini az önce zorla uyuttum
akşamları ilker geliyor bana bakıyor bakıyorr
naaaaaaaaptı diyor dağılmışın
dün akşam gece bahçesini izlerkene ben koltukta uyuya kalmışım
hanfendide uykudan eser yok

ay efet sevilcim ben yollayacağım sana..
senin gibi şık ve zarif bi bayana şık bi hediye bulmam lazım...
araştırmalar başlasın artık...

saol cnm..
ihmal edecek durumda değilim..
ilerlemiş değiil başından sıkı tutmam lazım ipin ucunu...
çok ağrım oluyor çünkü...
eşim götürür getirir cnm..
amin cnm çok teşekkür ederim

Canım benim o senin güzel gören gözlerinden kaynaklanıyor. Senin düşünüp layık gördüğün her hediye çok güzel olacaktır eminim....:1hug::1hug:

elifim çok geçmiş olsun canım umarım biranönce iyileşirsin
hayırdır sevil neden sıkıntılısınız canım
nimetim zehram kadisim sizlerde hoşgeldiniz canlarım

İyiyiz canım çok şükür İrem de kudurup duruyor. Akşama kadar resmen beynim yerinden oynuyor. Hele babası geldikten sonra hepten uçuyor. Bu aralar öyle olduki akşam olsun istemiyorum o derece yani...
Her akşam o yattıktan sonra giriyoruz birbirimize... Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyim.

Sen nasılsın? Yezdam nasıl oldu? Geldimi iştahı yerine?
Dilek nasıl ameliyat için gün aldınızmı???(Ay ne çok soru sordum:)))

Sağol canım yezdanın iştahı ehh işte belli olmuyor bir bakıyorsun yiyor birde bakıyorsun kaşık sürmüyor ağzına elifin sölediği ilaçlardan aldım onları veriyor dilek hergün
birde keçiboynuzu pekmezi aldım ondan sabahlrı içiriyoz

dün akşam çok mızmızdı ağladı gittim biraz ateşi var gibiydi damaklar bayağı beyazlamış diş geliyor sanırım eve girer girmez kucağıma atladı sofrayı kurup kaldıramadım bile doğru düzgün neren ağrıyor diye sordum diş dedi dişini gösterdi ama ??

dilek kartal araştırmaya gitti tekrardan ordaki doktorlarda kesinlikle parça alınmalı diyorlar göztepe ssk da aldırmasını istemişler oraya randevu almaya çalışıyorlar

Yelizim öyle çok şımartıyorki kuduruk küstüm sana diyor ve tükürmeye başlıyor bana o derece yani.... Dün yemek hazırlamak için mutfağa girdim bir çıktım hanfendi donuna kadar soyunmuş dedim ki Adem görmüyormusun bunu böyle ne yapayım canı öyle istedi diyor. Gülermisin ağarmısın... Sat 12 olmuş hanfendi yatmayacakmış babamızda bırak yatmasın diyor. Ben aldım odaya götürdüm zilli baba kurtar beni bu kadından diye bağırıyor. Öncesinde de 1 bardak sütün içine koca bir dilim keki doldurmuş ordanda tpsiye boca etmiş. Kızım ne yaptın sen diyorum baba öyle yap dedi diyor. Sordum ciddende öyle demiş sevgili babamız.

ben burdan işyerimden kargo çağırarak yollarım sanırım ayyy bende düşünmeye başladım acep ne alsam diyeee :))

hoşbulduk betülcümmm sağolll

ahh bu baabalar varyaa sevilim ne kızlarıyla istediklerini yapıyorlarr sonra işi yoksa anne uğraşsın dursun
yezdada bu aralar karşı gelmeler başladı birşeye izin vermiyorsak o anda vuruyor atıyor acayip tepkiler veriyor bakalım ne olcak sonumuz

Denizde sizinkilerden farksız değil kızlar, hayır dediğimi evet olarak algılıyor evet dediğimi hayır, dur dediğimi yap-yap dediğimi dur. Her söylediğimi ters anlıyor yada anlamak istiyor, ınat o biçim zaten. Önce beni üzüyor, sonra özür diliyor, gece 3 e kadar kendi yatağındaysa uyanıp yatakdan iniyor, anne ben geldim diyor yatağa çıkıp aramıza giriyor bi koluyla babasına bir koluyla bana sarılıyor , sabah oluyor. Her akşam bana farklı yemek yapıyor yada kahve veya çay ama oyuncak takımıyla değil benim yemek takımlarımla. Deli bir kız oldu yaaa başına buyruk,özgür, hırçın... deli bizim delimiz yapacak bişey yok :)

:))) gülermisin ağlarmısın sevil yaaa, gülüyorum okurken ama inan bende çok sinir olurum bu durumda, sen haklısın arkadaşım, babalar çok rahat sen bir kural koyuyorsun baba onu yıkıyor, tabi bakırır baba beni kurtar bu kadından diye :) aslında böyle olmaması lazım ama bazen babalar çocuklarımızdan dahada çocuk oluyorlar.

Pazar akşamı görümcemdeydik yemekte,barış arkadaşını çağırmaya gidecekti denizde gitmek istedi, hayır dedim çok terlisin üstünde kısa kollu evin içide çok sıcaktı merkezi sistem olduğu için, bu sefer babaneye dedi babanede hayır dedi abim çağırıp gelicek burda oynıcaksınız zaten dedi bu bir sinirlendi,, çığlıklar feryatlarr "deli bu kadın yaaaa" dedi babanesine, geldi bişey de.. başka bir zaman abisine oyuncağını alıp kaçtığı için eşek oğlan eşek sin dedi, hepsi abisinin halt yemeleri bunlarda, ondan duyduğu herşeyi hemen kapıyor. Her defasında konuşuyorum ama dedim ya yapma dediğimi yap olarak algıladığı için söylemeye devam ediyor.

hoşbulduk betülüm zeynep nasıldı bu gece

canım aramıza aldık artık emziğin etkisiyle çok huzursuz yatıyor ama benim yataktan 10 kere çıkışım olmuyor en azından.
sabah da babayı tekmeliyor git ben yatcam diye zaten bir görseniz varya eşimle uçlarında yatıyoruz yatağın ki hanımefendi rahat etsin die ama rahat ettiremedik :))

Aynen betüşümm aynennn :) evininde konseptini bilmiyorumki hangi tonda nasıl bişey alacağımı netleştireyim , ipuçu vermek sertbestmi ? :)

Back