• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlarrrrrrrrr
çekilişler belli olmuş yyyyyyy ben kadisime alıyorummm
hayırlı uğurlu olsun hepimizee
semihayı aradım az önce cevap vermedi evde
tekrardan arar haber veririm

2 gündür baş ağrısı çekiyorum çok kötü zonkluyor başım
mide bulantısıda var ayy çokk fenayım
öpyorum hepinizii
naz uyurken bende yatayım birazz

çok süper oldu dimi bu hediye işi..
herkese ufak bir heyecan oldu....

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar...

kadiscim ya ruze balık yağını sverek içerdi sana aldırdığım ilaçlardan ruzeninde var..
mümkün değil içiremiyorum..
acı diyor..
yezda içiyor mu canım kolaylıkla...

bu arada sevil eşine kızdım vallahi..
bu şekilde davranmaması gerekir...
ama bunu ona nasıl anlatırsın bilemiyorum...

ayrıca aynı irem ve denom gibi ruzede..
inanılmaz hırçın huysuz yaramaz...
bardağın içine koyduğu kek olayı bizde çayın içine kuruyemiş şeklinde falan ilerliyor...
yiyip içtiğimiz şeylerin tabaklarını ters çeviriyor..
halımın halini bir görseniz çıkmıyor artık lekeler...

gülüm zevkine güvenim sonsuz senin aldığın hediye göre değiştirim evin konseptini merak etme senkaydirigubbakcemile5:1hug:

Aynen yelizcim bizde aynıyız 2 yaş sendorumu desek geçtilerde yaşlarını ama:))))

kendilerini kabullendirmeye kanıtlamaya çalışıyorlar sanırım bizde yapmammasını uygun gördüğümüz şeyse tavır alıyorlar karşı geliyorlar elbet bununda bir sonu vardır atlatıcaz herşeyde olduğu gibi geçici bir süreç demekten başka bişey yok

harbiden heee amma kalabık olmuşuz:))))) bi zehram yokkk

ekinnazım he canım sende bana alıyon çekilişi yapmadan önce kalbimden ne geçti biliyormusunuz

bana ya ekinnaz yada nimet çıkıcak dedimmm içimden aklımdan geçenler çıktı.

Ah ahhhh geçici bir süreç olduğunu düşünüp rahatlıyorum biraz kızlar:(((
Babamıza güzelliklede anlatıyorum yapma diye ama akşamdan akşama görüyorum karışma bana diyor.

Kesinlikle katılıyorum sana Elifcim çok güzel oldu hepimiz heyecan yaptık.

bu arada ekinim geçmiş olsun o baş ağrısını bilirim sinüzit varmı canım sende mide bulantısı baş ağrısındandır

dilek verdiği için bilmiyorum ama içmese sölerdi bana mutlaka canım

abooo herkes burdaymış esım geldı fare yakalamak için yapışkan almış onu surdu gıttı az önce mutfaga gıttım bulasık makınasına bulaşık koycaktım efede tak dıye bardagı dolaba attı fare bı uca ben bır odaya bı kaçışım var kuzumu bıle unutmuşum anne benı al dıye bı bagırışı var

Bıde benım kardesımın adı fahrı efe ona fari dıyordu efeye dedımkı sakın o yapışkanı elleme fare gelıp yapışcak dedım sen gıt babasına baba fari gelıyor esım onu fare anlıyor sonra tekrar sordum sen fareyı nerden bılıyonda bukadar heyecan yapıyorsun annecım dedım oda dayım demezmı gul gul çatladık esımle

Karışmada nereye kadar, koyulan kurallarda zıtlık varsa karışırım efendim, akşamda akşama görüyorsun bak ağzıyla söylüyor, bütün gün senle sen. Diyorum ya bazen öyle çocuklaşıyorlarki...

ekinnazım geçmiş olsun cnm...
ne fena bişey bu ağrılar..

sibel teşekkür ederim...
allah kolaylık versin..
çok kötü bişey ya...

aa biri benim herifi de anlatıyor sanki..
akşam vitamin şurubunu içirmeye çalışıyorum..
o da içmemek için elinden geleni yapıyor...
zorla boğazına kaçırdı şurubu...
bu sefer eşim bana kızıyor boğacaksın çocuğu diye..
babdan yüzü bulan ruze içer mi onu.. tabiki hayır...,
karışma deyince ben suçlu oluyorum

he birde bana sabırsız anne muamelesi yapılıyro kendi gece ben seslenmesem 1 kere uyanmaz ben 10 kere uyanırım 10. uyanışımda kızarım zeynebe ne kızyorsun çocuğa der ya.kendi o zmana kadar fosur fosur uyumuştur neyse canlarım bunlar aynı seri üretim kanımca canınızı sıkmamaya çalışın

Back