Bebeklerimiz ve Biz

kızlar biz eşimle her akşam derini uyutup dvd seyrediyoruz ,tawsiye ederim cok iyi oluyor : )
tabi wakit buldukça sinemaya gidiyoruz o daha iyi tabi :)

iyi şekerim sendne naber

benim kızımda bizi uyutup dvd izleyecek yakında, dvd'ler duruyor ama izlemek ne mümkün.

sıcaktan patlayacağım yaww

iyi geceler..herkes mışıl mışıl uyuyor sanırım...benim başım bu yaramazla dertte..beşiğine koyunca uyanıyor..illa bizle yatacak..saat kaç oldu ben yatırıyorum o uyanıyor off off...

ii gecelr finduklar ... nasılsınız bakalım ... ben yoruldum valla
insanın ne çok şeye ihtiyacı oluyor çocuklarla tatile çıkınca:kızgın:
vallahi valizlere ne sığdıracağımı şaşırdım:uhm:
onuda alayım bunuda alayım buda lazım olur buda buda derken bize yer kalmadı
daha eksikler var ama nereye koyacağım:sm_confused:
amanyaaaaa neyse bir valiz daha yaparım olur biter kocamda artık dünyanın öbür ucuna 6 aylığınamı gidiyoruz derkaydirigubbakcemile3 neyse hepinize ii gelcelr mev*canım sanada kolay gelsin işin var bu cadıyla...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile4yarin görüşürüzzzz

günaydın herkese...
mutlu güzel bi gün diliyorum.çok yoğunum gelemem galiba..işim bitene kadar..ama size güzel bi haberim var..
kızım emekliyor..ilk defa dün emekledi...
ilk biz gördük....
ve kendini sağlama aldığını hissettiği bi yerde tutunup ayağa kalkıyor.bi mutlu oluyor bi mutlu oluyo anlatamam...
ama yürütece hiç binmiyo.eğer ellerinden tutarsan nerdeyse uçacak...
sizinle paylaşmak istedim..hepinizi çok çok öpüyorum

günaydın herkese...
mutlu güzel bi gün diliyorum.çok yoğunum gelemem galiba..işim bitene kadar..ama size güzel bi haberim var..
kızım emekliyor..ilk defa dün emekledi...
ilk biz gördük....
ve kendini sağlama aldığını hissettiği bi yerde tutunup ayağa kalkıyor.bi mutlu oluyor bi mutlu oluyo anlatamam...
ama yürütece hiç binmiyo.eğer ellerinden tutarsan nerdeyse uçacak...
sizinle paylaşmak istedim..hepinizi çok çok öpüyorum

canımmm ne kadar sevindim:CüvCüv:, maşallah ruzişimeee:nazar:, aferin onakaydirigubbakcemile2

arda daha çok yürüme isteğiyle dolu, elinden tutunca hızlı hızlı adım atıyor, koşmaya çalışıyor,

ruzecik gibi tutunup kalkmaya bayılıyor, insan bu hallerini görünce içi gidiyor değil mi

bir de yürüdüklerini görsek:asigim:

Selam kızlar herkes iyi bir geçirir inş. vede serin bir gün..
Jegecim bizde çok seviyoruz serinde iyi gidiyor..lost un 4 sezonunu 1 ayda bitirdik :)
Şimdi Prison Break e başlıcaz...Kısa film ler bizi kesmiyor :)
mavice çocukla tatile çıkınca öyle oluyor cnm yapacak bişey yok ;)
Çokocum ardan buldu tabi temiz havayı uyumuyor.
mavilim seninde gözün aydın cnm patır patır yürüdüğü koştuğu günleride görücen annesi inş.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

mavilim ruzemize maşallah yavrum yürüdüğü
günüde görürsün inşallahhh

çokom bebeğüm naberr seni dün cepten aradım kapalıydı cebin
ne zaman dönüyon yuvana bakıyımmm

soytarı canım nasılsın deniz nasıll yaramazlıklara devammı
naz çok yaramaz.
birde isilik oldu her tarafını hart hart kaşıyor hergün 3 kez suya sokuyorum birde losyon aldım bugün daha iyi

kızlar dün zehrayla telden görüştüm acayip güzel sesi var sanki 16 lık çıtır maşallahhh

Merhaba Zeynepcim
İyiyiz çok şükür bir yaramazlığımız yok denizde isilik oldu poposu 5 numara prima bulamamıştım
molfix aldım bir paket birde sıcaklar gelince üstüne kötü oldu dün birsürü market gezdim en son 1 yerde
buldum 4+'ya bile zarıydım ama 5 numara buldum...Zammı gelicek sakladılar bezleri anlamadım..!
Nazada geçmiş olsun cnm.
Sen istanbuldamısın yoksa döndünmü evine..?
Zehranın sesinden ziyade kendiside çıtır cnm gören demez iki çocuk annesi...maşallah :nazar:

Son düzenleme:
herkese serin günler bacılarr. bebişlerin keyfi yerinde sanırım. sizinkiler emekliyor yürüyor. benim böcük iki gündür konuşuverince gülüyor... saf saf gülmesi çok güzelll. mutlu günler....

slm kızlar umarım keyifler yerindedir
oğluşumu zorla uyuttum yaramaz hem uykusu var
ağlıyor hem de uyumamak için direniyor.
acıcık çay keyfi yapam dedim geldiiiim..

Kızlar selam Akçay maceramız bitti, Ankara devam ediyo. Cumartesi evimize dönücez. Mert denize zor girdi ama sonradan alıştı. Keyifler iyidir umarım. Sıcak çoook sıcak...

selam kızlar geçmişe şöyle bir baktım herşey yolunda pazartesiye kadar burada olamayacağım kısmetse pazartesi görüşürüzhihoyyyt
mavilim ruzeye maşallah diyelim ayaklandığınıda görün inş.:nazar:ama en tehlikeli zamanları başlıyor aman dikkat:1shok: çağan artık düşmeye alıştımı nedir ağlamıyor bilekafamçokkarıştı
ekinim semihacım drydennis esinticim çokocum hepinize yavrularınızla güzel günler diliyorum özümcüm sanada ii tatiller canım Şeniz
tatil dönüşü görüşmek üzere kaydirigubbakcemile3
belki bugün birdaha giremem kendinize ve meleklerinize ii bakın hoşçakalınnnnkaydirigubbakcemile4

mrb bayanlar
döktürmüşsünüz yine ,bende bakınıyorum işler bekliyo
oğluşumuda emziriyorum uyuyo ,gerçekten çok sıcak var
gelecek sene sıcaklarda nasıl oruç tutcaz yani ,gerçi ramazanada az kaldı ben bir iki gün tuttum zorlandım allah cümlemize kolaylık versin
bebişlerle güzel vakıt geçirin güzeller ,öptüm

Back