- Konu Sahibi DreamLover
- #2.181
slm kızlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar, ev badana oluyo, her yer birbirinde, zeynebi uyttum, işlere koyulacam bi bakayım dedim
ne var ne yok
sağol tatarım biz iyiyiz sen nasılsın gizoş nasıl
dünürüm kolay gelsin canım, bayrama şimdiden hazırlık yapıyorsun galiba, badanayı kim yapıyor tatlım, boyacı mı tuttunuz, iki çocukla zor oluyor iyi bilirm, boya işi oluyor da temizliği daha zor
sana çay demleyim tatlım, yorulmuşsundur sen
mavicem canım benim güzel yorumların için tşk, bir daha ya ramazan bayramında ya da yarı yıl tatilinde izmirde olurum allah izin verirse o zaman buluşuruz tatlım, ben de seni ve minişini görmeyi çok istiyorum, şimdiden iyi tatiller canım
tatarım-semihacım siz nasılsınız, görüşemiyoruz ne zamandır, çocuklar da iyidir umarım
slm kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize
istanbul ne kadar sıcak yaa...
oğluşuma tatil yaradı teyzeleri artık emekliyoruz
tutunup kalkıyoruz sıralamayada başladık
yürümeye sıra geldi inş. kısa zamanda oda olur...
dünürüm kolay gelsin canım, bayrama şimdiden hazırlık yapıyorsun galiba, badanayı kim yapıyor tatlım, boyacı mı tuttunuz, iki çocukla zor oluyor iyi bilirm, boya işi oluyor da temizliği daha zor
sana çay demleyim tatlım, yorulmuşsundur sen
mavicem canım benim güzel yorumların için tşk, bir daha ya ramazan bayramında ya da yarı yıl tatilinde izmirde olurum allah izin verirse o zaman buluşuruz tatlım, ben de seni ve minişini görmeyi çok istiyorum, şimdiden iyi tatiller canım
tatarım-semihacım siz nasılsınız, görüşemiyoruz ne zamandır, çocuklar da iyidir umarım