Bebeklerimiz ve Biz

dünürüm kolay gelsin canım, bayrama şimdiden hazırlık yapıyorsun galiba, badanayı kim yapıyor tatlım, boyacı mı tuttunuz, iki çocukla zor oluyor iyi bilirm, boya işi oluyor da temizliği daha zor
sana çay demleyim tatlım, yorulmuşsundur sen

mavicem canım benim güzel yorumların için tşk, bir daha ya ramazan bayramında ya da yarı yıl tatilinde izmirde olurum allah izin verirse o zaman buluşuruz tatlım, ben de seni ve minişini görmeyi çok istiyorum, şimdiden iyi tatiller canım

tatarım-semihacım siz nasılsınız, görüşemiyoruz ne zamandır, çocuklar da iyidir umarım

Kızlar kesinlikle devam edin elma sirkesine
ben kullanmaya başladından sonra gözle görülür bir incelme oldu artık olmayan hiçbirşeyim yok :nazar: :)
herkes "nasıl böyle inceldin ve zayıfladın" diye soruyorlar...bence kesinlikle bırakmayın..!
Dreamcim kolay gelsin cnm iki çocukla çok zordur allah kolaylık verdin
Drydenis hoşgelsin
Tatarım sende hoşgeldin bacım aksatıyorsun topiği bu aralar hayırdır..?
Çokom resimlere baktım canım ne kadar güzel çıkmışsın saçlarında çok yakışmış izmir güzeli:nazar:

selamlar herkese bendennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakem
ben kuzumla 15 gün oynaştımkoklaştım durudum dünde bıraktım geldim tekirdağa
yavrum o bana ben ona o kadar alıştıkki
kuşum benimm yaraamazlıklar hat safhada tabii bizdede
henüz yürümedi

8 tanede dişimiz oldu önümüze geleni ısırıyoruz
molfixin reklemanındaki bebkleri göerünce çıldırıp oynuyoruzzz
otobüslerdee milletin saçını başını çekip vuruyoruz cilve yapıyoruz

denize falan gitmedik hep evdeydik bi cuma günü düğün vardı çköyde oraya gittik oda burnumuzdan geldi.iyiyiz çokşükür ben dağılmuış haldeyim telefon ve mail trafiiği dürekli bi yandanda iş yapamaya çalışıyom burayadayetşeyim dedim
bu arada 75 kio oldum . doğum öncesi kotumu bugün gşyebildim nihayet

bu arada ege nasıl oldu iyimiii?

herkesler nasıl

Hoşgeldin nimocum özledim seni;
uzun bir tatilin ardından ayrılmak zordur tabi..
Ne güzel süreklin kızınla geçirdin vaktini..Maşallah 8 dişide olmuş..çok meraklı bu köfteler ısırmaya ya
denizde zora geldiği zaman kıt yapıyor hemen..
Tebrik ederim senide cnm nil in peşinde koşmakdan kilolar kalmadı demek..süpersin cnm...

slm kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize
istanbul ne kadar sıcak yaa...
oğluşuma tatil yaradı teyzeleri artık emekliyoruz
tutunup kalkıyoruz sıralamayada başladık
yürümeye sıra geldi inş. kısa zamanda oda olur...

dünürüm kolay gelsin canım, bayrama şimdiden hazırlık yapıyorsun galiba, badanayı kim yapıyor tatlım, boyacı mı tuttunuz, iki çocukla zor oluyor iyi bilirm, boya işi oluyor da temizliği daha zor

mavicem canım benim güzel yorumların için tşk, bir daha ya ramazan bayramında ya da yarı yıl tatilinde izmirde olurum allah izin verirse o zaman buluşuruz tatlım, ben de seni ve minişini görmeyi çok istiyorum, şimdiden iyi tatiller canım

tatarım-semihacım siz nasılsınız, görüşemiyoruz ne zamandır, çocuklar da iyidir umarım

iyiyiz çokocum nasıl olalım işte evlerde berra hanımın keyfini yapmaya çalışıyorum

slm kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize
istanbul ne kadar sıcak yaa...
oğluşuma tatil yaradı teyzeleri artık emekliyoruz
tutunup kalkıyoruz sıralamayada başladık
yürümeye sıra geldi inş. kısa zamanda oda olur...

maşallah oğluşuna:nazar:

slm kızlar..şükür kavuşturana..herkes iyidir umarım..valla ben çok kötüyüm adet sancıları mahvediyor beni..bi düzene girseydi ya..
çokocum resimlerini gördüm canım..çok hoş hatunsun hani..ne güzel kilo derdinde yok....

soytarıcım ne güzel valla..umarım bende biraz daha kilo veririm..yanlız bu aralar diyeti aksattım..gelen gidenin haddi hesabı yok..yarında ben gezmeye gidiyorum..pazara kadar ağbimlerde olcam..orda da zor yaparım diyeti..şimdi 59 um bi 55 olsam yeterdi...

Mev.can canım diğer arkadaşlar duymasın 59 um 55 e düşmek istiyorum dediğini
bilmiyorum yani ne yaparlar:)
Bence gaye iyi kilo cnm tadını çıkar

selam kızlarrrr
merhaba yelizcim bende komşu çaya cağırmıştı ona gittim ama hemen söyliyeyim diyetime ihanet etmedimkaydirigubbakcemile2
bir kaç gündür yaşanan sorunun dışında eksiklerden ötürü topik gerçekten çok yavas ama olsunhihoyyyt
zehracım sanada kolay gelsin canım ben gecen yıl yaptırdım badana o yüzden bu yıl yapmayacağım güle güle kirlet canım:1hug:

tatarım sende hoşgeldin ii haftalar canımŞeniz

CNM BOYAYI EŞİMİN ABİSİ YAPIYOR, ANLIYO İŞTEN YANİİİ
DÜNDE KARDEŞİM VE EŞİM YARDIM ETTİLER
AMA PARKELERE DE BOYA GELMİŞ, ONLARA SİNİR OLDUM ÇOK ZOR ÇIKIYO , RESMEN ÖLDÜM BUGÜN
SAOL HAYATIM, ÇAY TEKLİFİN İÇİN
UMARIM Bİ GÜN BİYERLERDE ÇAY İÇERİZ SENLE AHRETLİĞİM BENİMŞeniz

Back