• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerimiz kacıncı ay kaç kilo almalı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

edibe85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
1.035
7
0
İzmir
yani persentil egrisi var.biliyorum arkadaslar da..simdi benim bebegim ilk ay 1.5 ikinci ay 1.300 ve 3. ay 1 kilo aldı..e yani bu böyle devam ederse bi kac sene sonra benimle aynı kiloda olacak:52::52::52::52::52:
..saka bi yana bebekler kac kilo olmasından ziyade onu degilde mesela 3. ayda normal bir bebek kac kilo almalı en az..yada 4. ayda...5.ayda...saglıklı bir bilgisi olan varsa benimle paylasabilirmi?
bebekleri karsılastırmak degil haşa amacım..şimdi 4.ay kontrolune gittiğimde bunun ortalama alması gereken kilo nedir ve aylara göre ne zaman ne kadar ortalama azalacaktır acaba..mesela 6. ayda bebek kac kilo almalı ortalama..veyahut ek gıdaya baslandıgı ay ne kadar devam etmelii...
bunu en iyi doktorlardan sonra anneler bilir..cünkü bizzat yasadılar..
beni bebeklerinizle aydınlatır mısınız..:51::51::51::51:

selam arkadaşım vallaha benim oğlum bana çok zayıf geliyor ve sürekli kafamda kuruyorum nie zayıf die :( 8 aylıkken 8.360 kilo 76 cm boy du.şuan 9 ay yedi günlük cumartesi gidicez kontrole bakalım ne çıkcak hiç sanmıyorum çok kilo alsın ama bakalım.

canım bebeklerin 6. aydan sonra kilo almaları yavaşlıyormuş,o yuzden endişe etme,6.aya kadar hızlı kılo almaları normalmıs,bu kez bebısı baska sehıre dr. goturdum
bılıyorsun durumları dr. gayet sağlıklı kabızlık normal bu aylarda bebeklerde olur dedı buda:( 2bucuk ayda 5 farklı doktora 10kez gostermısımdır hepsı normal dıyor ,kabızlıga devam yanı:(

Back