sagol canim ya yediriyorum sen meyve suyu koy diyince hasladigim sepzelerin icine koyuyorum cok sevdi boyle bende o istahla yedimi cok memnun oluyorum canim 4 aylik icin olculerinide yazarsan sevinirim ben 1 patates 1 havuc yani birer yapiyorum ama yarisi kadar veriyorum fazla gelir diye korkuyorum sence nasil
canım bebeğin çok iyi kilo almış.bundan sonra kilo alımı düşecek.düşünsene her ay 1 kilo alsaydı ne olurdu:1shokbez bir bebeğin olurdu.
önemli olan bebeğinin motor gelişimi.
benim oğlum geçen ay 300 gr bu ay ise 250 gr civarı bişey aldı.anne sütüne devam edicez.bu arada biz 5 ay 5 günlüğüz.
anne sütünün yanında vereceğin her ek gıda anne sütünün koruyuculuğunu yok edecektir.
doktorunuz 500 gramı nasıl az buldu anlamıyorum:1shok:
başka bir doktora daha danışsanızCADIARZU
canım bebeğin çok iyi kilo almış.bundan sonra kilo alımı düşecek.düşünsene her ay 1 kilo alsaydı ne olurdu:1shokbez bir bebeğin olurdu.
benim oğlum geçen ay 300 gr bu ay ise 250 gr civarı bişey aldı.anne sütüne devam edicez.bu arada biz 5 ay 5 günlüğüz.
anne sütünün yanında vereceğin her ek gıda anne sütünün koruyuculuğunu yok edecektir.
Ben ilk sabah kahvaltısı saat 8.8.5
meyve suyu saat 11 de
tarhana çorbası saat 13. te
yoğurt saat 15 veya 16 da
meyve suyu saat 18
tarhana veya patates püresi saat 19 da
muhallebi saat 21 veya 22
gece biberon maması.
Boş geçen vakitlerde emzirme kimi zamanlarda biberon maması yaptığımda oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?