yok canim yada ben bulamadim burda yogurt yapan yok hic kayinvalidemde burda hazirlardan yapmamis hic birinden satin aliyor
masallah sanacanim ben daha hic yogurt yapmadim ama kayin validem yapar ama hazir gibi olmuyor onunki bende acaba hazir sutten yapsam ama hangi sutu kullanacagim burda devam sutu yok oyuzden bilemiyorum kizima hangi sutten yapacagimi yogurdu :uhm:acaba normal hazir ictigim sutten yapsam bisey olurmu CADIARZU devam sutu yaziyorsunuz ama ben bilmeyince hic daha yapmadim :1no2:
yok canim doktorum soylemedi burdakinler son vakte kadar bekliyorlar eger obur ayda kilo almassa ondan sonra geceriz diyor hollandaliydi kadin burda trurk bir doktorla konustum sen yavas yavas basla 300 gr az dedi bebek dis cikarmaya baslayinca kilo kaybi olabiliyormus ozaman kadar biraz toplanmasi lazim bebisim emince doyuyor ama kilo almadigi icin ben basladim
Selam canım hoşgeldin bende ek gidaya başladım ama anne sütüde veriyorum çoğunlukta yoğurt ve meyve suyu altıncı ayda çorba ve püreye başlıcam bakalım dr ne önericek korkma seni bırakmak.
canım bence anne sütünü arttırmaya çalış dereotu,ıstırgan çok işe yarıyor. Bolbol su iç. 6. ayı beklemen taraftarıyım .arkadaslar bebeklerimiz icin ek gida olarak ne verebiliriz benim sutum sade yetmiyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm: arada hazir mama veriyorum
merhaba hoşbulduk,cevabın için teşekkür ederim.bebeğin kaçaylık peki,anne sütünüalmada bi değişiklikoldumu peki.şididen cvp için teşekkür ederim canım.
canım bence anne sütünü arttırmaya çalış dereotu,ıstırgan çok işe yarıyor. Bolbol su iç. 6. ayı beklemen taraftarıyım .
sagol canim 2 haftadir sutum tasiyor masallah insallah boyle devam eder elimden geleni yapmaya calisiyorum kizim cok istahli suan elimde bisey gorsun cirpiniyor istiyor suan sepze ve meyve purelerinden tadimlik olarak veriyorum istahla yiyor onun yemesi beni cok mutlu ediyor 5 veya 6 bebek kasigiyla meyve suyu60 ml bunlarda fazla degil doktora gidecegiz yarin bakalim o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?