Bebeklerimiz bugn ne yedi?

bugünde balkabağı yaptım. bu sefer havuçla içine irmikte attım. pek sevmedi gibi. akşamda muhallebisinin içine koydum. ayrı biyerde kabağı şekerle(az) ve suyla kaynattım. sonra muhallebi ile karıştırdım. nispeten daha iyi yedi.

evet canim ya gonul baska turlu istiyor aa yetmeyince ne yapcaksin, Allaha sukur ki ilk 6
ay emzirdik, en onemli zamnai smdide biraz biraz gidiyor iste.ilac niyetine cekiyor bir
iki firt :)) bende o gogsum patliyacak gibi hissi 8 ayda 8 kere yasamadim
yani hiic oyle sutum olmadi yapi demekki sadece bir ara vitamalt kullandim o cok iyi bak
arttirmak istiyorsan cok tavsiye ederim ben Tr de olsam alirdim arada.

Aynen ya paket beni acayip mutlu etti
ben bir paket irmik bide yesil mercimek de istemistim
cocuk sagolsun 2,5 kilo kirmizi
1 kilo yesil mercimek
2 paket tel sehriye
2 paket irmik
hatta pirinc unuda almis :) burda vardir diye dusunuyorum tek yedikleri sey pirinc zati
ama cocuk onuda dusunup getirmis
bu arada ben 2 paket mama istemistim 7 paket getirmis
allah razi olsun valla cok dua ettim
birde 180 euro kesmisler cocuktan thy , biz fazladan 15 kilo gecirdik ama demekki
ona gicik biri denk geldi. taaa nereye gidiyorsun biraz daha esnek olabilirlerdi tabi
neyse hic onemli degil valla cocukta istememis zaten dedim olsun
bizim yuzumzden verdi. buralara degil 180, 280 de versen yok yok
cocugumun tam gelisme cagi
neyse boyel iste cenem yine dustu ya :KK43:

ohh süpermiş valla, bu arkadaşı tuttum, buraya da bekleriz buyrunnnnnnnnn

benim uşak çorba yemiyo yaa, napcam ben..geçen biri yapmıştı, kabak köftesi..
ben de dün kabak, patates rendeledim, yumurta sarısı, biraz un, biraz kaşar..2 köftelik yaptım hemen bizimkine tuzsuz baharatsız, denemek için..yedi valla..sağlıksız beslenecek bu çocuk sanırım..omlet yesin, geçen bi yerde benim patates kızartmama saldırdı yedi..yandık..

benim bebeğimde aynı sürekli devam sütü içmek sitiyor hiçbişey yediremiyorum
sizin doktorunuz nediyor bu konuya

valla cnm yemesi lazım tek başına besleyiciliği yok devam sütünün yeterli gelmez artık ona dio bi şekilde her türlü dene yemesi lazım dio ben ondan iyi biliyorum yemesi lazım ama kilitliyor ağzını açmıyor anacım nasıl yicek
yemmemeye devam ederse bi ay sonra görüşelim demişti
dün ilk defa bişiler yedi corba icti kahvaltı ehh öle böle yaptı
gece muhallebi yedi ama bugün yine yok yine yok :KK43:

Sureklimi boyleydi ?
bir rahatsizligimi var acaba ya??
meyva filan denedinmi belki onu kabul eder.

yok cnm allaha şükür hicbir rahatsızlığımız yok herşeyimiz cok cok iyi kan idrar tahlillerimizde yyapıldı cok iyi cıktı değerler ilk başladığımızda eklere yiyordu sonradan bişey oldu cocuga yaa anlamadım nolduğunu
meyve suyunu icmiyor mesela ama ben meyve yerken elimle parca koparıp veriorum bi iki yudum yiyo sonra yine acmıo ağzını yemeklerinde hic tadına bakmıo diil bakıo ama bi kac kaşıktan sonra ıı ıı olmuyor yani cok zor yaaaaa

chadi bir an kendim yazdım sandım aynı şeyleri yşıyomuşuz meğer Allah kolaylık versin
bende bugün çağana yeşimin mısır unu tarifinden mıhlama yaptım bir tatlı kaşığı mısır unu kuymak buarada kuymak peyniri trabzondan getirtdim çağan ,için tereyağda kavurdum içine bir domates rendeledim bir dilim ekmekle bulamaç yapıp verdim üç beş kaşık anca yedi ama olsun önceden bunu yapmıştım hiç yememişti ilerleme var başka kahvaltı tarifi varmıydı arkadalar tüm topiği okumim şimdi

bende iki gündür çağanın eline veriyorum meyvesini daha az yiyor ama alışsın.
bugünde yoğurt çorbası ve köfte yaptım oğluma akşam yemeğinde bakalım yiycek mi.

çorbanın içine nane ve reyhan koydum hoş bi aroması olmuş bence..

bide kurabiye yaptım bebişime yedi avuçlaya sıka ağzını sardıkça ağzını açtı ama yedi işte az biraz.

inaysacım allah yardımcımız olsun nolcak böle bilmiyorum ve her yaptığımın hergün haşladığım yumurtanın corbaların herşeyin çöpe dökülmesinden sinir geldi artık cok üzülüyorum yemiyor diye yaa

aslında kilomuz maşallah iyi ama sorun kiloda değil işte gecen ay boyu cok az uzamıştı mesela bunları yemediği icin gelişimi etkileniyor ondan üzülüyorum

maşallah serpil kurabiye bile yiyormuş canım daha ne istiyorsun
chadi sizin kilonuz kaçki ukadar dert ediyosun

ahh canım sorma ne köftemi yedi ne çorbamı içti. öyle abur cubur yiyo da etti sebzeydi pek beceremedik daha. yoğurda da hayır diyo artık. kavga gürültü gidiyoz işte.. hergün düşün ne yapcam diye beyfendiden fırsat bulup kendimize yemek yapamıyorum adama özen bezen yap hadi çöpe...

benimki çorbasını içmedi yine..ama ne yaptı bilin..buharda haşladığım patatesle brokoliyi sürdüm önüne seçenek olarak..brokolileri tutup tutup ağzına doldurdu delikafadulden

ohh süpermiş valla, bu arkadaşı tuttum, buraya da bekleriz buyrunnnnnnnnn
:)
benim uşak çorba yemiyo yaa, napcam ben..geçen biri yapmıştı, kabak köftesi..
ben de dün kabak, patates rendeledim, yumurta sarısı, biraz un, biraz kaşar..2 köftelik yaptım hemen bizimkine tuzsuz baharatsız, denemek için..yedi valla..sağlıksız beslenecek bu çocuk sanırım..omlet yesin, geçen bi yerde benim patates kızartmama saldırdı yedi..yandık..
Ayca kizartma sende firinda pisir bende deneyeyim hatta su kabak koftesini tuttum ben bunu
mucver gibi deneyeyim bakalim begenecekmi??

chadi bir an kendim yazdım sandım aynı şeyleri yşıyomuşuz meğer Allah kolaylık versin
bende bugün çağana yeşimin mısır unu tarifinden mıhlama yaptım bir tatlı kaşığı mısır unu kuymak buarada kuymak peyniri trabzondan getirtdim çağan ,için tereyağda kavurdum içine bir domates rendeledim bir dilim ekmekle bulamaç yapıp verdim üç beş kaşık anca yedi ama olsun önceden bunu yapmıştım hiç yememişti ilerleme var başka kahvaltı tarifi varmıydı arkadalar tüm topiği okumim şimdi
ben birde irmikli kahvalti yaptriyorum
irmik kayisiyla yada uzumle yada sade pisiriyorum icine meyve ,5-6 kabak cekirdegi, 1 ceviz ekliyorum eger sivi olduysa kurabiye atiyorum
yiyor, cok fazla bgenmiyor ama yiyor
bende iki gündür çağanın eline veriyorum meyvesini daha az yiyor ama alışsın.
bugünde yoğurt çorbası ve köfte yaptım oğluma akşam yemeğinde bakalım yiycek mi.

çorbanın içine nane ve reyhan koydum hoş bi aroması olmuş bence..

bide kurabiye yaptım bebişime yedi avuçlaya sıka ağzını sardıkça ağzını açtı ama yedi işte az biraz.
bende su karbiyeden yapacam en kisa zamanda,
ben acma tarzi birsey yaptim iyi oldu baya buzluga attim
1 tane cikarip rondodan geciriyorum sonrada corbaya koyuyorum
ama biraz tatli olmus meyvesinede koyucam

bizimkinin menusunde bugun mercimek corba vardi.
birazdan meyve ve o yaptigim minik acmadan yedircem karistiracam
sesi geldi uyandi yine:KK43:

doğru diyosun cnm, kızartma onlara ağır gelir daha şimdiden..

ben de bugün ilk kez mısır ununla kahvaltı hazırladım. 1 çay kaşığı kadar tereyağında 2 silme çorba kaşığı kadar mısır ununu biriki çevirdim, 1 su bardağından biraz az su ilave edip karıştırarak pişirdim. (pişmiştir yani di mi :) kaşar ekleyip, portakal suyuyla yedirdim..bana biraz yavan geldi tadı ama baktım yiyor devam ettim..tabiki hepsini bitirip beni şaşırtmadı, yarısını anca yemiştir.

geçen gün de 2 hurmayı sıcak suyla ezip, ballı tahıllı mama eklemiştim..biraz da ceviz ve kabak çekirdeği..tadı bana göre muhteşemdi ama yemedi sıpa..

hurma cok yararli besin, iyi bulmussun canim
belli olmuor sagi solu bebeklerin
bazen benim yavan dedigime o bayiliyor ???
birde devam sutu eklicem misir ununa bakalim onu sevecekmi?
vitaminli olur biraz

kabak vardı bizimde evde çok, sadece kabağı haşladım püre yaptım beyaz peynir kattım, buzlukta haşlanmış tavuk parçalarm vardı köfte kadar minik minik parçaladım onuda ekledim yedi baya
kitap yazabilirim uydurduum tariflerle:)

Bugün bizim sabah kahvaltısında ,1 yumurta sarısı, 2 tatlı kaşığı kadarda labne peynir yedi.Arkasından emdi uyudu, öğlen 12 gibi dün yaptığım domates çorbasını yedi 1 küçük kase, uyumadan önce 3te bir kase yoğurt yedi, uyurken emdi. Uyandığında dışarı çıktık, eve geldiğimizde mecburen uyku saati geldiği için sadece emdi, uyudu, uyandıktan sonra 8,30 da bir küçük kase yoğurt ve mercimek çorbasını birlikte yedirdim.9,30 gibi uyudu. Uyurken emdi tabii ki.Şimdi ben bunları yazarken bir mızıldanma sesi geldi, ama arkası gelmedi:)))İnşallah bu gece sorun çıkarmadan uyur.Gece sürekli uyanıyor, emmek istiyor, artık sütümde fazla kalmadı.Ne yapacağım bilmiyorum.Hergün böyle güzel yese memeyi bıraktıracağım,ama bir gün yerse 5 gün bunun yarısını ancak yiyor.

maşallah meralim güzel yemiş paşan çağan bugün doğru düzgün sadece çorbasını içip meyvesini yedi ne muhallebi ne kahvaltı az öncede 90 lık mama içip uyudu yine başladı iştahsız günler oy allahım oy

Canım benim yaaa, ben hiç olmassa arada böyle yediği için seviniyorum, yemesede meme emiyor hiç olmazsa az da olsa onu tok tutuyor diyorum.Senin için durum çok zor canım yaaa.İnşallah senin paşanda yerde annesini üzmez.Bizimki her zaman yemiyor ama en az bunların yarısı kadar yiyor, meme de takviyeli.

bugun sabah coooook erken kalktık bir yumurta sarısı 2 ceviz devam sütü cavdar mısır tahılı 2 tk labne 1 tk pekmezden kahvaltı hazırladım eeeeeeeeeeen küçük ölçülerde azda olsa yedi....
öglen yogurt içine cici bebe 3 tane
aksam tarhana corbası içine kabak rendeledim azcık kıyma koydum iftarda da bir minik köfte yedi tabii bunları yedirirken mıcımdan terler aktı kırk takla attım-tatlicadiarzu-

X