Bebeklerimiz bugn ne yedi?

canım öle denılıoda,tahıllı mamanın içinde kuru şekilde,direk değilya,tahılla karışık,ben bi kaç kutu bitirdim,allah şükür alerjik bir durum olmadı

bugun biz de bi kere mama yedik onun disinda,yogurt,kabak+patates+misir+domates püresi yedik..
ama iclerinde en sevdigi yogurt galiba kizimin.karisik pürelere daha yeni basladik alismaya calisiyor.

Ay sinir oluyorum ya su eve gecemedik. ha bugun ha yarin diye bizimki kadinida cagirmiyor
su firini gostermye kafayi yicem ben calistirmaya calistim ustu pisti alti kaldi bir yerde
bir ayari var ama yazilari bir acayip. Kizima kek yapip ne zaman vercem Allah im Omrum
yetecek mi acaba :nazar: :nazar: :nazar:
Bide dun diyor yanimda oturmuyorsun cagiriyor gidiyorum yanina 1 dk gecmiyor karnim acikti benim ya senin aciktimi diyor saat bu arada gece 1 . ne simdi bu laelaelaelaelae
deli olacm bilgisayarimida cokertti zaten acilmiyor ins icindekilere birsey olmaz
Allah reva gormedi valla tam oturuyorum basina gelip yanima iste bana vakit ayirmiyorsun ben yalniz kaliyorum mecbur kalkiyorum ama aklim kk da tabi
aradan 10 dk gecmior e benim islerim var diyor gelde cildirma bende ev isi yapiyorum bakiyorum yanimda bitmis yine senin diyorum isin yokmuydu?? valla iyi tahammul ediyorum
bazen. arada beni delirtmek istediginde supheleniyorum laelaelaelaelae laelaelaelaelae aslinda cok dusunceli biri bide su halleri olmasa. oh be anlattim rahatladim

kizlar bu arada burasi bebeklerimiz ne yedi bolumuydu dimi ? delikafadulden :kedi: :kedi:
kekten nerelere dolmusum demekki :eek:

ayyy yeşim alemsin yaaa senin yazdıklarını zevkle okuyrm bayılıyrm bişileri anlatış tarzına...

kahvaltı...yarım kaseden biraz fazla
kıymalı şehriyeli domtes çorbası... bi kase
meyve...yarım şeftali bi cici bebele
yoğurt...bi küp danino
sütlü irmikli muhallebi..yarım kase

aralarda da emme

Son düzenleme:
kızlar ya tamam ne yediğini yazıoruz da bi de ne kadar yediklerini yazsak ..ama bi kase diil ya da kase ne kadar?benim kafam karışıo ya??

Benimki sabah
120 cc sut icti saat 7de
saat 9da irmigi suyla pisirip icine seftali pekmez birde muz koydum onu yedi 200 cc kadar
sanirim yani emin degilim kaseyi olcucem en kisa zamanda
saat 12 de 40 cc sut icti
saat 2 de mercimek corbasi yedi
saat 5 de 80cc mama icti ve
corbasini vericem tekrar.
gecede muhallebi yaprim bide sut vericem

Haklısın duygu, benim içinde aynı şey geçerli:)))Kase ama ne kadarlık bir kase, büyük mü küçük mü_?:))))

yemek konusunda takdir ediorum valla senialkisalkisalkis
ben üşengeç domatesli şehriye çorbası yapıorum ancak ve buna da şükür diorum:eek:klava:

ya bizde ara ogun kalmadi masallah hepsi ana ogun oldu
sabah 7 de 80 cc devam sutu
sabah 8 gibi misirunundan mihlama yaptim
saat 10 da 60 cc sut
saat 12de 200cc yogurt corbasi
saat 2 de 60 cc sut
saat 3 de 200cc yogurt corba yine
simdi yine sut verecem
ama nasil 3 saatte acikiyor anlamiyorum yani
sutte ictigi halde normalmi??
simdi saat 6 yine ac sanirim ay doyuramadim kucucuk midesini canavar mi var
bu kizin icinde :1shok:

bayılıım sulu köfteye:))umarım çağan da severek yemiştir:)
maşallah defneye annesi bırak yesin:)
2 kere şehriye çorbası yaklaşık 4 dolu çorba kaşığı kadar(suyunu çekmiş gene??:) )
2 küp de yoğurt azcık da meme..
nası ölçeceğiz yaw katıyı?

ben onuda sivi gibi olcuyorum mutfak terazim olmadigi icin.

dun ilave olarak 150 cc kasik mamasi
30 cc devam sutu
200 c c de muahllebi yedi
sanirim meme bulamainca yemeklere saldirdi

bide dun kucagimdaydi gogsume dogru kafasini getirip agzini sapirdatti ayy sinirim
bozuldu valla sigara icecektim nerdeyse :nazar: icim eriyor su gunler gecsin
ins 4 yasina kadar emziricem and ettim ya senağlama senağlama

bide sabah kucuk sincabim
140 cc devam sutuyle acilisi yapti
200 cc muhallebi yedi cok uykum vardi basit diye onu yaptim sonra birlikte uyuduk
kalkinca 80 cc devam sutu
200cc sehriyeli corba ekmek dogradim icine
bakalim daha gun uzun yedikce yazarim :nazar:
nazarim deymesinde

disarida zor oluyor bu yemek isi 3 saatte 1 ne yedirecegimi sasiriyorum. markette
kavonoz mamasi buldum Yeni Zellandadan gelmis organik yaziyor ama ne biliylim
herhalde iyidir meyve puresi ve misir pirinc bezelye haslamasi vardi onu aldim.

yeşimcim diğer tarafa yazdım tarfi bende severim hatta eşimde yedi diyorki bizim yemekten daha güzel bu çağanın yemeği bize taze fasülye yapmıştımda :)
buarada bırak kıs yesin yavrum yiyebilidiğ kadar

Bende seviyorum yemek yemesini de ne yapacagimi sasiriyorum hani gunde 5 ogun olunca bide onu gec, disarida zor oluyor hazir kasik mamayla pek arasi yok.
corba yapsam evden gotursem hava sicak bozulur diye dusunuyorum.
bide dun marketten misir bezelye pirincli kavonoz mamasi buldum organikmis aldim.
bakalim sevecekmi ? eger yerse disarda onu verecem.

bugnde gece aglayarak uyandi 4 de sut hazirladim 200 cc icti
sabah da 70 cc icti
sonra mihlama yaptim ama bu sefer yumurta domatesde kattim onu yedirdim
oglende brokoli corba yapicam
o mamayida bir deneyeyim bakalim yerse bir ogunde olur
ondan sonrasini bilemiyorum burda takiliyorum iste ?? :roflol:

geri kalan ogunde ne vericem corbayi cok yapip tenceredekini dolaba koysam
onu versem olmazmi? bide aklinizda bulunsun benim kiz dogdugunda dizanteri olmustu
(ben hala cozemedim gerci o isi niye oldu neyse) dolaba yemek koyduysaniz isitirken kaynatin yaziyordu.

inci tarifi okudum bende yarin yaparim sagol canim.

yeşimcim afiyet olsun yavruma işallah sever buarada ben çorbaları fazla hazırlayıp dolaba koyuyorum bazen iki öğünde veriyorum ilmiyorum valla doğrumu ama bazen çokz or oluyor :)

bizde bugu gune ıyı basladı ınsallah boyle devam eder

06:30 ıkı memeyıde emdı
09:00 ırmıgı suda hasladım suzdum sutle ve pirinc unu ekleyıp pişirdim pekmez ekleyıp yedırdım (yarım kase)
11:30 105 cc keci sutunden uretılmıs mama
şidettle tavsıye ederım işahını actı

şimdilik bu sekılde umarım gunu guzel bıtırırz

günaydın kızlaroğlum gece 3 te uyandı 100 cc devam sütünü içti sabah 6 civarydı uyandı 100 cc devam sütünden 7-8 adetcici bebe bisküvisi ile peynir azcıkta bal kattım içine bi güzel karıştırdım onu yedirdim saat 10 gibi kahvaltı yaparken onada yumurta haşladım sarısının yarısını biraz peynir biraz domates bir adet zeytin (içini ve kabuğunu soyarak) çay kaşığının ucuyla çikolata tadına baktı üzerine de rezene çayından verdim.(v bu yedirdiklerimi azar azar verdim hepsinden) ağzımızı yıkadık biraz oyun şimdide uyuttum yavrumu. öğlede baharatsız özel hazırlanmış tarhana çorbamdan yapıcam ona yesin yavrumm...

kızlar azmı yiyo benim oğlum yaa zannediyorum ki hiç doymuyo habire bişeyler yediresim geliyo ama bana kızıyolar çok veriyosun die bende bu kadar veriyorum sizce doymuyomu ne...

X