bebekleri ters duran var mı?

ayy cok sıkıntılı bir durum peşimden geliyo bende hemen cıkıyorum bakıyorum cıkışa kadarda peşimden geliyo kuzuma begendigim bir kıyafet vardı kıza sinirimden almadan cıktım profiloyada bakarım canım sagolyerimseniben

benim kizim da basi asagida yani dogum pozisyonunda beli sol tarafimda poposunu hissetim bugun annesi yesin popusunu onun
ayaklarini da hissediyorum zaten cogu zaman bi depik bi depik masallah kizima

benimkide dogum pozisyonuna girmiş corumlucadı anam bugün gördüm kuzumu cok özlemişim valla :asigim:

Ben Oğlumu En Son 2 Hafta Sonra Gördüm Inşallah Iki Hafta Sonra Tekrar Görücem.benim Oğlumda Yerleşmiş Doğum Kanalina.ama Kizlar Belli Olmuyo Herşey Normalken Doğum Aninda Bile Bazen Ters Dönebiliyo.inşallah Ters Dönmez Ben Normal Doğumu Istiyorum

kızlar sizlerin adına sevindim :teytey:
ben genelde 30. haftalarda bebeğin doğum pozisyonunu aldığını duymuştum bizim kız 2hafta önce hala tersti acaba dönmüşmüdür ki?haftaya muayenemiz var bakalım ne durumda :uhm:

benimkinin asagida oldugunu hissediyorum cunku parmaklariyla gidikliyor sanki
yumrukluyor resmen ya super bi sey ama ara sira kasiklarim agriyor degil hetatlicadiarzu
anasinin cadi kizi bu cadi hehehe yerimseniben
annesi yesin onu abisini de allahim sen olmayan isteyen herkesse anneligi tattir yarabbim
hem bi de ayaklarini da hissediyorum depio ki ayaklari belli oluyor
dun gobegime sole az bastirinca poposunu hissetim allahim cok guzel beeeeeeeee:teytey:

CANIM SEN TECRÜBELİSİN YAA HER YERİNİ AYIRT EDEBİLİYOSUN.POPO AYAK FALAN BEN HİSSEDİYORUM AMA DAHA AYIRT EDEMİYORUM NERESİ OLDUĞUNUa.s

benimde bazen sağ tarafımda bi sertlik oluyor sol tarafa elliyorum yumuşak sağ taraf sert.ben kafası diye tahmin ediyorum.ve eşimle birlikte oturup karnımı izliyoruz kızlar çok güzel bi duygu inip inip çıkıyor.dün eşim 3 metre uzaktan farketti.benimki bazen alttan bazen üstten tekmeliyor tersmi düzmü bilmiyorum valla.

ben hiç tahmin edemiyorum yaa kafasımı ayağımı nasıl farkediyosunuz kızlar yaaafisfisfis

canım bende kolunu bacağını farkedemiyorum.ama karnımın sağ tarafı sert olunca kafası diye düşünüyorum.kafatası en sert yeri olduğu için ve büyük olduğu için.çünkü bariz bi sertlik oluyor.sol taraf yumuşacıkken sağ taraf taş gibi oluyor.

benim bebiş de ters ama 34 haftaya daha çok var kızlar 34 .haftada tersse o zaman endişeleniriz ..şimdi yersiz endişelenip bebişi de kendimizide üzmeyelim ... bu arada benim bebişim sol tarafa tutunmuş.doktora söylemiştim evet demişti.. ben soluma dönüp yatmakta zorlanıyorum ... ayaklarıyla elleri arasındaki farkı söyliim hemen size ayaklarla daha belirgin hareketleri olur .. elleriyle ise hafif hareketli olurlar burdan anlayabilirsiniz..

kızlar yaw daha çok erken 36 haftaya kadar pozisyon alırmış bebekler bu haftadan sonra dönme olmazmış %4 oranında bebekler makat geliş posizyonda kalırmış ama şimdi bakıyorum herkes niye sezeryan oldun sorusuna bebek ters yanıtını veriyor burada bir çelişki var ya doktorlar yalan söylüyor yada biz bayanlar korkumuzu bu sekilde tolare ediyoruz bilemiyorum Herseyin hayırlısı kızlar herkesin gönlüne göre versin Allah

benimki dogum kanalına girmiş baş aşagı dönmüş bakalım hayırlısıyla normal dogum olucak inş. eger kızım dönmez böyle kalırsa

benimki dogum kanalına girmiş baş aşagı dönmüş bakalım hayırlısıyla normal dogum olucak inş. eger kızım dönmez böyle kalırsa
arzuydu demi adaşız:)baş aşagıdaysa korma dönmez.gerci sen sezaryan istiyodun sanırım ama normal daha iyi bebek dogarken icini kolayca bosaltıyo kistin falan varsa. ,saglık icin daha iyi.korma oranda bozulma olmaz bizlerde yasadık:)

canım sagola.s. doktoruma gittigimde kızım dogum kanalına girmiş istedigimiz gibi dedi sonra bende vazgectim sezeryan olmaktan tanıdıklarım hala iyileşemedi sezeryan yerleri sürekli şişiyomuş egilip kalkarken sorun yaşıyolarmış normal daha iyi diye düşündüm hayırlısıyla bakalım :teytey:

dün doktora gittim bebişim ters duruyomuş( inşallah döner yarabbim. sezaryan olmak istemiyorum. o kadar çok üzüldüm ki bütün gece rüyamda szaryan la doğum yaptığımı gördüm bebeği tes durup sonradan dönen yakınınız, bildiğiniz biri varsa yazarmısınız. kaçıncı haftadan sonra dönmüş dönmeme ihtimali yüksekmi?? teşekkürler...

canım sen neden bu kadar endişe ediyosun 26 haftalıksın 36 haftaya kadar bebişler döner kendini ve bebişi üzme böyle düşünüp a.s.

evet biraz fazla endişeliyim çünki gebeliğin başında bir kanama geçirdim ve bundan önce bir düşüğüm var. endişem bunları yaşadığım için sanırım. normalin dışında bir şey oldumu fazla büyütüyorum ama haklısın daha çok var. az önce bir sitede okudum bebeklerin %96normal doğum pozisyonu alıyomuş. rahatladım biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…