bebekleri ters duran var mı?

berenocum üner bey neden seni muaneye yolladıki benidemi yoluycak yoksa aman allahım :bbo: bende bak bunları düşündüm işte ve normal dogumdan vazgecme aşamasındayım gerci vazgectimde tam oturtamıyorum bende sezeryan diyorum bakalım hayırlısı yaa napıcaz biz :sm_confused:

canım yaa üner bey neden muaneye gerek duydu ki:uhm::uhm:

canım yaa üner bey neden muaneye gerek duydu ki:uhm::uhm:

Canım ben ona dedimki sulu akıntım var acaba suyumdanmı geliyo dedim o da bana dediki hayır ultrasonda gayet güzel gördüm suyun iyi dedi. Ben biraz ısrarcı oldum emin olmalıyız falan dedim aslında ben enfeksiyon da olabilir diye tahlil yaptırır diye düşünmüştüm ama bundan emin olmanın yolu doğumhaneymiş :) Tabi ben neyle karşılaşacağımı bilmediğim için kabul ettim sarı şerit şeklinde kağıt parçası vardı içeri değdirip rengi yeşil oluyomu diye baktılar olmadı yani suyum değilmiş gelen. Gerçi bunu üner beyde söyledi ama adam pipirikli olduğumu anladı napsın içim rahatlasın diye gönderdi beni. Anlıcan benim suçum kendiliğinden göndermedi beni. Böyle bişey yaşamak istemiyosan adam ne derse o ısrar etme sakın :)) Gerçi bi bakıma iyi oldu ya cesaretimi ölçmüş oldum. Baya bi ötlekmişimde

Adasu bu arada normal doğum şartların oluşmuş fakat sen yinede isteğe bağlı sezeryan yapmak istiyorsan ssk farkı karşılamıyor biliyorsun değilmi. sen göz önünde bulundururmusun bilmiyorumda ben karşılasada karşılamasa da ben sezeryan olucam

ayyy sezeryan hakkında konuştunuzmu peki CADIARZU yaa ben sezeryan diyorum canım yaa normalden 3,5 oldum yaa elletmek istemiyorum bide oranın bozulmasını sonra bide ordan acı cekmek istemiyorum aşagısı cok hasastır benim napıcagımı şaşırdım sende sezeryan diyosun dimi:uhm:

nasıl yani normal dogum şartlarım oluşmuş anlamadım ben üner beyle hic konuşmadım dogum konusunda 2 gün sonra randevum var işte yaa ssk karşılamasa ne kadara gelirki en fazla valla bende ne olursa olsun sezeryan diyorum ama 1 milyarı gecmez sanırım baktınmı fiyatlara :uhm:

Bak şimdi eğer mecburen sezeryan diyorsa doktorun yani bebeğin ters olması sancın olmaması bebeğin iri olması gibi durumlarda ssk farkı karşılıyo sanırım 300-400 gibi bi para ödüyosun ama sen normal doğuma müsait olupta isteğinle sezeryan oluyorsan farkı karşılamıyo ama 1000 ytl yi geçeceğini sanmıyorum ben gerçi daha fiyat konuşmadım ama.
Bu arada üner bey şimdiden doğum konuşmuyo ben konuşmaya çalıştım ama erken daha diyo hatta ona dedimki iyiki beni gönderdiniz oraya normal doğum kafamda bitti dedim bana şimdiden bunları düşünme ve nette falan doğum izleme sakın dedi anladığım kadarıyla normal doğum taraftarı bi doktor ama ben istemedikten sonra farketmez yani

neyse bidahakine sorarsın bakalım belkide doktor sezeryan yapmak zorunda kalır kalmasada mecvur veririz parayı yaa bakalım doguma yakın bizi neler bekliycek şimdi bende zorlasam benlede konuşmıycak üner bey biliyorum son aylarda sıkıştırırız artık:teytey:

KIZLAR SİZ HANGİ HASTANEYE GİDİYORSUNUZ ?
BiRDE SUYUN GELİNCE YEŞİL RENKLİMİ OLUYORMUŞ ?

Yok hayır canım sarı bi test şeriti var kağıttan onu suya temas ettiriyolar sarı olan şeritin rengi yeşile dönüşürse gelen suyun oluyormuş. Suyunun rengi değil yeşil olan kağıdın rengi

evet canım geçen hafta alışveriş yaptım ordan gerçekten güzel şeyler var

evet canım geçen hafta alışveriş yaptım ordan gerçekten güzel şeyler var

detaylı bakmadım ben baksam kesin alırdım bişiler yaa peşimde kız geziyor yaa sinir oluyroum bakamıyorum bişeye ozaman ogünde biraz sinirliydim dedim kuyruk gibi gezicek gene benle en iyisi girmiyim naniknanik

canım bu basit bir ph testi aslında nitrazin testi de deniyor vajinanın doğal pH ı 4,5 -5,5 iken amniyo sıvısının pH ı 7,0- 7,5 civarıdır.alkali özelliktedir yani...eğer gelen sıvı amniyo sıvısıysa pH ın yükselmesi sonucu test kağıdının rengi sarıdan maviye ve ya yeşile döner.
böylelikle doğumun başlayıp başlamadığı tanısı konulabilir....a.s.

detaylı bakmadım ben baksam kesin alırdım bişiler yaa peşimde kız geziyor yaa sinir oluyroum bakamıyorum bişeye ozaman ogünde biraz sinirliydim dedim kuyruk gibi gezicek gene benle en iyisi girmiyim naniknanik

Aynen canım aynı sıkıntı bendede var peşimde gezinmeye başladılarmı çıkıyorum hemen mağazadan onun için genelde daha büyük mağazaları tercih ediyorum mesela Profiloda elit bebe var büyük mağaza ordan aldım ben çoğu şeyini. Aziz bebede de o gün nasıl olduysa takılmadı arkama kimse yanımda arkadaşım vardı rahat rahat yaptık alışverişi neyseki

Adasu ama mutlaka uğra aziz bebeye erkek bebek için seçenekler belli ama çok cicili bicili kız kıyafetleri var çeşit çeşit alma şansımız olmasada insan bakmadan geçemiyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…