bebekleri ters duran var mı?

ablamımda 8 ayda dönmüş bebişi.yürüyüş yapmak lazım bol bol.benim çok ağrılarım oluyor aşağımda.doktora soylediğimde ayakları aşağıda demişti.hala dönmedi sanırım.çok canımı acıtıyor kereta :)))

ay ben hiç sormadım cuma ultrasona giricem bakalım sorayım bende ama bende hiç ağrı falan yok acaba döndümü merak ettim bak şimdi inş dönmüştürde normal doğum olurr gerçi hayırlısı neyse o olsunn...hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...

canım banada iki kez bebek ters geliyo dedi.bende çok korktum.ama inş dönecektir daha 2.5 ayım var.yinede allahım hayırlısını versin.sende korkma canım.dua et.

benimde önceki gitiğimde tersti bebişim.çok korkmuştum dönmeyecekmi acaba diye.ama bu gidişimde düzelmişti.doktor daha ultrasonda bakarken birdenbire ters döndü.şimdi normalmiş böyle olması.son zamanlar doğum pozisyonu alıyormuş bebekler...

bence bunun için endişelenmek için çok erken...arkadaslarında dediği gibi 37.haftaya kadar heran dönebilir...hepimiz için herseyin hayırlısı olsun...

bizim prenses de dönmüş, ben de doktora sordum: yaramazlık yapıp tekrar eski haline döner mi diye, yani başı yukarıda...
güldü: bu sizin dediğiniz 100 bir ihtimalden daha azdır; dedi.
yani bir kere dönmüşse kolay kolay pozisiyon değiştirip tepe taklak olmazmış.

bu arada benim kızım ters galiba çünkü göğüsümün alt tarafında başını hissediyorumm..
gerçi iyi hoş ben zaten sezeryan düşünüyorumm
...:icecream:

aman ben daha cozemedım kıslar ya poposu mu kafasımı çok canımı yakıo çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gecekerı oluyo genelde dahada var yawwwwwwwwww ağlamaklıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…