- 24 Ocak 2007
- 2.647
- 7
Ya kızlar burdaki normal doğum düşünen arkadaşları etkilememek için yazmadım ama hep normal doğum taraftarı biriyken artık tamamen sezeryan düşünüyorum çünkü geçen hafta doktora gittiğimde hiç gerek yokken ebe tarafından alttan muayene edildim ve ilk kez alttan muayene oldum böyle bişey olduğunu bilmiyodum zaten 10 saniye bile sabredemedim dışardan duyanlar kesin doğum yapıyorum zannetmişlerdir :))) öyle bağırdım yani düşünün artık. Sonra düşündüm ben bi muayenede böyle yapıyosam doğumda naparım diye sonra doktora söyledim dedimki üner bey beni iyiki gönderdiniz oraya doğum şeklime karar verdim kesinlikle normal doğum yapmıcam dedim ( oda daha şimdiden böyle düşünme dedi ama ben kararımı verdim sezeryan yapıcam tamam onunda sonrası var ama meğer benim orası baya bi narinmiş bende bilmiyodum.
Normal doğum düşünen arkadaşlar sakın kızmasınlar bana niyetim kimseyi korkutmak değil aksine cesareti olan herkezin normal doğum yapmasını isterim keşke benimde olsaydı (( Meğer ben ötleğin tekiymişim yaaa:çok üzgünüm:
berenocum üner bey neden seni muaneye yolladıki benidemi yoluycak yoksa aman allahım :bbo: bende bak bunları düşündüm işte ve normal dogumdan vazgecme aşamasındayım gerci vazgectimde tam oturtamıyorum bende sezeryan diyorum bakalım hayırlısı yaa napıcaz biz :sm_confused: