Afedersiniz bebek sahibi olmak için uğraşıyorsunuz galiba yanlış anlamadysam.Allah hayırlısıyla nasip etsin.bende baştan tersleyemiyorum ama laftan anlamayanlar o kadar çokki.o zamanda bedelini bebekler ödüyor.sizde anlarsınız ilerde bu duyguyu.doğru dengesini bulmak lazım ama insanlarında dikkat etmesi gerek biraz.bebekler sevilir ama usulünce.ters bakan annelerden olmadım hiç amacım sağlığını korumak.keşke sevmeyi bilse herkes.Yaşamadım belki de hiç kısmet olmaz..
Ben de elin bebelerine uzaktan gülücük atarak yaşarım ne yapayım.
Ona bile ters ters bakan anneler var ama bizzat gördüm biliyor musunuz?
Bu kadarına gerek yok anneysen annesin yemedik yavrunu diyesi geliyor insanın.
Güzellikten anlamayana sert çıkış yapmak doğal zaten ona diyeceğim yok. Benim anlamsız buldugum baştan tersleme..
Herkes sevmeyi bilse, tüm anneler de güzel tepki vermeyi bilse.. Ne güzel olurdu.Afedersiniz bebek sahibi olmak için uğraşıyorsunuz galiba yanlış anlamadysam.Allah hayırlısıyla nasip etsin.bende baştan tersleyemiyorum ama laftan anlamayanlar o kadar çokki.o zamanda bedelini bebekler ödüyor.sizde anlarsınız ilerde bu duyguyu.doğru dengesini bulmak lazım ama insanlarında dikkat etmesi gerek biraz.bebekler sevilir ama usulünce.ters bakan annelerden olmadım hiç amacım sağlığını korumak.keşke sevmeyi bilse herkes.
Evet öyle ama daha bebekler ya biz annelere emanetler.ve bünyesine göre tanışsınşar bakteri mikrop herneyse.evet zamanla hepsiyle tanıiacaklar ama bugün içim gitti nerdeyse elim Ayağım kesildi.sonra sonra sakinleştim.senin dediğin gibi keşke bilseler bebek sevmesini ama yok.sen bebek düşündüğün için kıymetinide sevmesinide çok iyi bilirsin.yakınımda olsan düşünmeden verirdim sana :) Allah nasip ederse ilerde beni anlarsın buraya konu bile açarsın.Herkes sevmeyi bilse, tüm anneler de güzel tepki vermeyi bilse.. Ne güzel olurdu.
Sağlıkla büyüsün bebeğiniz..
Cok da takıntılı olmamaya gayret edin. Bir gün topluma karışacak, okula başladığında çeşitli mikropların arasında olacak ve siz hep yanında olamayacaksiniz.
Allah'a emanet edip biraz rahat olmalı.
Sizin için çok zor olur yoksa.
Her daim bitmeyecek bu koruyup kollama işi.sizde ince düşünmüşsünüz.Off en sinir olduğum şey. Ne münasebet ya. Sokakta ay parçası da görsem niye öpeyim elin çocuğunu. Bide uçuk nekadar tehlikeli.
Bizimki büyüdü şimdide farklı boyut aldı. Dün mesela dolmuş a bindik oğlum 3 buçuk yaşında. Anne oturmak istiyorum dedi. Baktım bizden önce binen çocuklu bayanlara kimse yer vermemiş bana tutun oğlum dedim. Genç bir çocuk tuttu oğlumu kolundan gel kucağıma otur diye Hayır olmaz dedim. Yooo benim için sorun yok dedi. Ama benim için sorun dedim. Sonra ozaman ben kalkayım siz oturun diyip lütfetti.
Allah korusun bişey olmaz inşallah.takip etcem bakalım.pis mikrop.yazmayım dedim ama olmuyor.Allahım sen koru yavrumu.Aman Allahım
İnanamiyorum bu nasil bir sygisizlik ya.
Sizi cok iyi anliyorum. Bir babanne ucujluyken torununu öpmustü bebek engeksiyon kapmis ve tedavi surecinin sonunda vefat etmisti. Aman hatunlar, sakin ama sakin ucukluyken agzinizda curuk diş veya aft varken bebeginize temas etmeyin. N nelfn bu tür olaylar bebegim yeni dogdugunda cok geldi basima. Hatta eltim bu yuzden kizdi gelip gitmedi bana. Ayyyyyhhh cokta umrumda. Dusunun bebegim zor bir dogumdan sonra emfeksiyon kapti ve yogun bakimda kaldi. Taburcu olduk ama cocuklar yuzune dokunup duruyor. Ben ve esim yapma dedikce inadina ellediler. İnanin en anlayislisi bile abarttigimi dusundu. Ama maalesef toplumumuz da boyle bir sacmalik soz konusu. Disarda benden izinsiz cikolata verenler var simdi
Bu dert bitmez arkadaş. :/
Bebeğin iyi mi :) güldürdünya beni gergin halimle bravo.sev yeterli sen sev yoldan geçen uçuklu yaralı hastalık lılar değil.Premature annesi olarak yaziyorum bilirsiniz premature bebeklerin hassasi durumlarini fakat bu kdr sinire ofkeye ne gerek var..Gecen gun markete gittm market calisani alabilirmiym kucagima dedi tabiki dedm aldi sevdi bense cok mutlu oldum..Hosuma gitti onun yakin davranisi..Mikropsa sadece yabanci insanlarda dgl her yerde var..En basiti aksama kdr bilmem kac kere elimize aldigimz telefonlarimizda..
Insanlar sevebilir en dogal sey budur ztn sevmek birakin sevsinler ztn yarin yeterince sevgiden uzak insanlarla karsilasicak...
Bu kdr detayci olmayin biz Turkler cocuk severiz arkadas gorduk mu aaaa konu sahibi buldugum yerde senn bebisi sevicem ona gore kucagimada alicam hihh
Böyle bir konu açacağum aklımın ucundan bile geçmezdi.daha doğrusu en büyük korkumdu oldu.bugün bebeğimle arabasıyla dolaşmaya çıktık sakin yerlerde gezinti yaptık sonra bir banka oturdum çok geçmeden karşıdaki banka bir kadın ve çocuğu oturdu kız çeşmeden su içiyor oynuyor filan anne bana şuram ağrıyor filan diye laf veriyor bende Dr git filan cevap veriyorum neyse gözüm kızda belli yaramaz.suyu aldı bardakla bize doğru attı uyardım.bebeğin etrafında dolandı bu sefer her yeri yara belli bi hastalık geçiriyor elinde cips annesi de ikram etsene filan diyor neyse kalktık hemen oradan.sonra bi çay bahçesine gittik yine tenha bir yere oturduk arka masaya bayanlar geldi çok geçmeden birden biri kucağımdaki bebeği almaya çalıştı izin falan yok bende almayın yabancılarda ağlar buradan sevin dedim.bu seferde bebeğimin ağzının dibinden öpmesinmi baktım ağzının üstü tüm yara bide ağzında yara var dedim.sustu kaldı.sanki bebegim gel uçuklu uçuklu beni öp dedi.hemen kalktım sinirle eve geldim bebeğimi yıkadım ben bile ağzının yakınından öpmem.bu ne cesaret.bu bardağı taşıran son damla oldu.tanımadığın bebeği neden öpersin yaralı hemde geçende bir arkadaşla buluştum yanında bi teyze vardı bebeği görünce kadın aniden tu sana diye defalarca tükürdü hava güneşliydi damlacıkları görebiliyordum.onada çok moralim bozulmuştu.evden çıkmaz edecekler beni.herkes kendi çocuğunu öpsün yoksa kocasını öpsün ne bu ya bıktım.iyiki esirgiyorum.beni öpme yazan önlük almıştım takmaya utanıyordum ayıp olur diye bugünden itibaren onsuz çıkmayacağım.esirgersin kıskanıyor derler esirgemezsin mikrop saçarlar.varsın kıskanç desinler.bir daha tahammülüm yok böyle bir şey yaşamaya....
Premature annesi olarak yaziyorum bilirsiniz premature bebeklerin hassasi durumlarini fakat bu kdr sinire ofkeye ne gerek var..Gecen gun markete gittm market calisani alabilirmiym kucagima dedi tabiki dedm aldi sevdi bense cok mutlu oldum..Hosuma gitti onun yakin davranisi..Mikropsa sadece yabanci insanlarda dgl her yerde var..En basiti aksama kdr bilmem kac kere elimize aldigimz telefonlarimizda..
Insanlar sevebilir en dogal sey budur ztn sevmek birakin sevsinler ztn yarin yeterince sevgiden uzak insanlarla karsilasicak...
Bu kdr detayci olmayin biz Turkler cocuk severiz arkadas gorduk mu aaaa konu sahibi buldugum yerde senn bebisi sevicem ona gore kucagimada alicam hihh
Nasıl düşünmeyim canım. Yani yüzüne bakınca anlaşılmıyor insanlar. Erkeği kızı kalmadı artık ortalık sapık dolu. Bizim melek olarak gördüğümüz küçücük bedenleri onlar nasıl görüyor kim bilir. Erkek çocuğum var aman küçük bişey olmaz falan demem. Giydirirken çok dikkat ederim. Daha birkere altı çıplak denize bile sokmamamışımdır. Banada kuruntulu derler. Varsın desinler. Evladına tecavüz eden pislikler var bu dünyada ve sayıları gittikçe artıyor. Yada teknoloji sayesinde hepsi bir bir açığa çıkıyor. Çocukken tacize uğramış okadar insan varki. Kadınlar daha cesur çıkıp anlatıyor. Burada bile böyle bir konu vardı tek tek okudum. Ama erkekler bunu mezara kadar saklıyor ama ruhlarında derin yaralarla.Her daim bitmeyecek bu koruyup kollama işi.sizde ince düşünmüşsünüz.
Haha sadece kadınlar değil erkekler de öyle bir adamın bebegine bakmistim dokunma falan yok şak diye indirdi bebek arabasinin gölgeligini bir de öldürecek gibi baktıben insanların bebeklerine dokunmak bile istemiyorum bazıları dünyadaki tek bebek kendilerinin gibi davranıyorlar herşeyin adabı var saygısızca tepki vermek bana ters .
ne sevcem böyle tiplerin bebelerini aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?