Bebekleri rahat bırakın öpmeyin tükürmeyin

Afedersiniz bebek sahibi olmak için uğraşıyorsunuz galiba yanlış anlamadysam.Allah hayırlısıyla nasip etsin.bende baştan tersleyemiyorum ama laftan anlamayanlar o kadar çokki.o zamanda bedelini bebekler ödüyor.sizde anlarsınız ilerde bu duyguyu.doğru dengesini bulmak lazım ama insanlarında dikkat etmesi gerek biraz.bebekler sevilir ama usulünce.ters bakan annelerden olmadım hiç amacım sağlığını korumak.keşke sevmeyi bilse herkes.

Off en sinir olduğum şey. Ne münasebet ya. Sokakta ay parçası da görsem niye öpeyim elin çocuğunu. Bide uçuk nekadar tehlikeli.

Bizimki büyüdü şimdide farklı boyut aldı. Dün mesela dolmuş a bindik oğlum 3 buçuk yaşında. Anne oturmak istiyorum dedi. Baktım bizden önce binen çocuklu bayanlara kimse yer vermemiş bana tutun oğlum dedim. Genç bir çocuk tuttu oğlumu kolundan gel kucağıma otur diye Hayır olmaz dedim. Yooo benim için sorun yok dedi. Ama benim için sorun dedim. Sonra ozaman ben kalkayım siz oturun diyip lütfetti.

Herkes sevmeyi bilse, tüm anneler de güzel tepki vermeyi bilse.. Ne güzel olurdu.

Sağlıkla büyüsün bebeğiniz..
Cok da takıntılı olmamaya gayret edin. Bir gün topluma karışacak, okula başladığında çeşitli mikropların arasında olacak ve siz hep yanında olamayacaksiniz.

Allah'a emanet edip biraz rahat olmalı.
Sizin için çok zor olur yoksa.

Evet öyle ama daha bebekler ya biz annelere emanetler.ve bünyesine göre tanışsınşar bakteri mikrop herneyse.evet zamanla hepsiyle tanıiacaklar ama bugün içim gitti nerdeyse elim Ayağım kesildi.sonra sonra sakinleştim.senin dediğin gibi keşke bilseler bebek sevmesini ama yok.sen bebek düşündüğün için kıymetinide sevmesinide çok iyi bilirsin.yakınımda olsan düşünmeden verirdim sana :) Allah nasip ederse ilerde beni anlarsın buraya konu bile açarsın.

Her daim bitmeyecek bu koruyup kollama işi.sizde ince düşünmüşsünüz.

Bebekleri koklayarak severim

Baskasinin cocugunu (ne kadar yakin olursak olalim) öpmem de kucagıma da almam yapamam kıyamam hicbirine

Hele bende uçuk çok çıkar uçuğum varsa bebeklerin yanına bile yaklaşmam

Anlam veremiyorum sokaktan bir insan nasıl bi bebegi kucagına alıp sever

Bi gun anne oldugumda kafayı yerim sanırım yabancı insanlardan cocugumu koruyacagım diye

Es dost akrabadan pek esirgemem ama yabancı insana elletmem ya

Aman Allahım
İnanamiyorum bu nasil bir sygisizlik ya.
Sizi cok iyi anliyorum. Bir babanne ucujluyken torununu öpmustü bebek engeksiyon kapmis ve tedavi surecinin sonunda vefat etmisti. Aman hatunlar, sakin ama sakin ucukluyken agzinizda curuk diş veya aft varken bebeginize temas etmeyin. N nelfn bu tür olaylar bebegim yeni dogdugunda cok geldi basima. Hatta eltim bu yuzden kizdi gelip gitmedi bana. Ayyyyyhhh cokta umrumda. Dusunun bebegim zor bir dogumdan sonra emfeksiyon kapti ve yogun bakimda kaldi. Taburcu olduk ama cocuklar yuzune dokunup duruyor. Ben ve esim yapma dedikce inadina ellediler. İnanin en anlayislisi bile abarttigimi dusundu. Ama maalesef toplumumuz da boyle bir sacmalik soz konusu. Disarda benden izinsiz cikolata verenler var simdi
Bu dert bitmez arkadaş. :/

Premature annesi olarak yaziyorum bilirsiniz premature bebeklerin hassasi durumlarini fakat bu kdr sinire ofkeye ne gerek var..Gecen gun markete gittm market calisani alabilirmiym kucagima dedi tabiki dedm aldi sevdi bense cok mutlu oldum..Hosuma gitti onun yakin davranisi..Mikropsa sadece yabanci insanlarda dgl her yerde var..En basiti aksama kdr bilmem kac kere elimize aldigimz telefonlarimizda..
Insanlar sevebilir en dogal sey budur ztn sevmek birakin sevsinler ztn yarin yeterince sevgiden uzak insanlarla karsilasicak...
Bu kdr detayci olmayin biz Turkler cocuk severiz arkadas gorduk mu aaaa konu sahibi buldugum yerde senn bebisi sevicem ona gore kucagimada alicam hihh

Allah korusun bişey olmaz inşallah.takip etcem bakalım.pis mikrop.yazmayım dedim ama olmuyor.Allahım sen koru yavrumu.
Şimdi bunada sinir oldum.çocuğuna dur demeyen annelere senin çocuğun mutlu olacak diye bizimki hastamı olsun..hele seninki bariz bir şey küsecek ne varmış bunda.küssün daha iyi.ne kadar çok saygısız var ya.

Öpülmesine, sevilmesine asla karsi degilim. Ama yabanci bir insanin da oyle sapir supur opmesini istemem. Hele de uçukluysa! Uçurrum kafasini

Bebeğin iyi mi :) güldürdünya beni gergin halimle bravo.sev yeterli sen sev yoldan geçen uçuklu yaralı hastalık lılar değil.

çok ayıp ya sana sonuna kadar katılıyorum cnm.tak nıye takmıyon önlüğü.ne ayıbıymıs sende

Şimdi dışardayken binbir türlü mikrop var
Ben metroda falan o kalabalıkta elini bebegimin ağzına sürüp pispis yapanları biliyorum. Susuyorum kizamiyorum içime dert oluyor. Nedenini bilmiyorum ama kalp kirmaktan korkuyorum galiba. Bundan sonra asla dışardan kimsenin birşey vermesine çikolata ve izin vermeyeceğim dedim kendi kendime. Zararını biliyorum evde koruyorum ama dışarı çıkmak işkence. Tekrar bebeğim olursa daha farklı yöntemlerle milletten uzak tutacağım
Yoksa bizim insanımız bizi, gormemisin çocuğu olmuş, diyerek haksız görecek

Davranışınız çok hoş tebrik ederim :) Rahatsızlıklarını(öpmek kucaklamak vs.)kibarca bildirmekte sakınca yok uçuklu birinin bebeğinin yüzünden öpmesini kimse istemez ama bağırsaydın küfretseydin kavga etseydin diyenleri hiç anlayamıyorum. Abartın abartın bebeğiniz kucağınızdayken elinize bir çomak alın -uzaklaş kucağımda bebek var git ötede nefes al karbondioksit bebeğime geliyor- nidalarıyla dolaşın.Abartmak moda oldu çünkü,kararında yeterince kavramları unutuldu hep daha fazlası en fazlası maksimum oldu herşey.

Evet dünyadaki tek bebek değil elbet ama o anne babaya göre tek.Bebeklere,çocuklara böyle sorumsuzca yaklaşmamalıyız.Bu dokunma, temas çok gereksiz geliyor bana.Evet bebekler sevimlidir,şirindir vs. ama dokunulmazlıklarıda olmalıdır.Bu sevgi gösterisi değildir.Bebekler oyuncak değil bireydir sadece kendilerini savunamadıkları için,bir süre bu görevi ebeveynler yapar,yapmalıdır.

Her daim bitmeyecek bu koruyup kollama işi.sizde ince düşünmüşsünüz.
Nasıl düşünmeyim canım. Yani yüzüne bakınca anlaşılmıyor insanlar. Erkeği kızı kalmadı artık ortalık sapık dolu. Bizim melek olarak gördüğümüz küçücük bedenleri onlar nasıl görüyor kim bilir. Erkek çocuğum var aman küçük bişey olmaz falan demem. Giydirirken çok dikkat ederim. Daha birkere altı çıplak denize bile sokmamamışımdır. Banada kuruntulu derler. Varsın desinler. Evladına tecavüz eden pislikler var bu dünyada ve sayıları gittikçe artıyor. Yada teknoloji sayesinde hepsi bir bir açığa çıkıyor. Çocukken tacize uğramış okadar insan varki. Kadınlar daha cesur çıkıp anlatıyor. Burada bile böyle bir konu vardı tek tek okudum. Ama erkekler bunu mezara kadar saklıyor ama ruhlarında derin yaralarla.

Rabbim herkesin evladını korusun.

Gece gece sinir oldum bak yine
Benim de çok yakın arkadaşım evlerine bir bebek geliyor bazen annesi de Yanındaydı bu kez aldı bebeği sap sap öptü o ses hala kulagimda ddefalarca öyle öptü annesi bir şey diyemedi ama rahatsız olduğuna eminim
Sonra şaka ile karışık yaptığının normal olmadığını söyledim ama anlamadı bile hala içimde siniri var

ben insanların bebeklerine dokunmak bile istemiyorum bazıları dünyadaki tek bebek kendilerinin gibi davranıyorlar herşeyin adabı var saygısızca tepki vermek bana ters .
ne sevcem böyle tiplerin bebelerini aman
Haha sadece kadınlar değil erkekler de öyle bir adamın bebegine bakmistim dokunma falan yok şak diye indirdi bebek arabasinin gölgeligini bir de öldürecek gibi baktı

Kabus gibi ya. Kim ne derse desin sen gerekli önlemi al boşver. 2-3 yaşındaki çocukları bile öpmeye çekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…