Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bir konu açacağum aklımın ucundan bile geçmezdi.daha doğrusu en büyük korkumdu oldu.bugün bebeğimle arabasıyla dolaşmaya çıktık sakin yerlerde gezinti yaptık sonra bir banka oturdum çok geçmeden karşıdaki banka bir kadın ve çocuğu oturdu kız çeşmeden su içiyor oynuyor filan anne bana şuram ağrıyor filan diye laf veriyor bende Dr git filan cevap veriyorum neyse gözüm kızda belli yaramaz.suyu aldı bardakla bize doğru attı uyardım.bebeğin etrafında dolandı bu sefer her yeri yara belli bi hastalık geçiriyor elinde cips annesi de ikram etsene filan diyor neyse kalktık hemen oradan.sonra bi çay bahçesine gittik yine tenha bir yere oturduk arka masaya bayanlar geldi çok geçmeden birden biri kucağımdaki bebeği almaya çalıştı izin falan yok bende almayın yabancılarda ağlar buradan sevin dedim.bu seferde bebeğimin ağzının dibinden öpmesinmi baktım ağzının üstü tüm yara bide ağzında yara var dedim.sustu kaldı.sanki bebegim gel uçuklu uçuklu beni öp dedi.hemen kalktım sinirle eve geldim bebeğimi yıkadım ben bile ağzının yakınından öpmem.bu ne cesaret.bu bardağı taşıran son damla oldu.tanımadığın bebeği neden öpersin yaralı hemde geçende bir arkadaşla buluştum yanında bi teyze vardı bebeği görünce kadın aniden tu sana diye defalarca tükürdü hava güneşliydi damlacıkları görebiliyordum.onada çok moralim bozulmuştu.evden çıkmaz edecekler beni.herkes kendi çocuğunu öpsün yoksa kocasını öpsün ne bu ya bıktım.iyiki esirgiyorum.beni öpme yazan önlük almıştım takmaya utanıyordum ayıp olur diye bugünden itibaren onsuz çıkmayacağım.esirgersin kıskanıyor derler esirgemezsin mikrop saçarlar.varsın kıskanç desinler.bir daha tahammülüm yok böyle bir şey yaşamaya....
Bende en yakın arkadaşlarımla bile kötü oldum soğukluk girdi bu yüzden 4 çocuğu var arkadaşın ama bilmiyor işte.nedense suçluda ben çıkıyorum hep.kimse benim bebegimide opmesin...
valla acik acik diyorum ben baktim yuzsuz direk kiziyorumopmme diyorum be ! diye carliyotum.
zamane annesiyim evet internet annesiyim evet bebegim kiymetli evet bi bende var evet.
yiyo mu?!? come on
ayyy gene ofke patlamasi yasadim.
İzin vermiyorum zaten kaçıyorum köşe bucakbucak ama olan oluyor yine.ben kadınların böyle bişey yapacağını bilsem izin verirmiydim.ah söylemesi kolay.aklımın ucundan geçmez kadının öpeceği konuşacak sandım helede uçuğu görsem dururmuydum öyle.şok oldum görünce.yapan insan her fırsatta yapar sen görmeden eşin dostun akraban.bu yüzden kimse öpmesin ellemesin diye konu açtım.Kesinlikle yabancilarin bebegine dokunmasina izin verme. Insanlari kirmaktan bu kadar korkma. Sen kibarca musade etme, kirilacak olan da kirilsin.
Al işte ben de ayar oluyorum. Kızım 6 aylık kocaman 6-7 yaşındaki çocuğunu gönderiyor pusetteki kızımı sevmeye. Öpmeye çalışıyor çocuk da. Yaw bir uzak dur benim kızım minik aşıları bile tam değil henüz. Büyükler de bir alem. Kadın geçen gün dudağına dokunup agucuk bugucuk yapacaktı bir baktım uzun kirli tırnakları var. Lütfen tırnaklarınızı kesin ve çocuklara dokunmayın dedim. Çok bozarım kimse kızımdan kıymetli değil..Birde küçük çocuğunu üzerimize yollayanlar var hadi bebeği sev diye.sen doğur sevdir.eli temizmi çocuğun nasıl seveceğini bilmez.benim bebeğim oyuncak sanki.
Cok ilginc ya. Bi insan tanimadigi bebegi nasil alir öper? Ben uzaktan gülüyorum masallah deyip geciyorum. Cok tuhaf..
Burası küçük yer kapkaç mümkün değilde açık alan zaten.insanlar fazla doğal.her gün nelere maruz kalıyoruz.Tanıdığında taanımadığında aynı.gidesim var.8 sene önce annenin elini sıkı sıkı tuttuğu çocuğunu elinden kapkaç yapar gibi tutup kaçırdıkları haberleri vardı. Böyle bir zamandayız maalesef ki..
Bebeği izinsiz almaya çalışmasıyla ürkerdim ben biraz.
Bunun dışında bende özellikle yabancı bebekleri öpmeyi, dışarıdayken o ellerle sevilmesini hoş karşılamıyorum.
Bazı insanlar çok anlayışsız.
Bunun yanında da bazı anneler fazla pimpirikli.
Gözümüzün ucuyla bebeğe baktığımızda bile ters ters bakabiliyorlar. Burada sizi ve konunuzu kast etmiyorum.
En iyisi sizin dediğiniz gibi kimse tükürmesin :):)
Gerekirse onuda yapıyorum ama bu nasıl oldu anlamadım.kadın vermedim diye bilerek yaptı gibi geliyo.versemde yapardı kesin.sakın sakın bebeğinize kimseyi dokundurtmayın.. gerekirse tersleyin.. keşke yabancılarda ki "uzaktan sevme" kavramını biri bizim ülkeye de getirse.. benimkiler minikken çok teşebbüs eden oldu ama çok sert tepki verdiğim için tırsarak uzaklaştılar.. ben agresif ve ters bir anne olmayı göze aldım, siz de ayıp demeyin ve daha yaklaşırken tepki gösterin..
İşte daha çok yapıyorlar bilerek benim arkafaşta ısrarla öptü takmam seni gibisinden.bende görüşmeyi kestim kaç yıllık arkadaş.fazla değil iyi yapmışsın.kaftan anlamıyorlar.Ben size o manyaklatin listesini yaparim...
kadina opmeyin diyorum yine opuyor yapmayin diyorum yine opuyor ( parkta bufe sahibi) en sonunda dayanamadim dedim sen istedin gittim parka biliyorum opme dedigim halde opecek egildi sevdi kizimi ilk once elini optu sonra yanagina uzaniyordu...
B. ne dedim ben sana?
Kadin. ?
B.ne dedim (sesim yukseldi)
k.opmiycektim ki ( halbu ki opmeye egiliyor)
B.eeeee beyin bos sende haklisin kac kere opme dedim insan olan anlar ( uzaklasirken sayiyorum) insan degil ki mendebur.seytan diyo al ayaginin altina vs..
biliyorum cok fazla olmus ama 4 kez opme dedim halde coook datlu ddeyip sop diye opuyordu bende cik cik deyip sinirli sekilde opmeee diyordum.
simdi opmuyo beni gorunce bufenin altinda biseyler araniyor.manyak psikopat cok cidden...
Aynen vermeyince bizimde var diyorlar.tiksindim kadınlardan öpücük manyakları ağzımı bozmayım diyorum ama olmayacakValla ayni dert bende de var.millet bide tutturmus bizde cocuk buyuttuk baktik banane ne yaptiysan!benim cocugumu elleme.bizim insanlarda asiri derecede samimiyet var.kucucuk bebek sen sevsen ne anlar sevmesen ne anlar ama yok illa vicik vicik sevicekler bende opmeyin cildi hassas diyorum.kucaga vermiyorum.yavrular zaten mikroba aciklar suanda.sakindigin zamanda laf ederler.cocuk hasta olsa el kadar cocugu hasta etti derler.iki ucu b.degnek yani.
Takıcam canım yarından itibaren acımıycam kimseye.yolda bulamadık biz onları.kibarlıktan filan anlamıyorlar madem.nasıl insanlar var böyle, nasıl cesaret ediyorlar bilmem. sen en iyisi tak o önlüğü, ne düşünürlerse düşünsünler artık. benim yiğenim oldu 3 hafta önce, annesi babası kucağıma vermek istese bile ben almıyorum, bir de akrabam. ben çok korkarım öyle minik bebekleri incitmekten. uzaktan sevmek en iyisi. hele bir de başkasının bebeği olcak, hayatta yanaşamam öyle. insanlar ne rahat.
Sanki biz onlar oynayip mikroplarini sacsinlar diye dogurduk.yok ben artik diyorum ellerini yika opme fazla kucakta durmaz zaten benimki hemen basiuo feryadi anne beni kurtar der gibiAynen vermeyince bizimde var diyorlar.tiksindim kadınlardan öpücük manyakları ağzımı bozmayım diyorum ama olmayacak