Bebekleri rahat bırakın öpmeyin tükürmeyin

Ben ve babası öpüp kokluyoruz bu yetmez mi.öpmeyide bilmek lazım yahu somurmak mı lazım illaki.

ben ozellikle bazi noktalara dikkat etmek gerektigini belirtmistim, bizim ailemizde cocuklar boyle buyumedi teyzem bebekleri icin sizin gibi davransa acikcasi ciddi mesafe koyardim tabiki bebek bu sicakta gunde defalarca opulmez kucakta gezdirilmez kucucukken daha hassas davranilir disarda siz bile dokunurken dikkat edin ama ben ozlemle hevesle beklerken boyle bir tavirla karsilasmak istemezdim kimsenin amaci somurmek degildir size guven veren insanlari arkadaslarinizi akrabalarinizi hic anlamadan kirarsaniz once cocugunuz kaybeder ben bunu demek istemistim anne baba onemlidir ama cocugun herkesle.kurdugu iliski onemlidir

Nasıl yani.Allahım neler var.bu kvlerden korktuğum kadar varmış demekki bizimkide doğar doğmaz aynı odada kalmak istedi.yalnız bırakmadım bebeğimi asla.aceba kendi bebeklerinede yapmışlarmıdır.yoksa onlarında kvleri ellerindenmi aldı.
Ne bileyim yapmamistir herhalde :KK43:
Üstünden yıllar geçti, unutacagima daha da sinirleniyorum düşününce
Tepki veremedigim için kendime de kızıyorum
Açtı koca memesini verdi küçücük bebeğin ağzına...bi de siritiyo salak salak :KK62::KK62::KK62:

ben ozellikle bazi noktalara dikkat etmek gerektigini belirtmistim, bizim ailemizde cocuklar boyle buyumedi teyzem bebekleri icin sizin gibi davranacikcasi ciddi mesafe koyardim tabiki bebek bu sicakta gunde defalarca opulmez kucakta gezdirilmez kucucukken daha hassas davranilir disarda siz bile dokunurken dikkat edin ama ben ozlemle hevesle beklerken boyle bir tavirla karsilasmak istemezdim kimsenin amaci somurmek degildir size guven veren insanlari arkadaslarinizi akrabalarinizi hic anlamadan kirarsaniz once cocugunuz kaybeder ben bunu demek istemistim anne baba onemlidir ama cocugun herkesle.kurdugu iliski onemlidir
Aynı şeyi söylüyoruz diğer yazılarımı okursanız anlarsınız.çocuk bütün sevgileri tadacak amca teyze hala.ama onu rahatsız etmeden.yabancılar özellikle tanımayanlar için dedim. akraba konusunu yazmadım bile üzerinize alınmayın.sevmesini biliyorsanız sorun yok.

Ne bileyim yapmamistir herhalde :KK43:
Üstünden yıllar geçti, unutacagima daha da sinirleniyorum düşününce
Tepki veremedigim için kendime de kızıyorum
Açtı koca memesini verdi küçücük bebeğin ağzına...bi de siritiyo salak salak :KK62::KK62::KK62:
Üff şakamı bu.sizi dahada sinirlendirmeyelim.gelmiş geçmiş.unutmak en iyisi bende unutmaya çalışıyorum dünü.

X