- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
İnsanlara bakarsan bebeği oyuncak edecek kendileri bilmediği gibi kibarca söyleyince de anlamıyorlar.bundan sonra bende direk söylicem bu olay son noktayı koydu.gerçi ben doğduğundan beri mücadele vetiyorumda takan kim.milletimiz böyle dışarı mı çılarmayalım nr yapalım.sen görmeden yine yaparlar.el yapmazsa evdekiler yapar.aynen bide parmaklarıyla dudağa dokümanlar var kafa gidik herhalde.tövbe bozmayım diyorum aüzımıŞimdi dışardayken binbir türlü mikrop var
Ben metroda falan o kalabalıkta elini bebegimin ağzına sürüp pispis yapanları biliyorum. Susuyorum kizamiyorum içime dert oluyor. Nedenini bilmiyorum ama kalp kirmaktan korkuyorum galiba. Bundan sonra asla dışardan kimsenin birşey vermesine çikolata ve izin vermeyeceğim dedim kendi kendime. Zararını biliyorum evde koruyorum ama dışarı çıkmak işkence. Tekrar bebeğim olursa daha farklı yöntemlerle milletten uzak tutacağım
Yoksa bizim insanımız bizi, gormemisin çocuğu olmuş, diyerek haksız görecek
Ne bileyim insanların bu kadar deüşüncesiz olabileceğiniçok ayıp ya sana sonuna kadar katılıyorum cnm.tak nıye takmıyon önlüğü.ne ayıbıymıs sende
Dik dik baktıysan huylanmıştır.bazen bende öyle yapıyorum.demekki analıkndamarı kadar baba lık damarı da varmış.Haha sadece kadınlar değil erkekler de öyle bir adamın bebegine bakmistim dokunma falan yok şak diye indirdi bebek arabasinin gölgeligini bir de öldürecek gibi baktı
2 aylıkken yanından sinek geçirtmiyordum 7 aylık oldu az esnek olayım dediydim ama yok artık kendini bilmezler yüzünden diğerlerine de yok kimin ne yapacağı belli değil.kırılan kırılsın pimpirikli desin kıskanç desin.bebeğim hasta olursa onların içi yanmayacak.Benimde 6 aylık bebeğim var bu konuda cok katıyım.kimsenin kucağına verip opturmedim.bir gün dışarıda kahvaltidayiz bebegimde kucagimda sıkıldı biraz. Ortalığı supuren temizleyen çalışan bir bayan vardı elleriyle çöpleri topladığını gördüm.ve ardından yanıma gelip ozaman 2 aylik olan bebeğimi alıp öpüp sevip gezdirmek istedi.bende o arada kahvaltimi bitirirmisim.iyide ellerini bile yıkamadan daha ilkkez dışarıya çıkardığım bebeğimi hiç tanımadığım birine neden vereyim yani.dusunmuyorlar. etraf salgın hastalık dolu.ablası zaten kimseye opturmuyor bekçi gibi koruyor başında kardeşiniçocukların söylemesi daha rahat oluyor tabii.kimse ben katılmıyorum falan demesin boşuna. Kimse küçücük bebeği rahat rahat yabancılara vermez.
Yuh arkadasim.open o niyetlemi opuyo.neler dusunuyosunuz yaaBi de erkek bebeklerin cinsel organini öpen insanlar var ... rivauet degil tecrube... pis sapıklar...
İçim gitti.kimbilir ne çok bebek böyle rahatsız ediliyordur.Gece gece sinir oldum bak yine
Benim de çok yakın arkadaşım evlerine bir bebek geliyor bazen annesi de Yanındaydı bu kez aldı bebeği sap sap öptü o ses hala kulagimda ddefalarca öyle öptü annesi bir şey diyemedi ama rahatsız olduğuna eminim
Sonra şaka ile karışık yaptığının normal olmadığını söyledim ama anlamadı bile hala içimde siniri var
Nrzaketten anlamayan küfürden anlarmı üstelik kavga çıkabilir daha büyük bir risk alabilirdim bebeğim için.zaten tepkimi belli ettim.azcık aklı varsa anlar.içimden fazlası geliyordu o ayrı.Davranışınız çok hoş tebrik ederim :) Rahatsızlıklarını(öpmek kucaklamak vs.)kibarca bildirmekte sakınca yok uçuklu birinin bebeğinin yüzünden öpmesini kimse istemez ama bağırsaydın küfretseydin kavga etseydin diyenleri hiç anlayamıyorum. Abartın abartın bebeğiniz kucağınızdayken elinize bir çomak alın -uzaklaş kucağımda bebek var git ötede nefes al karbondioksit bebeğime geliyor- nidalarıyla dolaşın.Abartmak moda oldu çünkü,kararında yeterince kavramları unutuldu hep daha fazlası en fazlası maksimum oldu herşey.
Aynen kabus gibiKabus gibi ya. Kim ne derse desin sen gerekli önlemi al boşver. 2-3 yaşındaki çocukları bile öpmeye çekiniyorum.
Cahil cesaretitanidik bile degilken gelip elalemin bebegini izinsiz almak nedir? sahsen korkarim izinsiz opmeye, sevmeye vs..
Bi cocugu pipisi hangi niyetle opulur acaba bi aciklayabilir misiniz???Yuh arkadasim.open o niyetlemi opuyo.neler dusunuyosunuz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?