Bebekleri rahat bırakın öpmeyin tükürmeyin

Daha 2 gram olmayan şeyin nesi öpülür ki
Amaç mıç mıç mıncıklamak. .
Çocuk gelir 6 ay , 1 yaşa sever öperim. .
Birde pis el , çürük dişleri ile sevenler. .

Ben bebekleri koklayarak severim istesemde öpemem.
Ama hiç tanımadığın birinin gelip çocuğu izinsiz alması saygısızca. Birde uçuk bulaşıcı bir virüs. Karşıdakinin bunu düşünmesi lazım.

Kafa işte basmıyor o kadarına ıslak mendile dolanıyprum biri gelince.hadi kuru bi şekilde öpmesinede razıyım 6aydan sonra.hemşire bile yaladı bacağını kolunu.millet otomatiğe bağlamış bebek görünce yumuluyor.hangisini uyarayım.önlük takcam ne diyen desin.

Bi de erkek bebeklerin cinsel organini öpen insanlar var ... rivauet degil tecrube... pis sapıklar...
Benim kaynana

Bütün erkek torunlarının öpmüş. Bizimkini de öpecek görünen o ki. İnşaallah ağzına işer. Git kocanınkini öp demi ama

Başkasının çocuğunu öpeni de ilk kez duyuyorum. Gülümseyip uzaktan seveni gördüm de

Ben bebekleri koklayarak severim istesemde öpemem.
Ama hiç tanımadığın birinin gelip çocuğu izinsiz alması saygısızca. Birde uçuk bulaşıcı bir virüs. Karşıdakinin bunu düşünmesi lazım.
Ağır sözlerim var burada söyleyemediğim.

adami deli ediyorlar kimsenin çocuğunu öpmeye kiyamiyorum. Bende cok strese gitmistm senin gibi simdi 1 bucuk yasinda. Bugun kitapevinde bi kiz kucagina aldi öptü kalbini kirmamak icin sabrettim yasi 17 filan dusunemez diye ama ya büyükler.bi de bastırarak islak operler. Mutlaka iki dudak arasindan nem geliyor en azindan. Ayrica uçuk virüsü ölümcül olabiliyor bebeklerde ne var görmemiş gibi saldırırlar. Rahatsiz edermiyim.vs hic düşünen yok .

Öfff öff milletimize bak.kız erkek farketmez çok yanlış.maksat ne ki orayı öpmekle.aklımda oda bulunsun gerçi kimseye göstertmiyorum.tövbe tövbe.deliririm oda olursa

Öfff öff milletimize bak.kız erkek farketmez çok yanlış.maksat ne ki orayı öpmekle.aklımda oda bulunsun gerçi kimseye göstertmiyorum.tövbe tövbe.deliririm oda olursa
Valla bak çok saçma bir torun sevgisi var.
Ben de sevmem öyle ulu orta sergilemeyi. Alt değiştirmek,emzirmek için ulu orta yerde rahat takılıyor insanlar. Ben sinir oluyorum. Ben yurtdışındayım hastaneye gidince kadın açıyor göğsünü emziriyor herkesin içinde. Erkekler de var düşün yani. Yabancı toplum diycem de utanma hiç mi olmaz.
Bebeğin için de bi doktora git istersen uçuk içine dert olmasın. Birdahaki sefere daha dikkatli olursun.

bana biraz anlattıklarından annemin gençliğini hatırlattınız. o da beni ve kardeşimi dışarı çıkardığında biri öperse falan hemen ıslak mendili çıkartıp yüzümüzü siliyomuş onların yanında.
"bunu onların yanında özellikle yapardım ki bi daha sizi şapur şupur öpmeye cesaret edemezlerdi" derdi

Ben normalde böylelerine çocuk mu görmedik derim kusura bakmayın da.

Sinir olurum buldumcuk annelere.

Haklı oldugunuz bir konu oysa ama tepkinizle itici oluyorsunuz.

Sevmek isteyen insanlara teşekkür ederiz ablası ya da teyzesi ama biz hassasiz hemen mikrop kapıp hasta oluyoruz. Öpmeden dokunmadan sevelim lutfen diye sempatik bir yaklaşımda bulunabilirsiniz.

Bir de sakinan göze çöp batar sözüne çok inanırım ben. Abartmadan korumak lazım çocukları bence..

Yinede yabancılardan başkalarının bebeğini yalama huyu yoktur.ya da pipi öpme.doktora gideyim içim rahat etsin.tahlilde belli olur dimi.mikrop kapıp kapmadığı

Kızım iki yasindaydi gupegunduz sarhoş ve sanırım biraz hasta bir adam aniden bize dogru kosup kızımın yanagindan makas almaya kalktı. Uzaktan sevelim çocukları dediğimi hatırlıyorum. O sokla nasıl kurdum o cümleyi bilemiyorum :) 1000 kere Özür dilemiŞti. Aynı şeyi komşu teyzeye söylesen 1000 tane şekle girer aman yedik çocuğunu der..

Tepkimi az bile bulanlar oldu.ne kadarda kolay diyorsun sempatik bir şekilde karşı tarafta sana bu sefer ben mikroplumuyum der küser şansınız varsa.yoksa dinlemez inadına öper.siz yaşamadınız bunları galiba.

Tepkimi az bile bulanlar oldu.ne kadarda kolay diyorsun sempatik bir şekilde karşı tarafta sana bu sefer ben mikroplumuyum der küser şansınız varsa.yoksa dinlemez inadına öper.siz yaşamadınız bunları galiba.

Yaşamadım belki de hiç kısmet olmaz..
Ben de elin bebelerine uzaktan gülücük atarak yaşarım ne yapayım.

Ona bile ters ters bakan anneler var ama bizzat gördüm biliyor musunuz?

Bu kadarına gerek yok anneysen annesin yemedik yavrunu diyesi geliyor insanın.

Güzellikten anlamayana sert çıkış yapmak doğal zaten ona diyeceğim yok. Benim anlamsız buldugum baştan tersleme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…