Bebekleri kaç kat giydiriyorsunuz?

Benimki 1 Ekim dogumlu, beklenen dogum tarihi 10 Ekim'di.

Ben Agustos gibi alisveris yaparim diyordum, ama Mayis gibi bakmaya baslamistim, bir tek kislik bulamamistim.

Citcitli bodylerin yazligi kisligi olmaz ama kalin tulumlar vs bulamazsiniz artik. Eylul'de mutlaka alisveris yapin tekrar.

Ben nasilsa sicak olur Ekim'de diye umursamadim ama gece hastanede cok usumustuk, odaya ufo getirtmistim.

Kışlık tulum bulamazsam o zaman doğuma yakın almaya başlayayım bu mevsimde olmaz diye aklıma gelmemişti hiç, teşekkür ederim

Aynen hastanede ben de üşüdüm, biz kalın battaniye götürmüştük annem olaya müdahele etmişti ben gerek yok dedim sen anlamazsın olmazsa örtmeyiz araba ile gidip geliyoruz diye almıştı iyi ki almış

Ben de tam tersine anam yuzunden usudum.
Yanimda kaldi, keske kalmasaydi, menopozu tuttu, kapiyi pencereyi ardina kadar dayadi, ne uyudu, ne uyuttu, o yuzden usuduk aslında :)

Aralık doğumlu oğlum ev içinde zıbın ve tek kat kıyafet giydirdim kalın battaniyelere sarmadım uyanıkken üstü açık yattı uyurken ince penye battaniye örttüm kundak yapmadım hiç, dışarı çıkarken sadece altına 1 tane daha alt pijama giydiriyordum üstünede montu çok çok soğuksa birde battaniye atıyordum üstüne

Ben bebeği genel olarak ince giydiriyorum ilk doğduğu andan itibaren.

Kışın çıtçıtlı atlet,üstüne çıtçıtlı body. Altına pijama.
Yazın sadece çıtçıtlı atlet. Altına şort.

Uyku tulumu hiç sevmedi.

Hâla üstünü örtmüyorum bu arada.

Allahım sağlıklı mutlu doğum ve büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.

Konu sahibi aklima gelmisken, dogum icin ne olur ne olmaz diye e-bebek'te ince polardan tulumlar var, onlari daha satiyor olmalilar sezonu bitmemistir, bir tane ediniver.

Ben uzun kollu çıtçıtlı body giydirdim üstüne de pijaması veya duruma göre sırtına bir yelek

Oğlum kışın dünyaya geldi. Kısa kollu çıtçıtlı body üzerine tulum giydiriyordum. Evi de abartılı sıcak yapmadık hiç. Ama yeni doğduğu zaman şapka takın demişti hemşireleri, onu taktık. Bu arada ben kendime göre oğlumun kıyafetini ayarlıyorum. Açıkçası insan onun üşüyüp üşümediğini hissedebiliyor. Sağlıkla kucağınıza alın

Konu sahibi aklima gelmisken, dogum icin ne olur ne olmaz diye e-bebek'te ince polardan tulumlar var, onlari daha satiyor olmalilar sezonu bitmemistir, bir tane ediniver.
Kışlık tulum dedikleriniz bu tarz uyku tulumuna benzer şeyler mi?

Eklentiler

• IMG_8813.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 18
Kışlık tulum dedikleriniz bu tarz uyku tulumuna benzer şeyler mi?
Aa cok tatliymis bu bunlar da kislik ama icleri astarsizsa pek sicak tutmaz, ev icin iyi olur ama kullanisli olmaz, sokakta da sicak tutmaz.
Ben daha ince birseyden bahsediyorum aslinda evde kullanmak icin guzel, sokaga cikinca da ustune astronot mont edineceksiniz zaten, ikisi bir arada guzel sicaklik olusturuyor.

Size mesaj atarim linklerini.

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim
Bunun gibi şeyler

bu polar tulumdan ben her kis basi aliyorum. Evde giy cikar cok iyi oluyor. Asiri soguklarda sokaga cikarken de icine tek kat citcitli body, ustune astronot mont bitti gitti, ilkbaharda sonbaharda da icine bi takim esofman uste bunu incecik mont gibi değerlendirirsiniz. Cok kalin bi kumas degil o sebeple rahat oluyor. Ha siz bunu begenmezsiniz baska alirsiniz, ama boyle birseyiniz mutlaka olsun.

Simdi sizin dogum tarihinizde hava sicakta olabilir sogukta. O yuzden hazir sezonu devam ediyorken sunlardan bi tane yenidogan boyu edinin hastane cantaniza da koyun simdiden. Dogum zamaniniz geldiginde eliniz ayaginiz dolasir, insan cok telaslaniyor hele ki ilk bebekte.

Teşekkür ederim anladım ne tür kastettiğinizi şimdi bildiğimiz tulumların polar olanları tarzında.

Petek kapadık arada üşüyünce yakıyorum ama ev şuan 22 derece ona rağmen uzun kollu zıbın gidiyorum üzerine Birtane daha penye yatarken by şekilde uyanınca hırka giydiriyorum kısa kollu fazla mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…