- 19 Mayıs 2024
- 1.877
- 1.234
Belki 1 aylık olana kadar zıbın üzerine bunlar giydirilir ama sonra pek giydirilmiyor en azından ben pek kullanamadım kullanışlı gelmiyor banaMesela bu tarz şeyler bebek için giydirilmesi kolay oluyormuş. Atlet niyetine giydirilir mi yoksa bunun altından mı uzun kollu zıbın giydirmek gerekir? Ya da bunların üstünden tulum giydirilir mi? Kafam çorba şu anda.
Ben de aksine yorumlarına da bakarak kısa kollu zıbınlarından aldım bunların atlet niyetine. Kafadan geçirme olmadığı için giydirmek kolay oluyormuşBelki 1 aylık olana kadar zıbın üzerine bunlar giydirilir ama sonra pek giydirilmiyor en azından ben pek kullanamadım kullanışlı gelmiyor bana
Evet giydirirken rahat bunlar ama ben yine de içlerine zıbın giydirdimBen de aksine yorumlarına da bakarak kısa kollu zıbınlarından aldım bunların atlet niyetine. Kafadan geçirme olmadığı için giydirmek kolay oluyormuş
Tipleri de şirin zaten, altta kalmasındansa görünsün diye de ister insan :)Evet giydirirken rahat bunlar ama ben yine de içlerine zıbın giydirdim
Benimki nisanda doğdu 45 günlük kolsuz zibin birde pamuklu ince tulum giydirdim şapka eldiven taktım bir kaç gün sonra şapka eldiveni cikardim bir haftadır da sadece kolsuz zibin giydiriyorum birde corap eğer kış olsaydı tulumun üstüne bir yelek giydirirdim ve şapkasını takardimAllahın izniyle çocuğum kış bebeği olacak. Ben de yenidoğan alışverişleri videolarını izliyorum ne almalıyım diye. Normalde uzun kollu zıbın alırım diye düşünüyordum, bir videoda kadın kış da olsa yaz da olsa askılı atlet alınmasını onun üstüne uzun kollu zıbın giydirilmesini söyledi. Kafam karıştı benim de. Bebeğe önce atlet niyetine askılı zıbın, onun üstüne kışlık zıbın, onun üstüne de tulum mu giydirmek lazım? Ya da mesela çıtçıtlı bodyler var süslü püslü. Onların altından da mı zıbın giydirmek gerekir? Üst üste çıtçıt olması bebeği rahatsız eder mi? Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var ona göre alışverişimi yapacağım. Kış bebeği olacağı için askılı zıbın alıp almamakta tereddüte düştüm. Siz nasıl giydiriyorsunuz bebişleri?
Evet oluyor öyleTipleri de şirin zaten, altta kalmasındansa görünsün diye de ister insan :)
22 dereceyse cok iyi bence hırka kalın olmasin cokta sicaga alistirmayin. Bizim yasadigimiz yer soguk bugun firtina var mesela benim evimde 22 derece tulum var altindada yarim kollu zibin var. Ama tulumun ustune muhakkak corap giydiriyorum. Benimkisi sapka tutmuyo siz giydirebiliyosaniz giydirin.Petek kapadık arada üşüyünce yakıyorum ama ev şuan 22 derece ona rağmen uzun kollu zıbın gidiyorum üzerine Birtane daha penye yatarken by şekilde uyanınca hırka giydiriyorum kısa kollu fazla mı acaba?
Şapkayı bırakalı baya oldu kafası çok terliyor o yüzden takmıyorum artık evet ya çokta sıkı sıkı giydirmemek lazım ama kış bebsği şubatta doğdu ondan niraz pimpirikliyim galiba22 dereceyse cok iyi bence hırka kalın olmasin cokta sicaga alistirmayin. Bizim yasadigimiz yer soguk bugun firtina var mesela benim evimde 22 derece tulum var altindada yarim kollu zibin var. Ama tulumun ustune muhakkak corap giydiriyorum. Benimkisi sapka tutmuyo siz giydirebiliyosaniz giydirin.
Ooo sizinki toplamistir kendini biz 5 nisan dogumluyuz ben ev sicak oldugu icin yelek bile giydirmiom. Hatta bana yikarken elektrikli soba yak diyolar dinlemiom siz yakiyomusunuzŞapkayı bırakalı baya oldu kafası çok terliyor o yüzden takmıyorum artık evet ya çokta sıkı sıkı giydirmemek lazım ama kış bebsği şubatta doğdu ondan niraz pimpirikliyim galiba
Ay evet hala yakıyorum hatta bugün yıkadık yine yaktımOoo sizinki toplamistir kendini biz 5 nisan dogumluyuz ben ev sicak oldugu icin yelek bile giydirmiom. Hatta bana yikarken elektrikli soba yak diyolar dinlemiom siz yakiyomusunuz
Bahsettiğiniz zıbınlardan aldım ben de teşekkür ederim:)EVimiz 23 dereceydi bezi tutan citcitli uzun oollu zibin ustune ince ust bazen hirka giydiriyordum arti. Simdi 5 ayligiz uzun kollu kalin bir zibinla duruyor. Arti anvelop zibin oneririm yeni doganda daha kolay giydiriliyor
Yeğenim kış bebeğiydi.. Uzun kollu body ve tulum giydirirdik hep, tulumun ayakları yoksa bir de çorap.. Ev zaten hep sıcak oluyordu, o yüzden hiç kat kat giydirme gereği duymadık ve şükür hiç de hastalanmadı..Allahın izniyle çocuğum kış bebeği olacak. Ben de yenidoğan alışverişleri videolarını izliyorum ne almalıyım diye. Normalde uzun kollu zıbın alırım diye düşünüyordum, bir videoda kadın kış da olsa yaz da olsa askılı atlet alınmasını onun üstüne uzun kollu zıbın giydirilmesini söyledi. Kafam karıştı benim de. Bebeğe önce atlet niyetine askılı zıbın, onun üstüne kışlık zıbın, onun üstüne de tulum mu giydirmek lazım? Ya da mesela çıtçıtlı bodyler var süslü püslü. Onların altından da mı zıbın giydirmek gerekir? Üst üste çıtçıt olması bebeği rahatsız eder mi? Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var ona göre alışverişimi yapacağım. Kış bebeği olacağı için askılı zıbın alıp almamakta tereddüte düştüm. Siz nasıl giydiriyorsunuz bebişleri?