Bebekleri kaç kat giydiriyorsunuz?

Belki 1 aylık olana kadar zıbın üzerine bunlar giydirilir ama sonra pek giydirilmiyor en azından ben pek kullanamadım kullanışlı gelmiyor bana

Belki 1 aylık olana kadar zıbın üzerine bunlar giydirilir ama sonra pek giydirilmiyor en azından ben pek kullanamadım kullanışlı gelmiyor bana
Ben de aksine yorumlarına da bakarak kısa kollu zıbınlarından aldım bunların atlet niyetine. Kafadan geçirme olmadığı için giydirmek kolay oluyormuş

Benimki nisanda doğdu 45 günlük kolsuz zibin birde pamuklu ince tulum giydirdim şapka eldiven taktım bir kaç gün sonra şapka eldiveni cikardim bir haftadır da sadece kolsuz zibin giydiriyorum birde corap eğer kış olsaydı tulumun üstüne bir yelek giydirirdim ve şapkasını takardim

Doktorlarım yenidoğan döneminde senden sadece bir kat fazla giyinsin, yün giydirip alıştırma dedi. Yeleksiz büyüttüm.
Kış bebeğiydi, annemlerin müthiş kuşun kanadından yel kapar ısrarlarına rağmen kolsuz zıbın üstüne uzun kollu zıbın onun üstüne fe ayaklı tulum giydirdim.
Pişman da olmadım. Aynı anda doğurduğum arkadaşım kat kat giydirip sürekli hastalık kapan nane bir çocuk büyütüyor. Benimki rüzgarda karda gezsin kolay üşütmez.

Petek kapadık arada üşüyünce yakıyorum ama ev şuan 22 derece ona rağmen uzun kollu zıbın gidiyorum üzerine Birtane daha penye yatarken by şekilde uyanınca hırka giydiriyorum kısa kollu fazla mı acaba?
22 dereceyse cok iyi bence hırka kalın olmasin cokta sicaga alistirmayin. Bizim yasadigimiz yer soguk bugun firtina var mesela benim evimde 22 derece tulum var altindada yarim kollu zibin var. Ama tulumun ustune muhakkak corap giydiriyorum. Benimkisi sapka tutmuyo siz giydirebiliyosaniz giydirin.

Şapkayı bırakalı baya oldu kafası çok terliyor o yüzden takmıyorum artık evet ya çokta sıkı sıkı giydirmemek lazım ama kış bebsği şubatta doğdu ondan niraz pimpirikliyim galiba

Şapkayı bırakalı baya oldu kafası çok terliyor o yüzden takmıyorum artık evet ya çokta sıkı sıkı giydirmemek lazım ama kış bebsği şubatta doğdu ondan niraz pimpirikliyim galiba
Ooo sizinki toplamistir kendini biz 5 nisan dogumluyuz ben ev sicak oldugu icin yelek bile giydirmiom. Hatta bana yikarken elektrikli soba yak diyolar dinlemiom siz yakiyomusunuz

EVimiz 23 dereceydi bezi tutan citcitli uzun oollu zibin ustune ince ust bazen hirka giydiriyordum arti. Simdi 5 ayligiz uzun kollu kalin bir zibinla duruyor. Arti anvelop zibin oneririm yeni doganda daha kolay giydiriliyor

Ooo sizinki toplamistir kendini biz 5 nisan dogumluyuz ben ev sicak oldugu icin yelek bile giydirmiom. Hatta bana yikarken elektrikli soba yak diyolar dinlemiom siz yakiyomusunuz
Ay evet hala yakıyorum hatta bugün yıkadık yine yaktım ama ev soğuk gibi gelşyor bana ya kendim üşüdüğüm için bmyke davranıyorum eşime kalsa ne doğalgaz yakar ne soba açar

Benimki de kış bebeği.aldigim uzun ve kisakol citcitlilar hep boşa gitti.Askilinin üstüne uzun kol giydirmek daha mantıklı oldu.cunku ev sıcak.

EVimiz 23 dereceydi bezi tutan citcitli uzun oollu zibin ustune ince ust bazen hirka giydiriyordum arti. Simdi 5 ayligiz uzun kollu kalin bir zibinla duruyor. Arti anvelop zibin oneririm yeni doganda daha kolay giydiriliyor
Bahsettiğiniz zıbınlardan aldım ben de teşekkür ederim:)

Yeğenim kış bebeğiydi.. Uzun kollu body ve tulum giydirirdik hep, tulumun ayakları yoksa bir de çorap.. Ev zaten hep sıcak oluyordu, o yüzden hiç kat kat giydirme gereği duymadık ve şükür hiç de hastalanmadı..

Ben de hamileyim bebeğim kış bebeği olacak, ben ve eşim kışın kalorifer azcık fazla açıkken darlanan insanlar olarak bebeğime çıtçıtlı yenidoğan kısa kollu ve 3 aylık askılı aldım. Üstüne zaten zıbın ve battaniye olacak. Ayrıca kafasına da bir süre şapka takılması gerekiyor. Kendi giydiğimizin bir kat fazlasını öneriyorlar. Mesela ben kışın kalorifer açıkken atletsiz kısa kollu giyiyorum arada bazen üzerime hırka alıyorum. Tabi çocuğu soğukta don atlet bırakmayın ama serinlikte bir nebze iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…