- 1 Eylül 2021
- 4.726
- 17.938
Aslında atlet dememin sebebi izlediğim videoda kadın atlet dedi diye. Yoksa ben de pamuklu zıbın kastettimHayır bebege atlet gıydırılmez.
Bebege pamuklu zıbın gıydırılır
Ne evet bu zıbınlar cok kullanıslı
Olur tabii yüzde yüz pamuk olsun herseyi o yeterliAslında atlet dememin sebebi izlediğim videoda kadın atlet dedi diye. Yoksa ben de pamuklu zıbın kastettim
Bunun altından pamuklu zıbın mı giydirilir yoksa bu mu onun niyetine kullanılır? Yani direkt tene temas eder mi
Teşekkür ederim:)Atlet niyetine giydirilir bu üstüne de çıtçıtlı uzun kollu zıbın giydirirsiniz
Bu atlet zate. Bunu içine üzerine de tulum.Mesela bu tarz şeyler bebek için giydirilmesi kolay oluyormuş. Atlet niyetine giydirilir mi yoksa bunun altından mı uzun kollu zıbın giydirmek gerekir? Ya da bunların üstünden tulum giydirilir mi? Kafam çorba şu anda.
Yani kuzey ülkelerinde el kadar bebekleri buzlu suya atıyorlar.Ben de bağışıklığı olsun diye aşırı üstüne düşmek istemiyorum ama işin normali nedir onu da hiç bilmiyorum kafalar karışık o yüzden :)
Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederimBu atlet zate. Bunu içine üzerine de tulum.
Uzun kollu atlet üzerine uzun kollu tulum giydirmek çok zor oluyor. Bebek zaten durmuyor. Hem kolundan da üşütmez. O nedenle bence bu tür en kullanışlısı.
Mevsimine göre çok güzel kalın tulumlar var. Polar tulumlar var ihtiyaca göre.
Bebek zaten koyduğun gibi durdugu için üşürse üzerine bir battaniye daha atarsın. Ben yurtdışındayım. Burada 80*80 tek kat pazen battaniyeler 5-6lı pakette satılıyor. Başta ince bunlar diye düşünmüştüm sonra anladım kat kat örtmek için.
Şubat bebeğini hep 2 kay giydirdim. Bi atlet bi tulum.
Çok güvendiğim bir doktor anlatmıştı, bu kahverengi yağ hücreleri yenidoğanda çok sayıda olurmuş. Sıcak tutmak için. Çok sıcakta kalırsa zamanla azalırlarmış ihtiyaç yok demek ki diye. O yüzden fazla sarmalananın büyüyünce üşümesi mantıklı.Annem beni yorganlara sarmış ondan hep üşüyorum demek
YeterliAslında atlet dememin sebebi izlediğim videoda kadın atlet dedi diye. Yoksa ben de pamuklu zıbın kastettim
Bunun altından pamuklu zıbın mı giydirilir yoksa bu mu onun niyetine kullanılır? Yani direkt tene temas eder mi
Bunu kımseye anlatamadık işteÇok güvendiğim bir doktor anlatmıştı, bu kahverengi yağ hücreleri yenidoğanda çok sayıda olurmuş. Sıcak tutmak için. Çok sıcakta kalırsa zamanla azalırlarmış ihtiyaç yok demek ki diye. O yüzden fazla sarmalananın büyüyünce üşümesi mantıklı.
Özellikle yüzde yüz pamuk almaya dikkat edeceğim teşekkür ederim:)Yeterli
Pamuklu olsun da herseyi, kafi
Polyester karısımlı seyler almayın olur mu
Hedıye geldı dıyelım, bakalım polyesterliyse gıydırmeyelım lutfen
Hem Atopık dermatit fılan olur yavrucak
Hem pamuk(koton) Olmadıgı ıcın elektrik üretir o da kortizol hormonunu yukseltır
Yıne uykusu etkilenen yıne stresli aglayan bebek
Evet. Özellikle cartersın polar tulumları uyku tulumu diye satılıyor, gıcık oluyorum. Sakın polyesterle yatırmayın. Hani çok hoşunuza giden bişidir gün içinde giydirirsiniz belki ama uyurken sıcaklar, gözenekleri kapanır, fısır fısır olur vücudu.Yeterli
Pamuklu olsun da herseyi, kafi
Polyester karısımlı seyler almayın olur mu
Hedıye geldı dıyelım, bakalım polyesterliyse gıydırmeyelım lutfen
Hem Atopık dermatit fılan olur yavrucak
Hem pamuk(koton) Olmadıgı ıcın elektrik üretir o da kortizol hormonunu yukseltır
Yıne uykusu etkilenen yıne stresli aglayan bebek
Bostanlı pazarında bi teyze taciz etmişti beni, giydir bu çocuğu üşür diyeBunu kımseye anlatamadık işteüşür üşür giydir giydir
Parka cıkarınca bir maruz kalıyorsun ki ruh hastalarına
aynen katılıyorum.Soğuk degıl bakteriler virüsler hasta eder
Soguktann korkmayın
Sozlerım yaşlıların ezbere gelmıs cumleleri gıbı kafadan sallama doktorun tıbbın bilimin dışından sözler asla degıl
Gıyım oneriisnde bulunmayayım ama duyusal sureç ve hayatı tanımlama için ayaklarında corap olmaması bastıgı sürtündüğü dokunduğu her yeri tam anlamıyla hissetmesı için çok önemli bu arada
Dün yemin olsun sadece ağzım burnum acık gerisi komple yorganın altında yattım dürüm gibi ama bebe sadece pijamayla.Annem beni yorganlara sarmış ondan hep üşüyorum demek