Bebeklere ne aldnz memnunsunuz & memnun deilsiniz?

canm ben araba kraftın duo modelini kullanıyorum memnunum ama sadece çok ağır (12kg)
sana tavsiyem 8 tekerlekli (yani çift tekerlek ve 360 derece ayarlanabilir tekerlek) ve çift yönlü olsun araban. güneşe-rüzgara göre yön verir bebeğini korursun. hem kullanırken bebeğinide görürsün o da seni..
ağır olmasın ama benim kollarım kopuyor
kraftın modelleri güzel düşün derim..
ana kucağını evde sadece 4-5 ayına kadar kullanabiliyorsun sonra afacanlar bırak gitcem demeye başlıyor bana kalırsa oto koltuğu travel sistem olanlardan.. hem evde hemde arabanızda rahatlıkla kullanabilirsiniz..
sağlıkla gelsin bebişin

canm park yatak pratik kullanışlı istediğin yere katla götür..
fakat bana çekici gelmedi eski yazılarımada bakarsan..
sallanmayı her bebek sever ve park yatak çok gıcırdıyor. ama gıcırdımayan park yatakların olduğunuda burdaki arkadaşlar söylemişti..
benim park yatağı full ortapedikti fakat bildiğin kalın sünger üstüne kılıf geçirilmiş..
ama 1.5 yaşına kadar işini görür. ondan sonra görürmü tartışılır..
çünki benim kızım daha 7 aylık tam oluyordu boy olarak..
ki hareketlenmeye başladı park yatağın köşesinde ayağını sıkıştırarak falan çok yakalamıştım.. aslında aperatif beşikler var hani ayaklı falan onlarda prtaik olabilir..

öle park yatak gibi katlanabilen besıkler varmı cnm kusura bakma cok soru soruyorum ama burda gezebilecegım yer yok kımsenınde bebgı yok sorayım bu yüzden size soruyorum :kedi:

estafurullah canım ne kusuru.
park yatak gibi katlanıp küçülebilen yok bildiğim kadarı ile.
ama daha pratik beşikler var 2 vida ile parçalanıp taşınabilen.
ayaklı oluyor bu tarz..

canım model olarak değilde sana önerim kesinlikle çift yönlü olsun

maclaren al hayatım ömürlük bebek arabası hiçbişey olmuyo dağ bayır gez:)çok hafif bebek kucağımda açıp kapayabiliorum taksiye uçağa binerken falan süper.zaten en önemlisi hafif olması herkes bunu söyler

canım model olarak değilde sana önerim kesinlikle çift yönlü olsun

cok tesekkürler kızlar a.s. a.s. a.s.
peki park yatak kullananınız varmı
benbilirim sormuş ama
ben alma aşamasındayım

bunu alıcam nasipse
kullanışlı olurmu
irde ne zaman almalıyız
artık yatağı falan alsam
erken mi

canım ben araba olarak maclaren techno xt alıcam
ana kucağıda maxi-cosi cabriofix

cnm ya imkanın varsa sleeper al çok rahat edersin biz 3ay onda uyuttuk, araştır bi netten
park yatak ben hiç kullanamadım bence hiç rahat diil jane mi neydi bizimki.bi tane chicconun vardı daha geniş boyu daha kısa o daha güzel bence

bizim arabamızda bu resimdekinden hem kirde göstermiyo temizlemesi kolay tamamen yatıyo

benimki kraft ın sallanırken gıcırdaması dışında pek sorun yaşamadık
bence hepsi aynı pek fark yok aralarında senin alacağında güzelmiş
ben 5 aylık hamileyken almıştım park yatağını hatta eve getirip bir eksiği
varmı diye kurduk sonra toplamadık 4 ay bekledi boş boş

bende hafta sonu alıcam erken mi acana diyordum demek değilmiş kaydirigubbakcemile3
dayanamıyorum gidip alıcam artık
hazırlayım dursun opuyorumnanaktan

bizde bayramdan sonra eksiklerimizin hepsini tamamlıcaz kısmetse odasını arabasını falan daha eşyaları yıkanacak yerleşecek ondan sonra eksikler piyasaya çıkıcak zaten ona göre almak daha iyi olucak snaırım şimdi bütün eşyaları benim dolabımın içinde duruyo nerde ne var bilemiyorum bazen valla:))

deneyim li ocak anneleri benim sorularım bitmicek galiba :roflol:
şimdi bebişler kara kışta doğacak
kaç adet battaniye lazım
birde kaz tüğü yorgan ve yastık almak istiyorum
kullanıslımı :uhm:

deneyim li ocak anneleri benim sorularım bitmicek galiba :roflol:
şimdi bebişler kara kışta doğacak
kaç adet battaniye lazım
birde kaz tüğü yorgan ve yastık almak istiyorum
kullanıslımı :uhm:

kaz tüyü hiç kullanmadım canm elyaf kullandım ben.
benimki ocak bebeğiydi 3-4 penye kalın battaniye ve 1 uyku tulumu şeklinde battaniye ve birde kalın normal battaniyesi vardı çeşit çeşit kullandım ve yetti.

Saol elifcim
bende bir kalın birde örgü var suan
bi kaç penye almam lazım
bider yorgan aldımı tamamdır opuyorumnanaktan

bende bişey sorabilirmiyim?
şimdi biz kısa kollu badiler alıyoruz içe giydirmek için .zıbınlar var uzun kollu onlar daha kullanıslı olur gibime geldi .içe giydirrmek için neler alalım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…