Bebeklere ne aldnz memnunsunuz & memnun deilsiniz?

Bence en kullanışlısı çıtçıtlı badiler... Eğer kış bebeği olacaksa uzun kollu çıtçıtlılar çok kullanışlı oluyor...

ben de bisey soracagim kizlar bebek arabasini farkli marka ana kucagini farkli marka alinca sorun olmuyo mu o ana kucagi bebek arabasinin uzerine monte oluyo mu hani ilk aylarda arabasi yerine ana kucagini arabasinin iskeletine takip kullanacagiz ya
ben de chicconun trio for me modelini begendim ama sadece ana kucagi ve arabasini almayi dusunuyorum ilk aylar icin olan portbebeyi almayi dusunmuyorum zaten kis bebgi olacak cok cikamayacagiz disari ilk birkac ay sonra da ana kucaginda yatiririm arabasini oyle kullanirim diye dusundum ne dersiniz E-Bebek | Outlet | Outlet Bebek Arabası | Chicco | Chicco Trio For Me Bebek Arabası Seti kullanan var mi arkadaslar memnuniyet durumunuzu ve fikirlerinizi ogrenebilir miyim

cnm bi ark kullanıodu çok ağır olduundan şikayetçiydi, görünüşe bakma kullanışlı olmadıktan sonra evden çıkasın gelmio

cnm bi ark kullanıodu çok ağır olduundan şikayetçiydi, görünüşe bakma kullanışlı olmadıktan sonra evden çıkasın gelmio

canim cevap icin saol evet kilosu 9.5 kiloymus ama zaten arbanin arkasinda duracak surekli ordan alip cikaracagim eve tasimam yani sanirim bri de bebek icin guvenli olmasi kafa yani darbelere karsi cok dar olmamasi da onemli degil mi acaba bilmedigimiz icin tecrubelilere danisiyoruz bana cok konforlu gelmisti inceleyince bir de araba ve ana kucagi ayri marka olunca nasil kombine ediliyor

cnm eve çıkarmak diil demek istediim, mesela bi markete bi manava gidiosun muttlaka bikaç merd oluyo dışarı çıkınca. tek başına ağır arabayla ve de bebekle ne yapıcağını şaşırıosun ben arabamı hala kızla beraber kaldırabiliorum araba hafif olunca çok daha rahat kontrol ediosn, karşıdan karşıya geçerken falan arabanın çok çabuk dönmesi hızlanması gerekio bu da maclarenlerde daha iyi..bu senin beendiin tarz araba alanlar sonra mutlaka baston tarz alıyo iki defa araba alıolar yani ve kışın baston yetersiz kalıyo.konforu soruosan bence oto koltuunda falan daha önemli

evet kızlar arabanın ağırlığına dikkat edin benimki 12 kg ve eşim olmadan hiçbir işe yaramıyor..

deneyim li ocak anneleri benim sorularım bitmicek galiba :roflol:
şimdi bebişler kara kışta doğacak
kaç adet battaniye lazım
birde kaz tüğü yorgan ve yastık almak istiyorum
kullanıslımı :uhm:
ben bitane kalın battaniye almıştım bitanede hediye geldi yetti bize
ama penye battaniyeyi fazla al çok lazım oluyor en çok onları kullandım halada kullanıyorum
bende çıtçıtlıları hep kısa kollu almışım onun üzerine hep zıbın giyidrmek zorunda kaldım
uzun kollu alırsan daha kullanışlı olur üzerine ayır bişey giydirmek zorunda kalmazsın

ben şubat annesiyim bizim topikte kullanan arkadaş var memnun değil pek
ağırlığından çok şikayetçi

şimdide şu yorgan işi aklıma takıldı
acaba uyku setimi alsam yoksa yorgan ve nevresim takımı mı alsam
ne tavsiye edersiniz

şimdide şu yorgan işi aklıma takıldı
acaba uyku setimi alsam yoksa yorgan ve nevresim takımı mı alsam
ne tavsiye edersiniz

:sm_cool: julı sen tum bunalrın cevabını bulunca banada yaz unutma sakın.
ben şöle düşündum yorgan yaptrmayı.ama uyku setıdemı var bebişler için ondanmı alsak zaten kaloriferlı .bak aklım karıstı

saol canim cevap icin tecrube onemli tabi arabanin cift yonlu olmasi ve tam yatar pozisyon almasi da onemli degil mi arkadaslar maclarendekielr cift yonlu degil sanirim pierre cardinin modelleri de haffif ama kardesim cocuk buyudukce dar gelmeye basladi diyor yoksa guzel araba enigma modeli

evet çift yönlü olması lazım bencede
bizimki değil ve çok zor oluyor güneşli ve çok rüzgarlı havalarda
ama eğer cihicco alıcaksan okadar para verip onun yerine
bebe confort var hem çift yönlü hem baston bence çok güzel
netten bi araştır

pier garden aldık biz araba olarak çok memnunum enigma modeli
çıtıtlı adiler çok lazım oluyor kıslar bol bol alın uzun kolu olanlardan malumkış bebekleri ben zıbın takımı almıştım iç dış zıbın hiç kullanamadım hep badyleri kullandım
battanşye olarak bir kalın battaniye birde ince almıştım hediye geldi 1 kalın daha 2de ince hepsini kullandım evim kaloriferli çok soğuk olmadı uyku seti almıştım kullanmadım hiç sadece çarşafını kullandım taçtan nevresim takımı almıştım içine yorgan vede yastığını otello aldım evdede kullanıyorum othellonun rünleri çok kaliteli biraz pahalı ama olsun yorgan hem hafif hemde sıcak tutuyor oğlum için aldıklarımı ise hiç kullanmadım dediğim gibi bu kış anca kullanırız

ben de uzun kollu badylerden aldim.
burasi hemen sogudu..biraz büyük aldim masallah hemen büyüyorlar.
eski elbiseleri yepyeni duruyor.
arabamizi da degistirdik cok sukur.
keske hauck u almasaydim ama ilk olunca insan tecrubesiz oluyor.
bu sefer daha kullanislisini aldim insallah bir daha degistirmek zorunda kalmam.

ya kizlar bir araba aldik 280 tl ye elimde parcalandi
elele mi ne adi da? ay cok pisman oldum
araba alirken cok arastirip almak lazim ben girdim bir yere rengi hosuma gitti aldim
tercubesizlik iste yan yastiklari bile yok hatta guvenlik kemerinin pedi bile yok
ayni paraya cok daha iyisini bulabilirdik tabi ben biraz arastirmis olsaydim
simdide esim diyor bunla biraz idare edelim
ist a donunce su ufaklarda aliriz bunlari tasimasi zor oluyor kaldir indir filan dedi benimde
mantigima uydu .

bide bol citli bady cok lazim oluyor
yorgan yaptirdim 1 kere kullanmadim tacin yorgani var onu aldim
ama bizim ev sicakti pek kullanmadim.

kızlar buhar makinesi alan kullanan varmı
hangisinden menunsunuz
ve neye önem verdiniz özellik olarak
acaba :uhm:

buhar makinesi almakta kararsızım ben... hiç emin değilim açıkçası...
tecrübeliler fikir versinleerrrr..... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…