cnm bi ark kullanıodu çok ağır olduundan şikayetçiydi, görünüşe bakma kullanışlı olmadıktan sonra evden çıkasın gelmio
ben bitane kalın battaniye almıştım bitanede hediye geldi yetti bizedeneyim li ocak anneleri benim sorularım bitmicek galiba :roflol:
şimdi bebişler kara kışta doğacak
kaç adet battaniye lazım
birde kaz tüğü yorgan ve yastık almak istiyorum
kullanıslımı :uhm:
bende çıtçıtlıları hep kısa kollu almışım onun üzerine hep zıbın giyidrmek zorunda kaldımbende bişey sorabilirmiyim?
şimdi biz kısa kollu badiler alıyoruz içe giydirmek için .zıbınlar var uzun kollu onlar daha kullanıslı olur gibime geldi .içe giydirrmek için neler alalım sizce
ben de bisey soracagim kizlar bebek arabasini farkli marka ana kucagini farkli marka alinca sorun olmuyo mu o ana kucagi bebek arabasinin uzerine monte oluyo mu hani ilk aylarda arabasi yerine ana kucagini arabasinin iskeletine takip kullanacagiz ya
ben de chicconun trio for me modelini begendim ama sadece ana kucagi ve arabasini almayi dusunuyorum ilk aylar icin olan portbebeyi almayi dusunmuyorum zaten kis bebgi olacak cok cikamayacagiz disari ilk birkac ay sonra da ana kucaginda yatiririm arabasini oyle kullanirim diye dusundum ne dersiniz E-Bebek | Outlet | Outlet Bebek Arabası | Chicco | Chicco Trio For Me Bebek Arabası Seti kullanan var mi arkadaslar memnuniyet durumunuzu ve fikirlerinizi ogrenebilir miyim
şimdide şu yorgan işi aklıma takıldı
acaba uyku setimi alsam yoksa yorgan ve nevresim takımı mı alsam
ne tavsiye edersiniz
ben bitane kalın battaniye almıştım bitanede hediye geldi yetti bize
ama penye battaniyeyi fazla al çok lazım oluyor en çok onları kullandım halada kullanıyorum
bende çıtçıtlıları hep kısa kollu almışım onun üzerine hep zıbın giyidrmek zorunda kaldım
uzun kollu alırsan daha kullanışlı olur üzerine ayır bişey giydirmek zorunda kalmazsın
ben şubat annesiyim bizim topikte kullanan arkadaş var memnun değil pek
ağırlığından çok şikayetçi
saol canim cevap icin tecrube onemli tabi arabanin cift yonlu olmasi ve tam yatar pozisyon almasi da onemli degil mi arkadaslar maclarendekielr cift yonlu degil sanirim pierre cardinin modelleri de haffif ama kardesim cocuk buyudukce dar gelmeye basladi diyor yoksa guzel araba enigma modeli