bebeklere aldıklarınızdan hangisine pişman oldunuz

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
48
683
44
Ağrı
bebişlere aldıklarınızdan hangısıne pişman oldunuz..

ben bakım setınından pışman oldum cunku pudrası vardı hıc kullanmadım..
bazı yazlık kıyafetlerı hıc gıyemedı..cok aldığıma kızdım kendıme
ya sızler

kızıma mınık patıkler almıstım bazısını 1 kere bazısını hıc gıydıremedım kucuk geldı cunku yazlık elbıseler almıstım onlarda aynı sekılde kucak cocugu oldugu ıcın elbıse kullanıslı olmuyor sureklı toplanıyor keske almasaydım dedım cok kere bırde fısher prıce akvaryum salıcak almıstık hevesle ama kızım durmuyor ıcınde sureklı aglıyor alıssın dıye cok ugrastık ama olmadı sımdıde buyudu ozellıkle ona cok pısmanım

bende bakım seti aldığıma çok pişman oldum pudrayı bizde kullanmadık çanta hediyesi var diye aldık ama çantayıda kullanmadık şimdide eşyaları sığmıyo

Chicco nun tekmele oyna oyuncağını almıştım pahalı bir oyncaktı ama hiç oynamadı,yine değişik oyuncaklar almıştım hiç ilgilenmiyor iki adet süt pompası almıştım biri elektirikli diğeri manuel hiç gerek kalmadı kullanmaya bir kaç sefer dışında,park yatak almıştım bir ay kullandık,giyim çok almıştım bir çoğu hiç kullanılmadan doğru paketlenip ihtiyacı olan tanıdıklarıma verdim.Doğmadan önce beş çift ayakkabı almıştım onların hiç birini giydirmedim yazın sıcakta gereksizdi şimdide büyüdü doktor yürüteç kullanabilirsin dedi aldık kaldıki şimdiki yürüteçler çok konforlu onuda kullanmıyor benimde bindirmeye içim sinmiyor öylece duruyor köşede.oyuncak falan şimdilik almıyorum ama kıyafet konusunda kendimi tutamıyorum hala alıyorum birde hiç sevmediğim bir huyum bu konuda marka takıntım var.Fakat tabiki kendime özeleştiri veriyorum çocuk benden bir şey istemiyorki ben açgözlülük yapıyorum oysa yaptığım bir sürü gereksiz harcamayla belki bir çocuk okutabilirim bütün çocuklar bizim değilmi zaten iyiki açmısın bu konuyu yeniden gözden geçirmemi sağladın bu arada ben kendime tek bir şey almadım ne giyiyorsam annem yada eşim aldı

33 günlüğüz şu ana kadar gereksiz aldığımı düşündüğüm bir şey olmadı belkide daha çok yeniyiz ondan olabilir ama burun aspiratörünün işe yaramadığını anladım....

kızıma mınık patıkler almıstım bazısını 1 kere bazısını hıc gıydıremedım kucuk geldı cunku yazlık elbıseler almıstım onlarda aynı sekılde kucak cocugu oldugu ıcın elbıse kullanıslı olmuyor sureklı toplanıyor keske almasaydım dedım cok kere bırde fısher prıce akvaryum salıcak almıstık hevesle ama kızım durmuyor ıcınde sureklı aglıyor alıssın dıye cok ugrastık ama olmadı sımdıde buyudu ozellıkle ona cok pısmanım

canım ya bende ogluma bır suru yazlık aldım gıyemedı...

bebeğime gereksiz çorap dahi almamışım düşündümde belkide ikinci çocuğum olduğu için biraz tecrubeliyim doğumda gelen kıyafetler hediyeleri daha yeni yeni giymeye başladık o yüzden fazla kıyafette almıyorum

puset puset puset...
hem arabamız olmadığı için hemde ağırlığın dan taşıması zor olduğu için pişmanım..hiç kullanmadık etiketleri bile halen üstünde...

ben bebek arabasi aldigima pisman oldum.evimiz sekizinci katta asansor calismiyor maalesef. araba da cok agir. belki ikincisinde kullaniriz....

bende ablamların deneyımınden faydalandım dıyebılırım.bana cok gereklı seylerın dısında bısey aldırmadılar aldıgım her kıyafetı kullandım.oyuncak zaten yenı yenı alıyorum.bır tek oncelerı keske almasaymısım dedıgım slepper var.ılk aylarında hıc kullanamadık ama sımdı mutfakta mama sandalıyesı olarak kullanıyorum (boyle bır ozellıgı var)sımdı ısıme yaramaya basladı.bırde tek kullanamadıgım oda urunun kendısınden dolayı.chıcconun manuel sut pompası.sadece bıberonunu kullanabıldım cunku dogru duzgun pompalamıyordu.sımdıde ınternette bır oyun halısı gordum onu almak ıstıyorum pahalıda bır sey kac gundur dusunuyorum acaba kullanırmı oglum dıye.alıp kenara kaldırmak ıstemıyorum.parasına yazık

1 kere giydirip kaldırdığım elbiselere yanıyorum bebekler en az 6 aylık olacak ki anca elbise giyebiliyor yaz olduğu için çoğu zaman badiyle dışarı çıkarttım sadece 1 tane oyuncağından pişmanım oda bozuldu zaten bide şu konuşan köpek var ya onunlada bizim kız pek ilgilenmedi bide üretim hatası var kızlar alırken dikkat edin benimkinde bir şarkı tam çalmıyor kapanıyor bir kaç yerdede kontrol ettim bazıları benimkindede kötü 1 yaşına kadarda oyuncak almayı düşünmüyorum bunlar yeterli başkada pişman olduğum bir şey yok

sadece süt pompasına pişman oldum elektrikli almıştım göğüs uçlarımı çiçek gibi açtı.20 cc zor süt cıkardı 3 kez kullanmışımdır.canımı cok yaktı hala elle sağıyorum bi yenisine daha para vermedim.
aldığım herşeyi kullandım oyuncaklarını biraz abarttım 3 ay-3 yaş arası bi çoğunu aldım ama hepsiyle ilgili.

bende yurtdışından bebek arabası aldım hani şu çok özellkli olanlardan büyük tekerleklilerinden ama 1 defa kullandım kızım 4 aylık tombulda bebek arabımız 15 kilo civarında 5,katta oturuyorum aşağıya indirmesi ölüm oldu pişman oldum keşke almasaydık bide ablam tıkır tıkır 500 euro saydı:((((((((((((( başka pişman olduğum şey yok sadece bebek aramız çok sağlam ama 5.kat:((((((((( evimi değiştirsem acaba giriş kat felan:))))))))))))))))))))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile3

AINEN ... BENIM BEBEK ARBASIDA JANJANLI KOMFORLU.. :)) ama in cikar essek ölüsü gibi mubarek .. keske daha kücügünü alsaydim .. arabanin bagajinada zar zor tikiyoruz mereti :)))))) hatta tekerlerini söküyoruz koyarken..cikarirkende geri takiyoruz .. :))))))

bizimki de 9 kilo,bagajda duruyor,çok kulllanamadık zaten, bebiş büyüdü havalar serinledi,yaza inşallah daha cok kullanırız,alacak olanlar hafif olmasına dikkat edin lütfen,oto koltugu 4. ay kullanmaya başladım,baştan almasam olurmuş, elbise aynı şekilde 1 kez giyebildi.kullanmadığımız bir tek hastane cıkışlarının külodu var.çok fazla kıyafet almamıştım ben, gerek oldukça gidip badi,pijama takviye yaptım.

kıyafet konusunda pişman olduğum bişey yok burun aspiratörünü hiç kullanamadım.birde chicco nun bir çıngırağını aldım çok sertmiş kızımda hiç durmuyor salladıkça ya başına vuruyor ya bacağına vuruyor sonra ağlıyor.kıyafet çok almadım hediye gelenlerle idare ettim.fazlada almadım ben

henuz bebeğim yok ama sağolsun kayınvalidem şimidden hazırlıga başladı kişilik olarak birinin kullandıgı herhangi birşeyi kullanmamazlık etmem yazlıktaki alt komşumuzun bebeği büyüdü kayınvalideme araba koltugu ve bir dolu kıyafet vermiş hepside kaliteli ama bazıları lekeli bende güçlü leke çıkarıcılar var onlarla deneyeceğim çıkarmayı bende cok fazla almayı düşünmüyorum ama görüncede dayanamam sanırım

pudra...gerçekten kullanılmıyor,bizim de bakım setinden çıktı...
çok fazla çorabı var,onlar pek kullanılmadı,çünkü yazın doğdu,şimdi de küçük geliyorlar...
bel destek kemeri,kullanamadım çünkü havalar çok sıcaktı,oğlum sıkılıyordu...
elektrikli pompa,chicco...memnun değilim,çok yavaş sağıyor,sinir oluyorum,keşke çift pompalı olanlarından alsaymışım

en çok işimize yarayan eşya bebek arabası oldu.iyi ki almışım,dedim.şehir içinde bebek arabası sayesinde heryere yürüyerek gidip geliyoruz.oğlum da sokaklardan geçerken oynayan çocukları,arabaları vs.seyrederek gidiyor.biberon aldığıma çok pişmanım.bizimki suyu dahi kaşıkla içiyor.ayrıca,gidip kendim beğenerek hastane çıkışı almadığıma çok pişmanım.bebeğimin ilk giysilerini annem,ablam almıştı hediye olarak.hastane çıkışı hala içimde kaldı.

Back