Bebeklerde isim değişikliği (Sude İsmi)

Iyi de SUDE isminde dediğiniz anlam yok ki bence siz fazla kurcalamayin madem içinize sinmiş sevmiştiniz devam edin bi şeyi çok arastirirsan illa bi handikap bulursun bu her şey de her isimde geçerli olabilir ben sude isminin kötü olduğunu ne duydum ne gördüm ne de araştırdigimda okudum

Cok guzel yorumlamissiniz tesekkur ederim icim rahatladi biraz daha

İsim Sude arkadaslar ezilmek dovulmek anlamlarina geliyormus cok arastirdim kizina bu ismi verenler vardir ama ben çok taktim kafama

Ayy ben olsam değiştirmem sude isminin anlamını bilmiyordum ama sude isminde tanıdığım 3 arkadaşım var. Üçü de kumral, renkli gözlü çok güzel kızlar, hem de çok çalışkan disiplinliler. Bu bir tesadüf mü bilmiyorum ama benim gördüğüm sudelerin hepsi güzel ve akıllıydı.

İnşallah hep beraber geçireceğiniz mutlu, huzurlu hayatınız olur.

bizdeki tam tersi. Savaş uslu bir çocuk barışta tam bir canavar..

Birde siz açıklayın , Canınız sıkıldı galiba bulaşmaya yer arıyorsunuz.
Ne alaka yahu? Geçenlerde burada oğluna koyduğu Görkem ismine takık bir anne vardı. Kem yani kötü + görmek diye açıklıyordu anlamını. Onu anımsattınız bana. Bir kelimeyi hecelere ayırarak anlam üretmeyi de burada görüyorum ilk defa.

Ay öyle görünmüş evet ama ben direk de'yi yok saydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…