• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenime isim seçiyoruz. Su ismini beğeniyoruz ama çok kısa geldiği için aynı anlama gelen Pınar ismini düşündük. Sizce Pinar ismi güzel mi?

Cok guzel ben de kizima Su ismini koyacaktım .Koyardım .Esim istemedi .Çok kısa dedi .Ben de illa su ile ilgili bir isim olsun dedim .Pınar da seçenekler arasındaydı .Çok güzel bir isim bence .Çok tatlı .🥰🥰Ve her yaşta yakışır .
Teşekkür ederiz :) Son zamanlarda çok kullanılmıyor gibi çevrenizde kullanan var mı? ama modası geçmeyecek bir isim gibi geldi bize, bide yeni nesil isimlerden çok sıkıldık artık herkes çocuğuna aynı isimlerden koyuyor ablam özellikle sade isimlerden ve türkçe istiyor hep :)

Teşekkür ederiz :) Son zamanlarda çok kullanılmıyor gibi çevrenizde kullanan var mı? ama modası geçmeyecek bir isim gibi geldi bize, bide yeni nesil isimlerden çok sıkıldık artık herkes çocuğuna aynı isimlerden koyuyor ablam özellikle sade isimlerden ve türkçe istiyor hep :)
Benim çevremde var ama çocuklarda duymadım hiç .Daha güzel .Benim yasitlarimda var .Çok güzel bir seçim .Demode diyorlar ama aslında çocugun ismi tek olacak .Ada kar,Zeynep ler ,Duru lar klasik olacak Herkesde olacak.

Pınar ismi çok güzel bence ve zamansız bir isim, her çağa uygun gibi sanki. Hayırlısı olsun.

Siz geçen de ipek mi pınar mı diye sormadınız mı? Sanki pınarı beğenmişsiniz de desteklenmek istiyorsunuz. Bir de yeğeninizin annesi ne düşünüyor bence en önemlisi bu.

Pinar ismini beğeniyor musunuz? Kulağa hoş geliyor mu? Su ismi ile aynı anlamı taşıdığı için bu ismi düşündük güzel duru ve temiz bir isim gibi geldi bize. Sizce nasıl? Modası geçmeyecek bir isim gibi görünüyor :)

Siz de damlasınız heralde yeğeninizle uyumlu mu olmak istediniz 😂
Anne ne diyor

Bu arada pınar bence eski moda bir isim. 80lerde doğanlara çok koymuşlar ismi tamamen pınar olan bir nesil var. Çok duyduğum için belki ben olsam tercih etmezdim.

Siz geçen de ipek mi pınar mı diye sormadınız mı? Sanki pınarı beğenmişsiniz de desteklenmek istiyorsunuz. Bir de yeğeninizin annesi ne düşünüyor bence en önemlisi bu.
Evet ablam bu iki isim arasında kaldığı için buraya yazmamı istedi o yüzden yazdım. ama en çok Pınarı beğeniyor benim kendi isteğim değil yani ablamın düşündüğü bir isim.

Pinar ismini beğeniyor musunuz? Kulağa hoş geliyor mu? Su ismi ile aynı anlamı taşıdığı için bu ismi düşündük güzel duru ve temiz bir isim gibi geldi bize. Sizce nasıl? Modası geçmeyecek bir isim gibi görünüyor :)
Damla koyun,sizin adiniz değilse 😄
Rayet su da olabilir Düzeltiyorum,rayet bayrak demekmiş,ben dalga olarak biliyordum.

Son düzenleme:
Çınar popüler olduğu için kardeşlerine Pınar ismi verildiğini gördüm.
Yani yeni nesilde de var Pınar

Herkes aynı isimleri beğenmek zorunda değil. Deniz de bana soğuk bir isim gibi gelir mesela. Pınar güzel ve sıcak.
Ablan bu ismi beğeniyorsa koymalı bence. 🥰

Back