Bencede ya bizim çok içimize sinmişti ama burda çok beğenmeyenler oldu üzülmüştük bizde sevindim şimdiPınar çok güzel bir isim bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede ya bizim çok içimize sinmişti ama burda çok beğenmeyenler oldu üzülmüştük bizde sevindim şimdiPınar çok güzel bir isim bence![]()
Pınar ismini?Su ismini severim güzel![]()
Anladım çok teşekkür ederizPınar idare eder aslında. Ben de tabiat da ne varsa onları seviyorum. Rüzgar, okyanus, deniz gibi. İki oğlum oldu, haliyle kız ismi hiç düşünmedim.
Sağlıkla doğsun inşallah.
Aynen bu aralar hep aynı yeni nesil isimler çok fazla yaygınlaşmaya başladı. Yeni doğan bebeklerde hep aynı isimleri görüyorum. Modası geçmeyecek bir isim gibi geldi Pınar sizce de öyle mi? Yoksa biraz şuana göre eski mi duruyor?Pınar güzel isim bence de, bu aralar çok kullanılmıyor olması da daha iyi. Hep aynı isimleri duymak güzel bir şey değil ki
Pınar ismini koysun ablanAynen bu aralar hep aynı yeni nesil isimler çok fazla yaygınlaşmaya başladı. Yeni doğan bebeklerde hep aynı isimleri görüyorum. Modası geçmeyecek bir isim gibi geldi Pınar sizce de öyle mi? Yoksa biraz şuana göre eski mi duruyor?
Teşekkürler :) Size ne çağrıştırıyor ilk duyduğunuzda?evet PINAR İSMİ GÜZEL![]()
Bence de eskimeyecek bir isim Elif gibi Zeynep gibiAynen bu aralar hep aynı yeni nesil isimler çok fazla yaygınlaşmaya başladı. Yeni doğan bebeklerde hep aynı isimleri görüyorum. Modası geçmeyecek bir isim gibi geldi Pınar sizce de öyle mi? Yoksa biraz şuana göre eski mi duruyor?
Evet bize de ileride sorun yaşatırmış gibi geldi kısa ya bide :)su susadınmı su su al biraz komik oluyor![]()
Kendimi ismim Pınar çünküTeşekkürler :) Size ne çağrıştırıyor ilk duyduğunuzda?
Büyük ihtimal Pınar olacak gibi. Teşekkür ederizz :)Pınar ismini koysun ablan![]()
Çok doğru bir tercihBüyük ihtimal Pınar olacak gibi. Teşekkür ederizz :)
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için :)Bence de eskimeyecek bir isim Elif gibi Zeynep gibi![]()
Cok guzel ben de kizima Su ismini koyacaktım .Koyardım .Esim istemedi .Çok kısa dedi .Ben de illa su ile ilgili bir isim olsun dedim .Pınar da seçenekler arasındaydı .Çok güzel bir isim bence .Çok tatlı .Pinar ismini beğeniyor musunuz? Kulağa hoş geliyor mu? Su ismi ile aynı anlamı taşıdığı için bu ismi düşündük güzel duru ve temiz bir isim gibi geldi bize. Sizce nasıl? Modası geçmeyecek bir isim gibi görünüyor :)