- 9 Şubat 2015
- 408
- 605
- 103
- Konu Sahibi Baldakituzz
İlacı kullandıktan itibaren mi ateş bir hafta sürdü peki12 13 günde geçti bizim.malesef ateş yaklaşık 1 hafta sürdü. Daha 2 3 gündür gözünüzü açiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlacı kullandıktan itibaren mi ateş bir hafta sürdü peki12 13 günde geçti bizim.malesef ateş yaklaşık 1 hafta sürdü. Daha 2 3 gündür gözünüzü açiyoruz
Ilaç bittikten sonra ateş düştü öksürüğe çevirdi iştahsızlik halsizlik devam etti 1 hafta daha.İlacı kullandıktan itibaren mi ateş bir hafta sürdü peki
Benim bebegimin a+ 3 gunde ates dusmeye basladi ama doktorumuz kimi bunye ayakta atlatir kimisi haftalarca surunur dedi.Gecmis olsun.Oksurugun 1 ay boyu devam edecegi ama azalacagini soylemisti.
İnfluenza tetkikinde A grup pozitif gelmişse eğer şu adına gergedan kuş domuz giribi diye isim takılan virüs varya o gruptur B gurup pozitif geldiyse mevsimsel daha basit bir griptir. 5 gün süren tek ilaç tedavisi var zaten enfluvir yalnız tedavi sonrasi akciğer boğaz barsak veya değişik sistemleri etkileyebiliyor virüs işi 10 güne kadar uzatabiliyor nerden biliyorsun derseniz çocuk hastalıkları bölümünde çalışıyorum sabırlı olun geçmiş olsun
Benim bebeğim 7 aylik, gecen ay 6 aylık iken influenza a oldu. Muhtemelen domuz gribi dediğimiz oluyor ama endişe etmeyin olmayadabilir dedi bizim doktorumuz. 5 gün enfluvir kullandik sabah aksam, surup icmiyordu ates icin fitil kullandık. 3-4 gün ateş oldu sonra geçti. Cigerlere inmezse daha çabuk geçiyormuş.
Benim küçük yeğenime de geçen ay influenza teşhisi kondu kesin olarak. Öyle kötüydü ki kuzum.. Ateşi 40tan hiç inmedi, bir saat içinde en en fazla 39a düşürebiliyorduk. 2 gün hastanede yattı ama ateşi asla düşmedi, serum verdiler kaç kez hiç etki etmedi. Hastanede de yapacak bir şey yoktu, doktor ateşi kontrol edip edip gitti. Islak bez koydurdu sık sık değiştirerek. Çok zordu.. Doktoru enfluvir diye bir ilaç verdi bu arada, beş gün kullandı ..sanırım tek toparlayan buydu. Çok etkili. Tabi ki böyle ilaçlar kesinlikle doktor kontrolünde kullanılmalı,çok mühim.. Ateşi yaklaşık 6 gün hiç düşmedi.. Sonra çok şükür iki haftanın sonunda geçti bitti tamamen. Allahım hiç kimseye göstermesin.. Size de çok geçmiş olsun..
Cocuklar daha kolay atlatiyor korkmayin ilk 3 gun ates ve kas agrisi agir gecti. bir hafta halsizlik usume istahsizlik uyku hali surdu.
Ilaci yok domu gribinin enfluvir sadece hastanelik olan yetiskinleri evde hastaliklarinin surecek sekilde iyilestiryor. Kizim 5 yasinda dr kadir tugcu cooook okuyun
12 13 günde geçti bizim.malesef ateş yaklaşık 1 hafta sürdü. Daha 2 3 gündür gözünüzü açiyoruz
Ilaç bittikten sonra ateş düştü öksürüğe çevirdi iştahsızlik halsizlik devam etti 1 hafta daha.
Canım virüs kaynaklıdır bnm kızın da 10 gün sürdü ateş navosef le 3 günde geçtiMerhabalar konum bir süre burada kalırsa çok sevinirim bebeğime infulenza a teşhisi konuldu ilacı bitmesine rağmen ateş öksürük halen devam ediyor. Doktorumuza götürüyoruz ve sürekli iletişim halindeyiz. Tetkikler yapılıyor ama başka bişey çıkmıyor bunu yaşayan oldu mu ne kadar sürede atlattınız süreç nasıldı bahsedebilir misiniz
Antibiyotik fayda etmez canım navosef yazdır hemen geçiriyorMerhabalar konum bir süre burada kalırsa çok sevinirim bebeğime infulenza a teşhisi konuldu ilacı bitmesine rağmen ateş öksürük halen devam ediyor. Doktorumuza götürüyoruz ve sürekli iletişim halindeyiz. Tetkikler yapılıyor ama başka bişey çıkmıyor bunu yaşayan oldu mu ne kadar sürede atlattınız süreç nasıldı bahsedebilir misiniz
Nasıl oldu bebeğinizİlacı kullandıktan itibaren mi ateş bir hafta sürdü peki
İlaç bitti antibiyotik başladık bugün ateşi yok ama bundan önce de iki gün ateş siz olup üçüncü gün çıkıyordu o yüzden çok net bişey de söyleyemiyorum inşallah geçiyordur artıkNasıl oldu bebeğiniz