- 21 Temmuz 2011
- 893
- 21
- 68
- Konu Sahibi modamodamoda
-
konuyu yanlış yere açmışsınız o yüzden cevap gelmiyor
gecmis olsun
bende fransada yasiyorum burdada burun aspiratoru ve okyanus suyundan yapilmis serumlar var 3. aydan itibaren kullanabiliyorsun
bende onlarla temizliyorum
hergun yada gunde iki defa dus yaptiriyorum oda rahatlatiyor
burnunu ne kadar iyi temizlersen sumuk bogaza inmedigi icin oksuruk olmuyor ve ilac kullanmadan bebek iyilesiyor ..
yalniz burdaki aspiratorleri turkiyede ne eczahanelerde nede marketlerde bulamamistim gecen sene
bu sene yanimda goturdum cok faydasi oldu ..
bebekler için olan okyanus suyudan bide otri bebenin burun tıkanıklığı için aspiratoru var deneyebilirsin ama kesinlikle dr. danışmadan yapma derim. ben bunları kızımda kullandım faydasını gördüm ama dr. danış..
bir arkadaşta söylemiş otri bebe nin aspiratörü çok iyi temizliyor pompa gibi değil daha farklı aczacı anlatır nasıl kullunıldığını doktor ogluma üst solunum yolu enfeksiyonu olduğu zaman vermişti hasta olmadığı zaman pompa yetiyor zaten sen yinede doktoruna bir danış
Burun tıkanıklığının derecesini emzirirken fark edersiniz, burnundan nefes alamıyor duraksıyarak ağzını açıp nefes alıyorsa bir doktora götürmekte fayda var...Burnundan nefes alabiliyor ancak genzi tıkalı gibiyle okyanus suyu kullanıp ardından yüzüstü yatırıp burnundan nefes alarak temizlenmesine yardımcı olabilirsiniz...Ama spreyler onerilmiyor zira kılcal damar catlamasına neden olabilir diye...
Bu arada geleneksel bir yorum da var anadolu da, bazı bebekler diş çıkarma zamanında burun tukanıklığı yaşayabilirmiş, bu gelen dişin belirtisiymiş...Doğru bir tespitmi bilemiyorum, tecrübe eden varsa paylaşsın...
Sterimar spreymi damlami bende alicamda.bebegimin genzi tikali serum bi ise yaramiyo cok istahsiz mamasinida yiyemiyo 4 Aylik buarada oglumBenim bebeğim 3 haftalikken eve gelen gripli biri yüzünden grip oldu behcet uza götürdük 3 gun yattı hava verdiler burnunu fizyolojik sorumla yıkadılar fakat cokta iyi bi sonuç alamadik nereye götürdüysek fizyolojik serumdan başka bişey soylemediler bide burun Aspiratöru tesadüfen girdigim bi eczane sterimar okyanus suyunu önerdi bu acar fizyolojik yikar açma yapmaz dedi kullandim okyanus suyunu ve harika bi şekilde bebeğimin burnu acildi ve rahat nefes aliyor artık tavsiye ederim anneler.
Tesekkur ederim bende hemen deneyimSprey olarak kullanıyorum ben arkasindanda 2 dk sonra baby drops serum fizyolojik uyguluyorum sorunumuz ortadan kalkiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?