- 2 Ocak 2015
- 46
- 3
- 41
-
- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
Merhaba arkadaslar.. benim oglumdada atopik dermatit var.. 1 aylikken yuzunde baslamisti kortizozlu kremlerle geciyodu ama kisa suruyodu.. simdi oglum bes aylik ve butum vucuduna yayildi.. doktorum mustelanin urunlerini verdi sampuan nemlendirici gibi ama.bi faydasi olmuyo sanirim.. bebegim.hep huzursuz agliyo acaba kasintidanmi.. daha bi yerlerinide kasiyamiyo cok uzuluyorum.. bide doktorumuz atarax verdi alerji ilaciymis ama ben kullanmadim o ilaci kullanmayi düşünmüyorum.. herkes coresatin yazmis bi onu kullanmadık herkes memnunmu bu kremi yuzune butun vucuduna kullababilirmiyim acaba.. yardimci olursaniz cok sevinirim.. cok uzuluyorum nezaman nasil gecer acaba..
Benim oğlunda vardı cnm bir ay önce vücudunda minik minik kurulumlar ve döküntüler şuan 5 aylık oğlum bana da doktor locoid verdi sut ve yumurta diyeti verdi fakat diyet sutu!mu azaltmak dışında bi ise yaramadı küçük olduğu için test de yapmadı doktor sağlıklı sonuç vermez diye.çok üzülüyorumdum ben de.her gün yikiyorduk oğlumu az şampuan kullanarak ilik duş aldirdik ıslakken nemlendirdik vücudunu kıyafetlerini sadece sabun tozu ile yikadim yumuşatıcı kullanmadim ve ütü yaptım.ve burada bi arkadaşın önerisiyle coresatin surdum günde iki defa ve birkaç gün sonra vücudu tamamen geçti locoid kortizonlu olduğu için surmedim hic. coresatin kortizonsuz.diyeti de bıraktım. çok şükür geçti krem çok ise yaradı bizde.bazen vücudunda hafiften çıkıyor suruyorum ertesi güne kalmıyor geçiyor.ben öneririm bi dene bu kremi.pembe olanını.umarım ise yarar.Ben buradan bi arkadasin önerisi ile kullandım ve çok şükür geçti seninki de geçecek inşallah.
Cnm benim bebeğinde çok ağlama yoktu kasinmayi bilmiyo muydu yoksa kasinmiyo muydu bilemiyorum bizim doktor emolium verdi ama bi ise yaramadı ben coresatini doktora danışmadan buradan duyup kullandım doğru değil belki doktora danışmadan kullanmak ama ise yaradı sonuçta.oglumun gövdesinde başlayıp koluna falan yayılmıştı boyle elips seklinde pullanmaları kızarıklıklar ama dediğim gibi coresatin geçirdi.aynen ben de gazından çok çektim tam gazi geçti diye sevinirken 3 .ayda da bu kızarıklıklar başladı çok şükür vücudu düzeldi gazi da.ama benimki de iki aydır emmiyor uykusunda emzirebiliyorum anca.yanı biri bitiyor diğeri başlıyor.umarım senin bebeğinin yaraları da iyileşir gelişmeleri yaz lütfen.
SKizlar bnm bebegim 5 aylik atopk dermatit surekli tekrarliyo ve artik kasinmaktan surekli agliyo surekli huzursuz emerken de agliyo uykulari cok azaldi kasinarak uyaniyo sureklibiz de son care hipokort kullanmays basladik cilt dr.u verdi. Bi de excipial losyon verdi simdilik pek faydasi olmadi gbi iki gundr suruyorum.tamamen gecmesi icin ne yapmak gerek var mi tamamen atlatan ??herkese Allah sifa versn.
Peki sizin coresatnden snra tekrarladi mi.aldm corsatni hipokort ve fucidin i biraktim excipial nmlendirici ve coresatinle devam edicem.Coresatin pembe krem derim baska da demem bizi o kurtardi deneyin derim
S
Size tesekkur etmek icin yaziyorum.. malesef esimin isi dolayisi ve acikcasi gecer diyip savsaklamasi yuzunden kizimi bir turlu dr a goturemedik.. bu hafta pazarteai gunu baska bir dr a gotursuk hipokort evet anlik geciriyordu ama tekrar ediyordu.. pzt sizin oneriniz olan coresatin i dr a soyledim o da evet ben de onu verecegim dedi.. ve inanilmaz ama suan 3 gun gecti ve pembelik bile yok cok mutluyum insallah tekrar etmez.. cok tesekkur ederim.. "ATOPİK DERMATİT TE TEK CÖZÜM CORESATİN" diyebilirim.. coresatini surup linola yüz kremiyle destekliyorum ki kuruluk da iyce kaybolsun.. tek temennim tekrarlamamasi.. herkese tavsiye ederim.. Bebeklerimize Allah saglik versin acılarıni göstermesin.. sevgiyle kalin..
Geçmiş olsun canım. umarım neye alerjisi olduğu bulunur. Gıda alerji testi şimdiye kadar yaptirmadin mi?Benim oglumda 15aylik dr atopik dermotit gida alerjisi dedi advantan krem verdi surunce geciyor sonra tekrarliyo..emzirdigim icin yirmi gun boyunca oglum ne yiyor ben ne yedim hep not ettim alerji uzmanina goturdum oglumun alerjisi alevlendigi zamanlarda resmini cektim ama oda ev akarindan dedi kan verdik suan bir ay sonra deri teati yapilcak ben kakao elma domatesten supheleniyorum amahangi dr guvencegimi sasirdim alerji uzmanin muayenesine goturmek istiyorum kasintili degil suan ama kizariklari kollarinin arasi cenesinin alti boynu sirtina kadar ilerde astim olmasindan korkuyorum kiyafetlerini sabun yozuyla yikiyorum yastik carsaf 60da yikiyorum sık sık evi supurup havalndiriyorum ama neye alerhisi varhala bulamadim allah hepimizin yardimcisi olsun umarim cabuk gecer ve tekrarlamaz cok uzuluyorum
Geçmiş olsun canım. umarım neye alerjisi olduğu bulunur. Gıda alerji testi şimdiye kadar yaptirmadin mi?
O şüphe ettiğin şeyleri sırayla birer hafta yemesen belki kendin bulursun neye alerjisi var. Bir de burada arkadaşlar epey bir coeesatin adlı kremi onermisler. kullandın mi
İnşallah İnşallah şifa bulur Canım bence de bir an önce yaptır neye alerjisi olduğu ortaya çıksın da sen de rahat et benim bebeğim 50 günlük iki hafta önce yüzünde kabarcıklar çıktı Bir hafta Sonrasında da kızarıklıklar Doktor egzema dedi �lk önce hamazing diye bir krem verdi işe yaramayınca kortizonlu bir krem verdi ama benim içim rahat etmedi almadım Şimdi bol bol nemlendirmeye çalışıyorum yüzünü ama iki aylık olunca kontrolü var coresatin kremi kullanıp kullanamayacağımı sorucam Hatta alerji testi de yaptırmayı düşünüyorum İki aydan sonra yapılıyormuş öyle duydum. Umarım üretimi bitmemiştir. epey faydalanan var çünküTesekkur ederim alerji testi yaptirmafim kandan bakildi sadece alerji testi icin.devlet hastanesi bir ay sonraya gun verdi ama ben okadar bekliyemicem sanirim cunku egzamasi ilerlemeye baslidi ozel muayade yaptirabilirim iyi bi dr bulursam ki insallah bulurum. Bugun saglik ocaginda soricam o kremi carosatini ...umarim sifa olur ogluma ama uretimi durdurulmus diye okudum bi yerde bakalim artik rabbim evlatlarimiza sifa vrsin
Coresatin kortizonlu değildir dolayısıyla gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ambalajı değiştiği için eczanelerde bulunmuyordu artık heryerde var :)Inslallaj
İnşallah İnşallah şifa bulur Canım bence de bir an önce yaptır neye alerjisi olduğu ortaya çıksın da sen de rahat et benim bebeğim 50 günlük iki hafta önce yüzünde kabarcıklar çıktı Bir hafta Sonrasında da kızarıklıklar Doktor egzema dedi �lk önce hamazing diye bir krem verdi işe yaramayınca kortizonlu bir krem verdi ama benim içim rahat etmedi almadım Şimdi bol bol nemlendirmeye çalışıyorum yüzünü ama iki aylık olunca kontrolü var coresatin kremi kullanıp kullanamayacağımı sorucam Hatta alerji testi de yaptırmayı düşünüyorum İki aydan sonra yapılıyormuş öyle duydum. Umarım üretimi bitmemiştir. epey faydalanan var çünkü
Coresatin kortizonlu değildir dolayısıyla gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ambalajı değiştiği için eczanelerde bulunmuyordu artık heryerde var :)