- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
-
- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
Aynen canım kizim 5 yaşında ve kızarıklığı geçti yine yüzü ve vücudu aynı neler yaptı istek geçmedi doktorum en son regl olunca ileride azalacağını ama gecmicek dedi.Merhaba benim kızım da şuan 32 aylık ve son bir senedir çok daha yoğun bir şekilde bu pütürlükler ve kızarıklıklar var kollarında bacaklarında ve sağ yanağında. Çocuk doktorumuz atopik dermatit cildiye doktoru da keratosis pilaris dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık hiç geçmiyor ve kızarık. Acaba sizin kızınızında bebekken bu şekilde miydi
Yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla çoğu insan gluten hassasiyetinden kaynaklandığını yazmış. Son bir aydır bende kestim gluten içeren hiçbir ürün vermiyorum kızıma d vitamini ve probiyotik takviyesi veriyorum ve a vitamini içeren yiyecekler. Bu şekilde çoğu insanın geçmiş tabii bunların yanında peeling tarzı ürünlerde kullanmışlar ama ben yaşından dolayı kullanmıyorum. Umarım geçer zamanla en azından kızarıklık bile geçse iyi olur.Aynen canım kizim 5 yaşında ve kızarıklığı geçti yine yüzü ve vücudu aynı neler yaptı istek geçmedi doktorum en son regl olunca ileride azalacağını ama gecmicek dedi.
Geçmiş olsun malesef ben hiçbir şekilde geçiremedim sadece banyo sonraki nemlendiriyor um kuruyor çünkü okadar şuan herşeyi denedik herseyi sürdük
Kızarıklığı geçirdim ben özel sampuanlar kremler kullandık hep dermatit için şampuan ve jeller verdi doktor ama kaldı öyle cildinde yanakları azaldı kolları göbeği bacaklarında kaldı işte yazın daha iyi oluyor sanki güneşten mi nedirYabancı forumlarda okuduğum kadarıyla çoğu insan gluten hassasiyetinden kaynaklandığını yazmış. Son bir aydır bende kestim gluten içeren hiçbir ürün vermiyorum kızıma d vitamini ve probiyotik takviyesi veriyorum ve a vitamini içeren yiyecekler. Bu şekilde çoğu insanın geçmiş tabii bunların yanında peeling tarzı ürünlerde kullanmışlar ama ben yaşından dolayı kullanmıyorum. Umarım geçer zamanla en azından kızarıklık bile geçse iyi olur.
Bir sakıncası yoksa kullandığınız ürünleri yazar mısınız ben de doktoruma danışıp kullanmak isterimKızarıklığı geçirdim ben özel sampuanlar kremler kullandık hep dermatit için şampuan ve jeller verdi doktor ama kaldı öyle cildinde yanakları azaldı kolları göbeği bacaklarında kaldı işte yazın daha iyi oluyor sanki güneşten mi nedir
Kızarıklığı geçirdim ben özel sampuanlar kremler kullandık hep dermatit için şampuan ve jeller verdi doktor ama kaldı öyle cildinde yanakları azaldı kolları göbeği bacaklarında kaldı işte yazın daha iyi oluyor sanki güneşten mi nedir
Bir sakıncası yoksa kullandığınız ürünleri yazar mısınız ben de doktoruma danışıp kullanmak isterimBir sakıncası yoksa kullandığınız ürünleri yazar mısınız ben de doktoruma danışıp kullanmak isterim
Hiç hatirlamiyorum şekerim yaklaşık 4 sene oldu yani kızım 6 yaşına giricek.Bir sakıncası yoksa kullandığınız ürünleri yazar mısınız ben de doktoruma danışıp kullanmak isterim
Peki hangi doktora gittiniz hangi şehir bizde doktor arayışı içindeyizHiç hatirlamiyorum şekerim yaklaşık 4 sene oldu yani kızım 6 yaşına giricek.
Son prof doktor ansiklopedi ile anlatınca bunun öyle ilacı olmadigini anladım nemli tutmak önemli . Şuan arko nem kullanıyoruz banyo sonrası .
İstanbul canım sefakoyde Vera da bir proftu gittiğimdePeki hangi doktora gittiniz hangi şehir bizde doktor arayışı içindeyiz
Peki çok teşekkür ederimİstanbul canım sefakoyde Vera da bir proftu gittiğimde
Bu şuanki halimi yoksa eskiden mi böyleydi
Şuan canımBu şuanki halimi yoksa eskiden mi böyleydi