• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerde alt değiştirme

Valla size de yazik... bi annenin taka taka.bunu takmasi vs yazmissiniz. Cocuguma zarar vermek istememek suc mu hayir bi tek ona takmiyorum. Kafanizdaki profil gibi biri de degilim... kendimi savunma ihtiyaci icinde birakmadan once kendinizi benim.yerime koyun...

al bak koydum kendimi senin yerine,kizim kucagimda,senin kizinla aralari 10 gun,bide bnmki 37 haftalik dogdu,pratikte seninkinden bile kucuk..
yemin ederim su soru bir defa aklima gelmedi,zar nerde cocugun temizlenen bolgesi nerde?

Arkadaslar tamam sakin olun.. kizdiniz ettiniz ama.icimi rahatlattiniz... evet ben de kendi temizligimi bekarken ona gore yapiyordum silmeyle zarar gormycegini biliyorum ama.. minicik bebekle karsi.karsiya kalinca iste...

İyi de lightpinklady gibi bir ad alacak kadar bilgilisiniz ama zarın Nasıl yırtılacağını bilmiyorsunuz

Bunun acemi anne olmak ile ilgisi ne

Kadınsınız sizinki yırtılmamış siz bebekken değil mi

Nasıl yırtıldığı da malum bu kadar konu açılacak durum yok

Asıl mesele Kv ye öyle yapma diyememiş olmanız söyleseydiniz yavaşça sil nazik orası acımasın diye

Arkadaslar karsinizda 1 aylik lohusa bi kadin var fazla ustune gittiniz bence biraz sakin. Canim cevabi aldin herhalde o kadar kolay zarar gorecek birsey degil sakin ol. Pimpiriklenme herseye ,oluruna birak.
Tesekkur ederim.. baslik igrenc gelmis olabilir millete dusunemedim o an iste.. ama istismarci olmakla suclanmak cok uzdu beni..

İyi de lightpinklady gibi bir ad alacak kadar bilgilisiniz ama zarın Nasıl yırtılacağını bilmiyorsunuz

Bunun acemi anne olmak ile ilgisi ne

Kadınsınız sizinki yırtılmamış siz bebekken değil mi

Nasıl yırtıldığı da malum bu kadar konu açılacak durum yok

Asıl mesele Kv ye öyle yapma diyememiş olmanız söyleseydiniz yavaşça sil nazik orası acımasın diye
Ben yetisemedim iste o an uzaktaydim biraz.. is isten gecmis oldu o an soylemek icin.

Siz her alt almada bunun hesabini mo yapiyorsunuz?daha 1 aylik bebegin altini alirken kafanizda bu dusuncelerle hareket ediyorsaniz o bebek yarin buyudugunde onu hangi dusuncelerle yetistireceksiniz kim bilir.lutfen tip seylerle yavrunuzun da beynini yikamayin.ayrica kayinvalideniz cocuk yetistirmis bir insan olarak alt nasil degistirilir gayet iyi biliyordur herhalde degil mi?

Hanimlar merhaba bir bilene sormam lazim cunku 2gundur dusune dusune kafayi yemek uzereyim..Bebeklerde kizlik zari alt degistirme esnasinda zarar gorebilir mi,gordugunu nerden anlayablirim yada? Acemi bi anneyim bebegim henuz 1aylik,ben olabildigince dikkat ediyorum o bolgeye pek degmemeye calisiyorum silerken..Ama esimin annesi gecen gun cok sert bi bicimde sildi. O kismi da sildi ben oraya gelince duruyorum mesela. Icim icimi yiyor bir zarar gelmis midir diye.. :KK43:
Nasil yapmak lazim bu temizligi,oyle silmeyle birsey olurmu,cocuk.bacaklari kaldrdigi zaman zaten heryer ortada cok ucta biryerde midir daha icerde midir? :KK43:
Şuna ikide birde kızlık zarı demeyin bee... ahlak bi zar parçasından mı anlaşılır, kala kala buna mı kaldı. ne insanlar var, zarını yırttırmış ama İNSAN, ne insanlar var bi tek zarları kalmış... gerisi evlere şenlik... kaldı ki o zarın amacını okuyun, antropoloji denen bişey var. sizce Cenab-ı Allah o zarı kızlık testi yapılabilsin diye mi yaratmış? böyle saçma bir mantık olabilir mi ya?

kendimi senin yerine koyacak ne var be?
yıl olmuş 2017 hala daha namus kavramını iki bacak arasında sanan senin gibi zihniyetler yüzünden memlekette tecavüz çocuk istismarı sözde namus cinayetleri durmuyor.
taktığı şeye bak silerken kaynanası kızlığını bozmuş mudur. ne terbiyesiz ne aşağılık bi düşünce. KIZLIK. insan bu konuyu açarken utanır ya.
çocuğuna dürüst olmayı helal kazanmayı dik durmayı öğretmeyi hedefle. aman kızım göster öptür ama elletme kafasını değil.
bu tarz insanların "cinsellikle gelen namus(!)" için düşündüğü kafanın "tokmak her yerine değsin ama davul patlamasın" olduğunu düşünüyorum.
kusura bakma ama el kadar bebe için üzüldüm. allah akıl fikir versin.
senin yüzünden banlanıcam ama belki yüzün kızarır da kendine gelirsin.
hoş kendin buysan kendine de gelme insanlığa gel.

Yahu nasıl zarar verebilirsiniz ki zaten?
Ben minicik bebeğin zarını düşünmenize şok oldum. Aman zarar gelmesin diye çişini bile silmemenize şok oldum kusura bakmayın.
Silmiyor degilim sadece fazla hassas davraniyorum.. :/ hassas davranmadigim zaman olursa ve zarar gorurse diye evhamlandim iste..

demekki benimde banlanacagim bie gun gelecekmis.. olsun aklimdan geceni yazmazsam catlarim.. sen tam bir ruh hastasisin konu sahibesii... bu ne bicim bir dusunce tarzi.. o cocugu ver kaynanana o buyutsun senin gibi hasta bir kadinin elinin altinda yazik olacak

Namus kavramini iki bacak arasinda ariyosun diyenler olmus. Oyle biri degilim ama cocugumun biyerine zarar verme dusuncesi uzdu beni anlamiyorsaniz da yapacak birsey yok. Evet konu kapansin en.iyisi.. en iyisi bu olcak sanirim.. kendimi savunma ihtiyacina soktunuz beni bravo...
Mune Mune

Namus kavramini iki bacak arasinda ariyosun diyenler olmus. Oyle biri degilim ama cocugumun biyerine zarar verme dusuncesi uzdu beni anlamiyorsaniz da yapacak birsey yok. Evet konu kapansin en.iyisi.. en iyisi bu olcak sanirim.. kendimi savunma ihtiyacina soktunuz beni bravo...
Mune Mune

Kafasını vurur korkarsın anlarım, yada düşer anlarım ama popo silerken bile hep aklına zar geliyorsa kabul et normal bir düşüncen yok.
Tepki alma nedenin sürekli aklına bunu getirmen. Silerken hep aklına zarının gelmesi normal değil.

çocuğumun bi yerine zarar verme düşücesi için "kızımın kızlık zarı" diye konu açılmaz.
tahriş eder miyiz dersin
canı yanar mı dersin
mikrop kapar mı dersin

1/1,5 aylık bebeğin KIZLIK ZARINA KAFAYI TAKAMAZSIN BE GİT LOHUSA DEPRESYONU TEDAVİSİ OL RUH HASTASI!!!!

çocuğumun bi yerine zarar verme düşücesi için "kızımın kızlık zarı" diye konu açılmaz.
tahriş eder miyiz dersin
canı yanar mı dersin
mikrop kapar mı dersin

1/1,5 aylık bebeğin KIZLIK ZARINA KAFAYI TAKAMAZSIN BE GİT LOHUSA DEPRESYONU TEDAVİSİ OL RUH HASTASI!!!!

lütfen sakin olun, banlanacaksınız şimdi. aynen size katılıyorum ama sakin olun.

Bu konuyu neden açtın ? Aklıma başka şeyler geliyor nedense? Yada inşallah bukadar cahilsindir..

Back
X