bebekler ıcın ayakkabı

bizde bu hafta sonu oğluşuma hem tam ortopedik ayakkabı hemde ev için bir ayakkabı aldık
pek seviyor şimdilik
biz ayağından çıkarınca bile hemen alıp giymeye çalışıyor

bizimde ayağımızda hiç ayakkabı çorap durmuyo çok sinir oluyorum ben giydiriyorum çağan çıkarıyo içine kilotlu çorap giydiriyorum veya patikli altlardan onlaarı bile çıkarana kadar asılıyo.nike dan bi spor ayakkabı aldım özene bezene hevesim kursağımda kaldı dolap bekliyomafoldumben

ya bana da çıkmayacak gibi geldi görünürde
o yüzden sordum nerden aldın altı nasıl diye
çıkıyorsa o zaman ben almayayım :))

görüntü süper ama emekleyince anında çıkıyo,ısrarlıyım bulcam onları ayağında tutmanın yolunu:)

lavişim çok güzelmiş ama jokerdekiler yaav
bu botlardan marks&spencer da görmüştüm bide geçen sene next te gördüm sanırım bakıcam bende
ben zara da bir çizme beğendim çok ciciydi bize göre olan kokoş çizmelere benziyordu:)70 milyondu oda
andişim capacity deki next açılmadımı hala yaa

piraye accessorize de çook tatlı botlar vardı ugg model görür görmez aklıma piroş geldi bi bak istersen çook güzellerdi kızım olsa kapardım hemen:)

estelcim süpersin yaa bende nerde gördüm diye düşünüyorum geçen sene gördüğüm yer accesorizeydi alışverişe gittiğimde kesin bakıcam bulurum inş. süslü püslü şeyler görünce benim kız geliyo hemen teyzelerinin aklına::))
andinacım tühh ya açılır inşallah ben çok alıyodum ordan güzel şeyler vardı bide cevahirde var daha yakında yok heralde

bende almalıyım ,var iki tane ortopedik , biri tam oluyor biri büyük almıştım o duruyor daha ..bize cici bişey lazım ,bu ilk adım ayakkabıları biraz kaba saba oluyor ,bizdekiler öyle şimdilik,bana kokoş ayakkabısı lazım ,bayramda ve doğum gününde giydirmek için.

okinin dr. u tamamen yürmeden ayakkabı önermiyorum demişti.bende o yüzden yürüyene kadar hep patik modeli alıyorum.hiç altı baya tabanlı ayakkabı almadım.hele bi yürüsün de onu da alıcaz nasolsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…