bebekler ıcın ayakkabı

bende gecem gün bakırköy papşinden ilk adım ayakabısı aldım çokta çeşit var yakın olanlara tavsiye ederim gidip bi bakın carouselin karşısında

ay mysever ben çocukken bizim ayakkabılar da ordan alınırdı , hale bak bende oğluma ordan bakim bari

ben de paqpa aldım..onunla düzbasıyor ama diğerleriyle p.ucunda basıyor..ara sıra yürüteçteyken giyiyor

taşınalım cnm:))
bende pumadan almıştım normal spor ayakkabı ama hafif diğer aldıklarımsa ev ayakkabısı gibi kıyafetini tamamlama amaçlı giyiyor henüz bizimkide
ayakkabıyla basabiliyorlarmı peki,piroş ayakkabısız olduğu kadar düzgün basamıyo

TRT 1 de sabah programında çıkan ünlü bir ortopedistin ve kendi ortopedi doktorumuzun söylediği bir şey var; yaşından önce bebeklere ayakkabı giydirilmemeliymiş. Bilginize.
Birde söylemeden geçemeyeceğim, herkes mutlaka doktoruna danışıyodur ama, çocuk doktorumuzun, ortopedistin söylediğine ve okuduğum bir kaç kitaba göre yürüteç kesinlikle kullanmamalıymışız. Bu da bilginize.

andinacım annemde bana bebekliğimden 12 yaşıma kadar tüm ayakkabılarımı ordan almış ayakabıları gercekten kaliteli bende bundan sonra her türlü ayakabısını ordan almayı düşünüyorum

bizde izine gitmeden önce normal bir ayakkabı aldık sadece süs için giydiriyorduk şimdi bende ilk adım ayakkabılarından alacağım..
bizimkiler yürümk için can atıyor hatta bayağı uzun dayday duruyorlar kerem işi ilerletti day day dururken bir adımda atıyor ve düşmeden tutuyorum..

benim bilgilerimde derinin anlattığı yönde, özellikle evde ayakkabı giydirilmemesi düztabanlık gibi bazı problemlerin önlenmesini bile sağlıyormuş, parmak ucuna basmasıda aynı şekilde, bende ortopedik ayakkabı ortopedik özürlüler içindir sözünü bende yine tvde bir drdan duymuştum

mysevercim sende mi bakırköylüsün canım ? bizim buralardaysan görüşelim , biz piroşla görüşüyoruz sen de katıl istersen aramıza...

cnm masallah ogluslarına. benımkıde basladı hafıf hafıf durmaya. yasında yurur sanırım

andinacım bende bakırköylü sayılırım floryada oturuyorum sedayla görüşüyoruz sizinlede görüşmeyi çok isterim sen nerde oturuyosun cnm hatta sedada buara yazlıktan dönmek üzere ayarlasakta hep beraber bende toplansak çok sevinirim 4 bebek aynı yerde ne sevimli olurlar:)) facebookta eklimisin bende cnm ismin neydi benim sevinç:))

canım ben zuhuratbabadayım , yakınız yani , sana özelden yazıyorum ismimi hatırlayamadım facede seni canım , yoksak arkadaş listemizde ekleyelim birbirimizi..

Kızlar artık yaşları yaklaşıyor bizim veletlerin , Cumartesi günü doktorumuza sordum ayakkabı konusunu evde kesinlikle giydirmeyeceksin dedi , dışarıda da yürümeye başladıktan sonra giydir dedi.. havalar soğuk süs amaçlı giydirebilirsin ama bastırma onlarla dedi.. şimdi ortopedik bir ayakkabımız var dedesi almış ama internetten araştırdığıma göre bu kadar sert olmaması lazımmış ayakkabının..

Araştırmalarım sonucunda dünyanın en iyi markasının bobux olduğunu anlamış bulunmaktayım ( kendimi tebrik ediyorum baya bi mesai harcadım bu işe ) neyse bobuxlar güzel fiyatları daha da bir güzel.. kullanan var mı içinizde? Yürümesini mi beklesem alsam mı kararsız kaldım çok , siz ne dersiniz ?

canım ben aldım çünkü dışarda basmak istiyor..

nike nin bi modelini aldım önemli olan ayakkabının iki ucunun birbirine rahatlıkla değmesiymişki bu nike modelin altı inanılmaz yumuşak.. jokerden almıştım..
ev ayakkabısı gibi yani bilmem ne sistemle yapmışlar ayakkabıyı bende çok araştırmıştım bunu beğendim baya..

zaten eline alınca sende hissedersin o kadar yumuşakki patik gibi..
yoksa bizede ayakkabı hediye geldi ama tabanı sert geldi giydirmiycem vericem birisine..
adidasın modellerininde tabanı çok sert...onlarıda elime alınca direkt bırakmıştım zaten..

sen hissedersin canım dediğim gibi eline alınca batuş rahat eder mi etmez mi diye..

Son düzenleyen: Moderatör:
evet görmek lazım , önemli olan çok yumuşak olmasıymış... bizim ayakkabılarla da aynı fiyat zaten bi tane bobux beğendim 109 lira , sen ne kadar aldın hayatım ?

evet görmek lazım , önemli olan çok yumuşak olmasıymış... bizim ayakkabılarla da aynı fiyat zaten bi tane bobux beğendim 109 lira , sen ne kadar aldın hayatım ?

biz aldığımızda tek no kalmıştı ve baya indirime girmişti canım %40 kadar..
o indirimle bile 69 a almıştık ki iyiki 70 değilmiş:)

aman zaten hasta oluyorum o 9 ile biten fiyatlara saçmalık ötesi :)
iyiymiş yine 69 , çok kararsızım bi jokere bakim bende olmadı..

arkadaşlar bundan bir ay önce bebek eşyaları satan bi mağazaya bizde ayakkabı sorduk 1 yaş altına ayakkabı satmıyoruz dediler 1 yaşını bekliyoruz benim oğlum yürüyo zaten ama dışarda yere bastırmıyoruz yumuşak bez ayakkabı öle süs niyetine giyiyo bide ayak ucuna basması yürüteçle alakalıdır genelde yinede dr sormak lazım

ben çarıklı çoraplardan aldım evde rahatım şimdi.Ne kayıyo nede üşüyo çok şükürr.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…