- 1 Şubat 2008
- 541
- 7
- 38
-
- Konu Sahibi melek_utku
piroşcuğum buraya taşınalım o zaman
ben daha ilk adım ayakkabısı almadım
sadece aksesuar olarak ayakkabı giydiriyoruz yağız'a
o ayakkabılarla yürütmüyoruz(zaten kendileri henüz yürümüyor motor hızıyla emekliyor)
bizde izine gitmeden önce normal bir ayakkabı aldık sadece süs için giydiriyorduk şimdi bende ilk adım ayakkabılarından alacağım..
bizimkiler yürümk için can atıyor hatta bayağı uzun dayday duruyorlar kerem işi ilerletti day day dururken bir adımda atıyor ve düşmeden tutuyorum..
Kızlar artık yaşları yaklaşıyor bizim veletlerin , Cumartesi günü doktorumuza sordum ayakkabı konusunu evde kesinlikle giydirmeyeceksin dedi , dışarıda da yürümeye başladıktan sonra giydir dedi.. havalar soğuk süs amaçlı giydirebilirsin ama bastırma onlarla dedi.. şimdi ortopedik bir ayakkabımız var dedesi almış ama internetten araştırdığıma göre bu kadar sert olmaması lazımmış ayakkabının..
Araştırmalarım sonucunda dünyanın en iyi markasının bobux olduğunu anlamış bulunmaktayım ( kendimi tebrik ediyorum baya bi mesai harcadım bu işe ) neyse bobuxlar güzel fiyatları daha da bir güzel.. kullanan var mı içinizde? Yürümesini mi beklesem alsam mı kararsız kaldım çok , siz ne dersiniz ?
evet görmek lazım , önemli olan çok yumuşak olmasıymış... bizim ayakkabılarla da aynı fiyat zatenbi tane bobux beğendim 109 lira , sen ne kadar aldın hayatım ?