bebekler ıcın ayakkabı

ben çarıklı çoraplardan aldım evde rahatım şimdi.Ne kayıyo nede üşüyo çok şükürr.:)

Ben de onlardan aldım. Altı silikon baya kalın bi çorap. Kendi çorabının üstüne giydiriyoprum dışarı çıkarkernm de ayacıkları hiç üşümüyor Bengiş'imin. Joker'de çok cici çeşitleri var bu arada. 14.5 fiyatı ayrıca :)

evt canım paqpa dan aldım.Bence çok güzel ayakkabılar hemde fiyatı uygun tavsiye ederim. hem hafif hemde katlanabilir :)

eminönünden aldım ben tanesi 5 tl:) amaçok güzeller 2 tane aldım başka kalmadı adamdaa:KK43:

Bunlar da çok güzelmiş :) Sıcacık giysin tontişin... Bu arada biz de aldık çarık çoraplardan ama bizimkiler biraz daha balerin ayakkabısına benziyor...

dün bir arkadaşım aldı 6 milyona çokta güzeldi
ben daha önce zeylanddan aldım bitane ev ayakkabısı 18 tl verdim ama çıkıyo ayağından memnun kalmadım acıdım verdiğim paraya

ben de durunun ayağında ayakkabı tutamayanlardanım
sürekli çıkartıyor ayakkabılarını
o yüzden boğazlı bir ayakkabı almam lazım
o çoraplardan alayım dedim mağazada giydirdik hopp dakıka bir gol bir bir baktım çıkartmış elinde
aynen kasaya gelmeden geri bıraktım çorapları ..

piroş ben senin şu pembe botlara bittim onlar çok güzeller
sen nerden almıştın şekercim onları
sanırım onların altı da hafif gibi duruyor
belki öle bişey alsam çıkaramaz ayağından :)))

Ben Deniz dogdugundan buyana giydiriyorum carikcoraplari..

özellikle yolculukta cok isime yaradi benim,ayakkabiyla rahat edemez diye hep bunlari giydi.

bu arada 5 tl cok uygunmusya,ben 20den asagi bulamadim hic.

valla ptik çorabı da denedim yok faydası benim oğlan adeta bir çorap canavarı anında çıkarıyor ayağında çorap falan durduramıyoruz ya yalın ayak olacak oda artık mümkün değil yerler soğuk ayakkabıyı da deniyor çıkarmayı ama beceremiyor vazgeçiyor

piroşş topic altta kalmış
daha önce yazmıştım ama görmemişsin
bi beni aydınlatsana kuzum

piroş ben senin şu pembe botlara bittim onlar çok güzeller
sen nerden almıştın şekercim onları
sanırım onların altı da hafif gibi duruyor
belki öle bişey alsam çıkaramaz ayağından :)))

leloşumm ben onları zaradan aldım ama hiç durmuyo ayağında o kaadar da beğenerek aldım bir yere giderken giydiriyim diyorum ama evden çıkarken çıkarıyorum yine çünkü durmuyo ayağında çıtçıt diktim çıkmasın diye ama yine çıkıyor
eşimde dün diyo giydir şu lanet botları biri düşsünde kurtulalım artık şunlardankaydirigubbakcemile3
ama çokta güzeller yaa bir formül bulup giydirmem lazım

ya bana da çıkmayacak gibi geldi görünürde
o yüzden sordum nerden aldın altı nasıl diye
çıkıyorsa o zaman ben almayayım :))

o botlardan jokerde de gördüm ben hatta debenhamsda da , hemen atladım ay piroşumun botları diyee , gerçekten harikalar..

lelalim jokerin internet sayfasına bak görürsün hayatım

X