Bebekle sinema~

snsnmdvl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
665
634
33
29
Selam herkese~ 9 aylık bebekle sinemaya gidilir mi sizce ? Mermaid i küçükken çok severdim acayip gitmek istiyorum hem evden hemde yakın çevreden de bunaldım, sakin bir bebek ama 2 saatlik film de durur mu bilemiyorum, belki oda izler diye bi umutluyum ama gitsem mi? Annem boşver ilk arada eve dönersin bence diyor hmmm

O kadar yüksek ses, ışık, uyaran hiç hoş değil bir çocuk için.
Bence götürme, yazık çocuğa.
Bir şey izleyecek, anlayacak yaşta değil. Tam tersine TV'den olabildiğince uzak kalacak yaşta.
Kocanla git sinema bölgesine. Sen içerdeyken o çocuğu gezdirir. Mola verince emzirirsin, sonra tekrar izlersin. Alt tarafı birkaç saat film. O arada uyur bile belki çocuk,bebek arabasinda

Doğru ben sesi falan düşünmedim hiç benimki de genwlse turlar da gelince de baş başa olmak ister. Evde izlerim artık

Sesi dusunmedınız tamam fakat cocuklara ekran yasagı var doktorlar onermıyor
haberiniz yok muydu

Uzmanlar iki yaşına kadar her turlu ekrandan uzak tutmamız yönunde bangır bangır bagıriyorlar. Götürmeyin tabi ki, illa gitmrk istiyorsaniz bir yakininiza birakin oyle gidin.

Uzmanlar iki yaşına kadar her turlu ekrandan uzak tutmamız yönunde bangır bangır bagıriyorlar. Götürmeyin tabi ki, illa gitmrk istiyorsaniz bir yakininiza birakin oyle gidin.
Bırakabileceğim yakınım da yok hiç, neyse sevdiğim film gelince birden heves edip yazdım zaten evde hiç tv izlemiyorum, kendim bile.. 2 saatten birşey olmaz diye düşünmüştüm ama ses ve büyük ekran sorun olur tabi.

Eşiniz? Madem nu kadar istiyorsunuz eşiniz ilgilensin bebeğinizle, siz izleyin.

Yüksek sesler, ışıklar bebeği rahatsız edecek.

Bebek ağlayacak salondakileri rahatsız edecek.

Bir de üzerine ekran maruziyeti.

18'inde anne olmuş gibi hiçbir şeyi düşünemez bir tavrınız var.

Hayretler içindeyim.

Tamam her anne olan 50 yaşında kadın gibi davranmalı zaten. Düşüncesiz değilim. Eşim rehber ve ayda 1 hafta (o da en fazla) evde. doğumdan önce taşındım ve tanıdığım da yok. Aa kesinlikle gitmeliyim hayat memat meselesi de yazmamışım sorup yöneltmişim. Sorarken de en arkaya geçip uyutsam izleyebilirmiyim diye düşünerek yazdım ve ses falan yoktu aklımda. Merak ediyorsanız sinemalardan kalkınca evde izleyeceğim~~

O kadar ses ve ışıkta ödü patlar. Zaten ekran yasağı uygulamıyor musunuz dokuz aylık bebek ne diye izlesin?

Yaa gerçekten bir anneye bu kadar acımasız yorumları anlayamıyorum Kadın sadece bir film izlemek istemiş anne oldu diye bütün sosyal hayatından soyutlanamaz çocuğa bakacak kimse olmayabilir herkes ailesiyle aynı şehirde yaşamıyor bende bir anneyim ve bu başlığa sinemaya gitmek istediğim fakat çocukla nasıl gideceğimi düşünürken rastladım ne yani bende mi kötü anne oluyorum şimdi asıl kötü olan ne biliyor musunuz etrafta ki herkesin sadece çocuğa adanmış bir şekilde yaşam sürmemizi istemesi ve sonra psikolojisi alt üst olmuş sürekli depresyon halinde ebeveynler ya bırakın sinemayı şuan çocuğuma bakacak kimse olmadığı için işimi bırakmak zorundayım arkadaşlarımla çoğu zaman görüşemiyorum ya da görüştüğümde çocukla ilgilenmekten sohbet edemiyorum bu insanı o kadar çok yalnızlığa itiyor ki çok fazla uzattım biraz kendi içimi de dökmüş oldum ama sen arkadaşım üzülme lütfen bu yazılanlara evet belki bugün gidemiyoruz ama bir gün elbette gideceğiz sıcak bir kahve içebileceğiz canımız ne zaman isterse o zaman uyanacağız o gün geldiğinde belki gençliğimiz gidecek hevesimiz kalmayacak ama bir gülüşe değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…