• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekle boşanmayı düşünme

Ben de kızım öyle bir şeyle bana gelse ben de derim.

Evde atmış derken kolundan tutmuş dışarı mı atmış.
Yoksa s.. git lan babanın evine mi demiş ?
konu sahibesi tartışmış ve babasının evine gitmiş.
Ha eğer eşi babasını aramış gelin kızınızı alın demişse o raddeye gelene kadar birbirlerine ne dediler ?
Orayı yazmamış.
Evet adam çok haklı.
Karşısında ben haklıyım diye cıyaklayan bir kadını hiç bir adam da çekmesin.
Cıyaklamak?Nasıl seviyesiz bir yorum bu.Size cevap yazmaya bile değmez.Ne yaşadıysa ben de hatamı göreyim diye buraya konu açıyorum.Yargılanmak için değil hele ki böyle kelimelerle!!!

Adam
Kadini
Bebegile
Evden
Atmis

Ama canim Adam cok hakli
Evet canım adam haklı hemde çooook haklı banada aynı şekilde davranılsa bende gidene gitme demem konuyu hiç anlamamışsın İki üç kere daha oku istersen empati yapın biraz yada empati yapmayı deneyin

Ha eğer eşi babasını aramış gelin kızınızı alın demişse o raddeye gelene kadar birbirlerine ne dediler ?
Orayı yazmamış.
Evet adam çok haklı.
Ayrıca sizin hayatınızda özel diye bir şey olamayabilir ama karı koca tartışırken adamın babamı araması ne kadar normal?Bizde büyük kavgalar olmaz hanımefendi hele mi ciyaklamak?Kişi kendinden bilirmiş işi!Siz babanıza şikayet edilmeyi normal görüyorsanız diyecek başka lafım yok.

Ayrıca sizin hayatınızda özel diye bir şey olamayabilir ama karı koca tartışırken adamın babamı araması ne kadar normal?Bizde büyük kavgalar olmaz hanımefendi hele mi ciyaklamak?Kişi kendinden bilirmiş işi!Siz babanıza şikayet edilmeyi normal görüyorsanız diyecek başka lafım yok.
Olayı babalarınıza kadar taşıyorsanız onlar da sizin probleminiz.

Orayı yazmamış.
Evet adam çok haklı.

Ay Ben tanidim sizi, siz su tecavüz haberi duyunca da orda ne isi varmis diyen kadinlardansiniz 😉

Evet canım adam haklı hemde çooook haklı banada aynı şekilde davranılsa bende gidene gitme demem konuyu hiç anlamamışsın İki üç kere daha oku istersen empati yapın biraz yada empati yapmayı deneyin

Kadin gidiyorum dememis ki, Adam aramis babasini Gel kizini Al Demi.

Ben de eşinize hak verdim. Adam borçlu hissettiği birine borcunu ödemek isterken size danışması nı istemeniz doğru değil bence. Biraz kontrolcü bir yapınız mı var acaba ya da çocuktan dolayı ve çalışamamaktan dolayı, gelecek endişesiyle mı böyle davranıyorsunuz. Alyans almaya karar verdikten sonra da hemen karşılığını kazanmak için adam cumartesi günü de çalışmaya karar vermiş. Ama sizin psikolojiniz gerçekten hırpalanmış farkında değilsiniz belki. Bence zor zamanlar gevur

Yalnız isteyen ben değilim.Arabamız vardı zaten.1 sene daha bekleyelim ben işe girince değiştiririz dedim.Bu sene zaten zor daha da zorlaştırmayalım dedim.Normalde lüks yaşamayı bakımı giyinmeyi seven biriyim.Bu sene hepsinden feragat ettim.Yani istediğim sadece biraz vakit geçirebilmek.Yardım da değil.
Benim gördüğüm şu; eşiniz çok fazla ödemeniz olduğu için çeşme açıkken doldurayım moduna girmiş. Yani bu geliri elde edebiliyorken dayanabildiği kadar ağır işe dayanmaya çalışıyor. Bir iki sene sonra kredi yükü azalacak, en azından araç kredisi bitmeye yakın olacak. O nedenle şu zamanları atlatabilmek için olabildiğince iş alıyor.

Maalesef günümüz şartları insanları biraz asosyal yaptı. Yani herkes ay sonunu getirebilmek, kredileri borçları ödeyebilmek için çalışıyor. Borçları ödeyeyim, kenara para koyayım üstüne alışveriş, kişisel bakım, hafta sonları yemeğe gitmeler falan lükse kaçıyor. Haklısınız bütün hafta çocukla ilgilenmek zor. Ama ya öğretmen değil de başka bir mesleği olsaydı. Ağır sanayiide ya da fabrikada 6 gün 10 saat çalışsaydı, yine bebekle siz tek ilgilenecektiniz. Ben bu durumun geçici olduğunu düşünüyorum. Eşinizle inatlaşmanın restleşmenin gereği yok. Çok çalışıyor ama sizin için ailesi için. Cumartesi tekrar ders alması size kızgınlığından. Ben kötü bir şey yapmadım aksine yapmam gerekeni yaptım ama eşimden destek göreceğime huzursuzluk çıktı evde diye düşünüyor belki.

Arabayı ben istemedim diyorsunuz, eşiniz de madem bu kadar ağır çalışıyorum istediğim arabayı alırım demiş. Burada size hak veriyorum. Arabanız olmasaydı tamam ama daha lüks araba için kredi çekmek bu zamanda büyük risk.

Alyans konusunda ben de olsam sesimi çıkarmazdım, eşiniz o zamanlar dayısına o kadar minnet duymuş ki bu konu tartışmaya kapalı demiş ve kuzeni ne istese alacak. Şimdi bana niye söylemedi ben neyim diyorsunuz ama size sorsa hayır mı diyecektiniz? Demezdim diyorsanız da niye sorsun? Eşimin, zamanında kimsenin yapmayacağı iyilikler karşısında vefa minnet borcunu ödemesi beni memnun ederdi. Bu alyansların konusunu yapmanıza bozulmuş çünkü minnet borcu büyük. Yine de eşiniz kötü niyetli umursamaz biri gibi gelmedi bana. Evlilik biraz da böyle bir şey, X şeye kızıp Y için söylenmek.

Ben sizi pek haksız bulmadım .
Cunku siz çalışmıyorsunuz ve yeni doğum yaptınız. Masraflarınız suan cok fazla
Bir de üstüne 2 tane alyans alacak ki
Alyansı da zaten eminim öyle basit bisi istemezler cok eminim bundan.

Eşinize gelirsek eger
İnsan gibi sormuş ve karşı taraf biraz aç gözlü davranmış bence . Heleki altının uçtuğu bir dönem ve her şeyden önce siz de çalışmıyorsunuz
Ve masraflarınız cok fazla.
" hayır alamam " diyemezdi sanirim eşiniz.
Ama belki " ah canim suan onun için bütçem yetersiz, eşim çalışmıyor. Yeni bebek oldu.masraflar cok fazla. Başka bisi işte
Daha sonra söz onu alayim " diyebilirdi de .
Ama çok cevap veren biri değilse
Yapacak bisi yok.

Bence ikinizde haklisiniz kendinizce

Orayı yazmamış.
Evet adam çok haklı.
Karşısında ben haklıyım diye cıyaklayan hiç bir kadını hiç bir adam da çekmesin.
Adamın babasını araması cooook büyük bir olay . Olay gerçekten böyle gelistiyse neden konunun en başında , her şeyi yazarken onu da yazmasın ki konu sahibi? Çünkü konu çabalayan bir adam ve kavga edip babasına giden , bosanma lafları eden bir kadindan bahsediyor. Madem adam böyle büyük bir adım attı boşanmak için, neden konuya yazılmadı,ben de ona anlam veremedim.
Bence olay çok da öyle gelişmedi ya,neyse🙄🙄

Adamın babasını araması cooook büyük bir olay . Olay gerçekten böyle gelistiyse neden konunun en başında , her şeyi yazarken onu da yazmasın ki konu sahibi? Çünkü konu çabalayan bir adam ve kavga edip babasına giden , bosanma lafları eden bir olaydan bahsediyor. Madem adam böyle büyük bir adım attı boşanmak için, neden konuya yazılmadı,ben de ona anlam veremedim.
Bence olay çok da öyle gelişmedi ya,neyse🙄🙄
Yazmadım çünkü gerçekten kendimi haksız olduğuma ikna etmeye çalşıyorum.Eğer burdan da gazı alırsam kendimi tanıyorum.Dönüşü olmayan yollara gireceğim.Konu gidişatı da yazmak durumuna itti.Daha yazmadığım şeyler de var ama derdim gerçekten boşanmak değil.

Gülüyorsunuz ama benim evi terketmek gibi bir niyetim yoktu.O adam aradı babamı.
Neden eşinizin tarafından düşünmediniz hiç ben adamı nasıl bu raddeye getirdim diye Mesela kendinize yandaş bulmak için konu açmışsınz bence haksızsın ortada çoçuk varken daha farklı düşünmeli insan konu tartışmaya kapalı demiş sen bir hafta surat asıp kavga etmişsin babanızı otururken herşey günlük gülistanlıksa aramaz dimi ben düşünüyorm eşim babamı neden arar iyice çıldıray ciyaklamazsam aramaz heralde O raddeye gelirsemde zaten babam beni geride göndermez birdaha

Back