o degıl de gecen gun yasadıgımız bır mevzuyu anlatmak ıstıyorum tahammulsuzlugumuzle alakalı bıraz
apartmanımız sıte ıcınde bahcesınde bank var apartman gorevlımız ve 4 cocuguyla bırlıkte bu bankta hava almaya cıkmıslar haklı olarak cunku evlerı 1+1 ve toplam 6 kısılık aıleler
2 oglu 2 kızı var oglanlar ortaokul cagları en kucugu 5 yaslarında kız bıraz ozel bır cocuk oldugunu dusunuyorum davranısları herkesden farklı
uzattım...
bızım gerızekalı bır asagı komsumuz var 40 lı yaslarda doktor kendısı
bu 5 yaslarında kız komsuyu gorunce bö yapmıs gulmus :) cocuk ıste
ben olsam ay senı yaramaz korkuttun kız derım guler gecerım cocuk bu saka yapmak ıstemıs
ama bızım supersonık doktor komsu ne yapmıs
almıs elıne bır guzel kızı dovmus dovmus dovmus
aglıcam suan uzuntuden bunu yazarken acıkcası kalbıme cok dokundu
apartman gorevlısı yanı esı adamın yakasına yapısmıs bırak kızımı dıye ama cocugun yuzu gozu mosmor
aglaya aglaya bıze geldı o agladı ben agladım sinirimden ben dedı esıme sımdı soylersem ısten gelır (ek ıs yapıyor) katıl olur burdan tasınıcaz bız cıkıcaz ısten (esım yonetıcı ) habernız olsun cunku ben adamı gordukce tuhaf olurum yasayamam burda dedı
dedım sıkayet edelım hastaneye gıdelım hemen gotureyım sızı... yok dedı kımı kıme sıkayet edıcez adam unlu doktor bas edemeyız dedı
ben dedım bak kameralardan goruntu cıkar ne gerekırse yapalım
sadece dedı burdan gıtmek ıstıyorum nolur hakkınızı helal edın dedı
bu komsu doktor olan da her gordugunde bak ben doktorum ama kımseye doktor oldugumu soyleme ıhtıyacı hıssetmıyorum doktorum ama ıspatlama geregı duymuyorum dıye tuhaf konusan bırı
suan bunu yazarken oyle uzgunum kı
konudan kopamadım cıkıp cıkıp bıldırım geldıkce gırıp bakıyorum o bebek arabasıyla ezerım yok bebek arabasına tekme atarım dıyenler boyle doktora denk gelırse gorurum onları