Bebekle alışveriş merkezi ve asansör kavgası..

Ben saat 1 e kadar çalışıyorum ama eşim tüm gün çalışıyor arabamız var ama eşimde haliyle o geldiğinde oğlumun yemek ve uyku saati haftaiçi çıkamıyorum fakat eşim yine şartları zorluyor öğle tatilinde beni bırakırken ikimizde aynı kampüsteyiz mesai saatinde biraz geç gitmeyi göze alarak bizi ihtiyaçlar için götürüyor ki gezme keyif onlar zaten yok. Ama sırf gezmeye gelen evde oturduğu koltuktan kalkan rahatça gelen insanlar bana avm ye gelmeyi çok görüyor. O zaman tecrit odasına falan kapatsınlar bizi çocuğumuz büyüyene kadar insan yüzü görmeyelim cafelerde oturmayalım hava almayalım canımızın istediği yemeği yemeyelim ama o insan aman yürümesin merdivene yazık ayacıklarına kontesler. Aman aman dikkatli yaz cımbızla çekip alıp saldırıyorlar hala ben inin demişim gibi saldırmışım gibi konuşuluyor

8

Nasil yaaa gerçek mi bu ?
Lütfen şikayetçi olması için ısrarcı olun.
Ne demek gözü mosmor Allahım okurken ağladım
Doktormus ne doktoru insan bile degil ayı.
bu konuda ıcımı tek rahatlatan sey su oldu
eskı patronunu aramıs apartman gorevlımız sohbet ederken bu mevzuyu anlatınca aglamıs
patronu da gel benım evımın ozel guvenlıkcısı ol sana daire tahsıs edelım altına arac da verelım cocugunu burda ozel okulda ben okutucam demıs :)
gerızekalı doktordan sonra bu patronu duyunca oyle mutlu oldum anlatamam dıgerıde ınsan bu da ınsan aradakı fark tamamen ahlak terbıye aıle yetıstırmesı kultur
bu yasadıkları mevzu cok acı ama en azından sunu bılıyorum kı kızın egıtım ımkanı ıyılestı yasama kosulu ıyılestı buyuzden mutluyum

sıkayetcı olmalarını cok ıstedım ama bızım gucumuz o doktora yetmez mahkemelere yetmez dedıler ama tabıpler odasına sıkayetımızı bıldırıcez dedıler

Bebek arabasıyla yürüyen merdiven kullanmak yasak diye biliyorum. Tehlikeli zaten. O yüzden asansöre mecbur bu insanlar. Hem öncelik sırasını görmezden gelip hem de bu şekilde tartışmaları saygısızca. Ama çok normal karşıladım çünkü artık herkes böyle saygısız.

Tekerlekli sandalyedeki adama öncelik vermeyip asansöre atlayan insanların olduğu videodan sonra böyle şeylere şaşırmıyorum.

Kapalı alan fobim var üstüne gitmek için de yeterince cesaret bulduğumda asansörü deniyorum.
Teşekkürler.

Doktorun adını yazsanız keşke...

Ben de dogurmadim (31 yasindayim) ve dogum orani asiri yuksek bir multeci kampinda acliktan yetersiz beslenmeden kirilan cocuklari ve dogum kontrolu reddeden babalarini her gun gordugum icin dogurmayi da oyle Aman aman dusunmuyorum. (Koruyucu ailelik ve evlatlik fikirlerini ciddi dusunuyorum ama). Buna ragmen diyorum ki arkadaslar siz kafayi mi yediniz? Hic mi bebek sahibi sevdiginiz, dostunuz yok? Anneler bekar cocuksuz kadinlarin dusmani midir yani? Hicbiriniz bebek gorunce "yaaa ne tatli" olmuyor mu anasina karsi bir empati anlayis hissetmiyor musunuz?

Asansörlerin önündeki tabelalardaki bebek arabalı kadın, bastonlu adam, tekerlekli sandalyeli adam resimlerinin yerine elinde telefon olan genç adam resmi asalım en iyisi... En çok onların ihtiyacı varmış baksanıza.

Yok valla sanırım yanlış anlaşıldı düzelteyim. Birisi diyor ki ayağını ezdim diğeri senide arabanı da tekmelerim diyor bende başkasıda çıkar sizi döver sonu yok bunun, orman kurallarının dedim. Beni sert tepkiye iten şey bebek arabanızı tekmeler oldu gerçekten çok kızdım çünkü bebekler zayıf noktam. Onun dışında iki yetişkin insanın kavgasına karışmazdım. Ama bebek arabası nasıl tekmelenebilir aklım almadı tüm sert tepkim bunaydı. Hatta buna tepki göstermeyen insanlara üzüldüm.
2 çocuğum var çoğu zaman kanguru kullanıyorum asla kimseden öncelik talep etmiyorum. Ama çoğu zaman benden zor durumda olanlara yardım etmeyi tercih ederim.
Yoksa boksör olduğum için asla kimseye şiddet uygulamadım yanlış anlaşıldığıma çok üzüldüm.

Ben bebek arabalı insanlara avmde öncelik vermem .
Öncelikli olduklarına da inanmıyorum .
Engelli biri olur , hamile olur yaşlı olur her zaman her yerde önceliklidir.
Ama avm gibi kimsenin acil bir isi olmadığı bir yerde, sağlık sorunu olmayan insanlara neden öncelik vereyim ?
Bebek kucağında olsa yine derim fazla ayakta kalmasın taşımak zor ama hic bir magduriyetunizin olmadığı bir durum bu bence. Kusura bakmayın .

+1000000.......

Yani siz diyorsunuz ki boksör olsanızda bebek arabası tekmelenirken izleyin mi? Çünkü ben orda neden annenin suçu varsa bebeğe tepki gösteriyorsunuz diye soruyorum. E sizde karşıymışsınız o zaman neden muhalefet oluyorsunuz? Oraki tepki ayak ezilmesine veya ayağı ezildi diye karşılık verene değil, ordaki tepki bebek arabasını tekmelerim kısmına. Neden tepki olarak bunu veriyorsunuz diyorum?
Yani güçlünün güçlüsü var bakın sizde bizi dövermişsiniz e sizi de döven çıkar orman kuralları geçerli olunca bu böyle uzar.
Bir de sağ kroşeden sonra sağ direk sağı çok açık bırakır çeneye yumruk yiyebilirsiniz o yüzden sağ kroşeden sonra solla bağlayın.

Hanfendinin mike tyson kocasına denk gelmeyin allah korusun iki dk sonra birde bakmışsınız o viledayla asansör temizliyorsunuz
Hayır olimpik sporcu ve kendisi ile gurur duyuyorum. Çünkü birisi bebek arabası tekmelerken izlemez.

Sanırım kendimi yanlış ifade ettim. Bakın bebek arabası ile sizi ezelim tepki vermeyin değil konu eski mesajlarıma bakarsanız görürsünüz. Anne ile tartışırken bebek arabasını konuyu karıştırmak yanlış geliyor. Anneye tepki ver bebekten ne istiyorsun dedim.
Ben gördüğümde inip yer veririm tercih meselesi diğeri vermez yine kendi bilir. Ama tartışmalarda araya bebeği katmamak gerekiyor.

Kaka yapınca altını nerede alıyorsunuz? Denizi olmayan orta ölçekli bir şehirde yaşıyorum ve bebek bakım odalarına muhtacım ve her yerde yok nasıl girmeyeyim acaba
Yalnız siz de bu kakaya öyle taktınız ki gören de kaka yaptırmaya dışarı özel çıkıyorsunuz zannedecek. 4 yaşında çocuğum var bez döneminde avm de bir yada iki kez altını açmışımdır.

3 4 yaşındaki bebeğinizi(!) niye bebek arabasına koyuyorsunuz hanımefendi? Bize insan değilsiniz demek mi istediniz? Bu kadar seviyeniz işte. Tartışmak zaman kaybı.
Benim 3-4 yaşında bir bebeğim yok,1 yaşında, yüksek müsaadenizle asansöre binebilir miyim?? Sizin düşünceniz normal olsaydı asansörde çocuklu ailelere hamilelere yaşlılara öncelik tanınmazdı..Bir yorum üzerinden seviyemi anlayabildiniz bravo size Siz yaş hesabı yapmaya devam edin,hatta kimliğine bakın çocukların 3 yaşını doldurduysa öncelik tanımayın..

Çeneye yumruk yiyene kadar sol aparkatla bağlıyorum zaten hızlı olmak gerekir yoksa hep sağ sol aynı bağlamayla karşıdaki işi çözebilir. Ben bebek arabası tekmelenirken izleyin diye bir cümle kurmadım tekrar okuyun.

Canim dogrudur zaten senin yazdigin yazidan cikmis olay toplu yazilara ithafen yazdim ben... Senin yaptigin normal yani

Elinize sağlık

Hayır kim bebek arabasını tekmelerim yazmış burda bu konu nereden çıktı onu anlamadım kimse öyle bir şey dememiş

Ne olursa olsun gereğinden fazla hassasiyet gösteriyor ve gereğinden fazla anlayış bekliyorsunuz.bi de ben açık bir kadın olmama rağmen bazı konularda kapalıların açıklara açıkların kapalılara saldırıda bulunmasını doğru bulmuyorum herkesi kendi hâline bırakmayı öğrenemedik gitti

Hayır kim bebek arabasını tekmelerim yazmış burda bu konu nereden çıktı onu anlamadım kimse öyle bir şey dememiş
gormemıssınız bebek arabasını tekmelerım dıye bayaaaa sayfalarca yazdılar baska bırı de arabayla ayakları ezerım dedı tekmeler yumruklar havada ucustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…