Bebekle alışveriş merkezi ve asansör kavgası..

çok şükür ki italyadayım sizin mantığınızdaki insanlardan çok uzakta.
ve ayrıca bu cümle sizin
""Mecburen' ayağını ezdiğiniz kişi, 'mecburen' bebek arabanıza tekmeyi basar, sizi de evire çevire döverse kötü olur. Bence yapmayın."" Feel Good Inc Feel Good Inc
Ne yazdığınızı bir düşünün elle tutulur bir tarafı var mı? Arkasında duramayacağınız laflar etmeyin yok olasılık yok gerçekten yapmam vs. Aklınıza ilk tepki bu geliyorsa olasılık olarak çok yazık.
Demek ki kendi evladınız bilerek ayağınıza bassa tekme atacaksınız. Kendi vajinanızdan çıktı diye torpil mi yaparsınız yoksa

Benim bu konuya yazdığım tüm giriler belldir. Sizin subjektif çıkarımlarınıza cevap vermekle mükellef değilim. Tartışmak istiyorsanız başkasını hedef seçin. İyi akşamlar.

Yedirmiyom ben hakkımı.. bi keresinde bebek arabasıyla ayağımı ezen ananın düşer gibi yapıp kolunu çizmiştim.. gerçi bunu yaptığımda 15 yaşındaydım ama yine olsa yine yaparım herhalde. hakkımı yediremem ayağım kıymetli benim. Elin bebesinin arabasından da kıymetli
Mutlaka öyledir günümüz prenseslerinden ne kıymetli ki. Annesi terbiyesiz diye bebek arabasındaki masum çocuğa saldırın. Hakkınızı asla yedirmeyin. Çünkü yürüyen merdiven de allah korusun narin ayaklarınız yorulur.

Mutlaka öyledir günümüz prenseslerinden ne kıymetli ki. Annesi terbiyesiz diye bebek arabasındaki masum çocuğa saldırın. Hakkınızı asla yedirmeyin. Çünkü yürüyen merdiven de allah korusun narin ayaklarınız yorulur.
Çocuğa saldırmadım ben manyak mıyım ben saldırıya uğradım :D ayrıca olay yürüyen merdivende yaşanmadı. Kadın bebek arabasını üstüme sürdü ben kenara kaymaya çalışırken de ayağımın üstünden geçti. Okuduğunuzu anlayamıyor musunuz yoksa acaba yanlış yorum mu alıntıladınız????

Yedirmiyom ben hakkımı.. bi keresinde bebek arabasıyla ayağımı ezen ananın düşer gibi yapıp kolunu çizmiştim.. gerçi bunu yaptığımda 15 yaşındaydım ama yine olsa yine yaparım herhalde. hakkımı yediremem ayağım kıymetli benim. Elin bebesinin arabasından da kıymetli
Polemik için sormuyorum, merakımı mazur görün. Bilerek ezdiğine emin misiniz? Farkedip özür dilese yine aynı tepkiyi verir misiniz? Hakkınızın yendiği hissine neden kapıldınız, yani kol çizmek yerine biraz dikkat ayağımı ezdiniz deseniz ? 5n1k gibi oldu kusura bakmayın.

Ne kadar hadsizsiniz insanlarin ortunmeleriyle asansöre binmeleri arasin da nasıl bir bağ kurabildiniz ?
Gercekten konu hakkında yorum yapmicam ne doğru ne yanlış diye ama bence tartışma şekliniz çok hadsiz ve terbiyesizce.
Sonuna kadar katılıyorum.
Konuda haklısınız ama ifadeniz çok yanlış! Başkasını eleştirirken, saygı beklerken aynısını siz de yapmalısınız. sanki siz başörtüsüne laf söylemek için fırsat kollamışsınız konu sahibi.

Son düzenleme:
Çocuğa saldırmadım ben manyak mıyım ben saldırıya uğradım :KK70: ayrıca olay yürüyen merdivende yaşanmadı. Kadın bebek arabasını üstüme sürdü ben kenara kaymaya çalışırken de ayağımın üstünden geçti. Okuduğunuzu anlayamıyor musunuz yoksa acaba yanlış yorum mu alıntıladınız????
Gayet net anlıyorum ama KK da kıvırma başlamış.
Yahu
"Yedirmiyom ben hakkımı.. bi keresinde bebek arabasıyla ayağımı ezen ananın düşer gibi yapıp kolunu çizmiştim.. gerçi bunu yaptığımda 15 yaşındaydım ama yine olsa yine yaparım herhalde. hakkımı yediremem ayağım kıymetli benim. Elin bebesinin arabasından da kıymetli"
bu ne anlama geliyor Allah rızası için balık yiyin.
Ayrıca kim merdivende geçti dedi siz anlamıyorsunuz
o mesajın türkçe meali yürüyen merdiven kullansanız ayaklarınız aşınmaz.

Tartışmalarda hıncını alamayan, altta kalan taraf hemen konuyu "başörtüsü"ne getiriyor ki haklı çıkabilsin. %500 haklı olsanız bile insanları dininden vurduğunuz için savunulacak tarafınız kalmıyor. Asansöre de isteyen vatandaş biner siz de güvenlik çağırmak yerine konuyu hemen insanların başörtüsüne getirirsiniz.

Polemik için sormuyorum, merakımı mazur görün. Bilerek ezdiğine emin misiniz? Farkedip özür dilese yine aynı tepkiyi verir misiniz? Hakkınızın yendiği hissine neden kapıldınız, yani kol çizmek yerine biraz dikkat ayağımı ezdiniz deseniz ? 5n1k gibi oldu kusura bakmayın.
İnanın bu durum başıma çok geliyor. Tabi ki bunun için genelleme yapmak olanaksız her anne böyle değil. Ama çok sık karşılaşıyorum gerçekten malesef. Olay yıllaaar önce yaşandı ama kadının gözlerimin içine bakarak geldiğini hatırlıyorum. Bilmiyorum belkide yanıldım ama azıcık kaydırsaydı arabayı ben kaymıştım zaten. Dediğim gibi sonrasında yine çok geldi başıma tabi yine aynı taktiği uygulamadım ama o gün için de pişman değilim. Özür dileseydi kendimden utanırdım muhtemelen ama dilemediği için bunu asla bilemem offfflayıp gitti

Gayet net anlıyorum ama KK da kıvırma başlamış.
Yahu
"Yedirmiyom ben hakkımı.. bi keresinde bebek arabasıyla ayağımı ezen ananın düşer gibi yapıp kolunu çizmiştim.. gerçi bunu yaptığımda 15 yaşındaydım ama yine olsa yine yaparım herhalde. hakkımı yediremem ayağım kıymetli benim. Elin bebesinin arabasından da kıymetli"
bu ne anlama geliyor Allah rızası için balık yiyin.
Ayrıca kim merdivende geçti dedi siz anlamıyorsunuz
o mesajın türkçe meali yürüyen merdiven kullansanız ayaklarınız aşınmaz.
Bebeğe saldırmadım ben. Düşer gibi yapıp annesinin kolunu çizdim dedim. Ve evet başkasının bebek arabasından değerli tabi ki ayağım. Akli melekeleriniz yerinde mi??? Ayağımla bebek arabası bir mi ayol :D siz bana yürüyen merdiven kullanın diye çemkirdiniz ama kullanmadığımı nerden çıkardınız onu anlamadım???? Mesajımda onla ilgili hiçbir bilgi yok. Allah aşkınıza yatın uyuyun uykunuzu alın durgunlaşmış bir anlayış görüyorum sizde

Ne kadar hadsizsiniz insanlarin ortunmeleriyle asansöre binmeleri arasin da nasıl bir bağ kurabildiniz ?
Gercekten konu hakkında yorum yapmicam ne doğru ne yanlış diye ama bence tartışma şekliniz çok hadsiz ve terbiyesizce.
Aynı seyi düşünüyoruz . Haklıyken yerin dibine girmek bu olsa gerek konu oraya nasıl geldiyse artık.

İnanın bu durum başıma çok geliyor. Tabi ki bunun için genelleme yapmak olanaksız her anne böyle değil. Ama çok sık karşılaşıyorum gerçekten malesef. Olay yıllaaar önce yaşandı ama kadının gözlerimin içine bakarak geldiğini hatırlıyorum. Bilmiyorum belkide yanıldım ama azıcık kaydırsaydı arabayı ben kaymıştım zaten. Dediğim gibi sonrasında yine çok geldi başıma tabi yine aynı taktiği uygulamadım ama o gün için de pişman değilim. Özür dileseydi kendimden utanırdım muhtemelen ama dilemediği için bunu asla bilemem offfflayıp gitti
Teşekkür ederim yanıtladığınız için, inşallah bir daha yaşamazsınız.

Bebeğe saldırmadım ben. Düşer gibi yapıp annesinin kolunu çizdim dedim. Ve evet başkasının bebek arabasından değerli tabi ki ayağım. Akli melekeleriniz yerinde mi??? Ayağımla bebek arabası bir mi ayol :KK70: siz bana yürüyen merdiven kullanın diye çemkirdiniz ama kullanmadığımı nerden çıkardınız onu anlamadım???? Mesajımda onla ilgili hiçbir bilgi yok. Allah aşkınıza yatın uyuyun uykunuzu alın durgunlaşmış bir anlayış görüyorum sizde
İçi boş taşımıyorlar genelde bir amacı oluyor o arabalar bişey taşıyor inanmazsanız içine bakın bir gün.
E konumuz asansör ve bebek arabası ve sizde muhalifsiniz normal olarak böyle düşünüyor olabilir miyim acaba?
Valla bu kk adamı dert sahibi yapar. Ben gayet net ve rahat düşünebiliyorum. Ama tavsiyenize uyup dinleneceğim çünkü yordunuz beni. Milleti tırnaklayan sizsiniz ve çemkirmeden bahsediyorsunuz.
Yazmayın artık sıkıldım sizden anlamıyorsunuz.

İçi boş taşımıyorlar genelde bir amacı oluyor o arabalar bişey taşıyor inanmazsanız içine bakın bir gün.
E konumuz asansör ve bebek arabası ve sizde muhalifsiniz normal olarak böyle düşünüyor olabilir miyim acaba?
Valla bu kk adamı dert sahibi yapar. Ben gayet net ve rahat düşünebiliyorum. Ama tavsiyenize uyup dinleneceğim çünkü yordunuz beni. Milleti tırnaklayan sizsiniz ve çemkirmeden bahsediyorsunuz.
Yazmayın artık sıkıldım sizden anlamıyorsunuz.
E sen gelip mesajıma cevap verdin. Sonra ben de sana cevap verdim haliyle. Tutup konuyu uzatan sensin. Bi de tutup bana yazma diyosun. Sen kusura bakma ama çok tuhafsın. Daha okuduğunu anlamadan yorum yaptığını kendin bile kabul ediyorsun. Güldürdün gece gece iyi uykular :D

Bebeğe saldırmadım ben. Düşer gibi yapıp annesinin kolunu çizdim dedim. Ve evet başkasının bebek arabasından değerli tabi ki ayağım. Akli melekeleriniz yerinde mi??? Ayağımla bebek arabası bir mi ayol :KK70: siz bana yürüyen merdiven kullanın diye çemkirdiniz ama kullanmadığımı nerden çıkardınız onu anlamadım???? Mesajımda onla ilgili hiçbir bilgi yok. Allah aşkınıza yatın uyuyun uykunuzu alın durgunlaşmış bir anlayış görüyorum sizde
Şimdide annemiz size sarıyor çok heycanlı. Kutsal bebek arabaları :anne:

İnsan mı? Kim insan acep..
Ben göbekliler binerken bişey demiyosam onlar da bebek arabama engelli sandalyeme laf edemez
Bu üsluba sahip insanlar işte herkese müdahale edip kimin neye hakkı var ya da yok karar verebileceğini zannediyor. Hakkınızı savunurken siz de başkasına saygısızlık etmeyin. Farkınız kalmıyor

sasdasfadgsdg kim derdi ki sitenin en gergini olan ofiş, şu konuda pambık piremşeş gibi kalacak :KK53: konu sahibi seninle yıldızımız çok barışık olmasa da bu konuda haklısın.. asansör gerçekten yürüyen merdiven kullanamayacak durumda olanlarındır.. ama biz millet olarak asansör kullanmayı bilmiyoruz, öncelik her zaman engelli, bebekli, yaşlı insanlarındır.. geri kalanı sonradan biner.. onun harici yürüyen merdivende duramayacak kadar kötüyse insan internetten alış veriş yapabilir mesela, nihayetinde ibadet mekanı değil, gitmeyeni de dövüyor değiller.. bebek arabasını tekmelemek gibi bir şey okudum, oha! arada çok sayfa geçmiş olayı okumadım da arkadaşlar bir relax yahu, bu kadar gerginlik erken götürür insanı allah vermesin.. son olarak konu sahibi, avm yerine deniz kenarı, park-bahçe tercih edin hem mis gibi hava.. ben bebekle avm ye gidilmesini çok sevmiyorum ya.. yeminle kimse tuvaletten çıkıp elini yıkamıyor ortam on numara leş.. ama illa gidecekseniz sabah gidin, hem sessiz hem de asansörler nispeten boş olur.. şuraya ibretlik bir de foto bırakayım da gideyim, polemik içün alıntılamayın ban man yiyemem siyasette iki çatla-patla yapıyorum zaten arada :halay:

Eki Görüntüle 2286722

Nasil ozlemisim ben seni ❤️

Back