Bebekle alışveriş merkezi ve asansör kavgası..

Sizi çok iyi anlıyorum . Aynılarını bebeğim küçükken defalarca yaşadım. Burada bile asansörün bebek arabalı, yaşlı ve hasta insanlar için olduğunu anlamayan hemcinslerimiz varken işiniz çok zor. Ama buraya yazarak bir kaç kadında bile olsa farkındalık yaratılabilir diye düşünüyorum. Belkide çocuğu olmayan ya da çoktan büyütmüş olan kadınlar empati kuramıyorlar ana o asansörlere en çok bahsi geçen gruptaki insanların ihtiyacı var. Ve hatta bir çok asansör öncelik bahsi gece grubun demez direkt hamile bebek arabalı yaşlı ve hasta insanlar içindir der.
Benim kızın yürüyen merdiven kullanabileceğimiz kadar büyüdü ve beb bu dertten kurtuldum ama gerçekten çok can sıkıcı bir durum

Şimdide annemiz size sarıyor çok heycanlı. Kutsal bebek arabaları :anne:
Onları kutsal yapan içinde taşıdıkları. Sizin bebek arabasına tekme atarlar mesajına tepki vermemeniz asıl ilginç olan.
Heycanlı biri değilim ama isterdim. Böyle bencil ve medeniyetten uzak insanları görünce tüm heyecanım ölüyor.

E sen gelip mesajıma cevap verdin. Sonra ben de sana cevap verdim haliyle. Tutup konuyu uzatan sensin. Bi de tutup bana yazma diyosun. Sen kusura bakma ama çok tuhafsın. Daha okuduğunu anlamadan yorum yaptığını kendin bile kabul ediyorsun. Güldürdün gece gece iyi uykular :KK70:
Daha okuduğunu anlamadan yorum yaptığını kendin bile kabul ediyorsun : hangi kısımda kabul etmişim valla şaşırıyorum.
Size yazdım çünkü prenses sendromundaydınız belki anlarsınız empati yaparsınız diye düşündüm ama görüyorum ki umutsuz vakasınız

Daha okuduğunu anlamadan yorum yaptığını kendin bile kabul ediyorsun : hangi kısımda kabul etmişim valla şaşırıyorum.
Size yazdım çünkü prenses sendromundaydınız belki anlarsınız empati yaparsınız diye düşündüm ama görüyorum ki umutsuz vakasınız
Konuya muhalefet olabilecek bir olaydan bahsettiğim için asla yürüyen merdiven kullanamam yalnız asansöre binerim gibi bir çıkarım yapmışsın ki bana gelip yürüyen merdivene binsen prenses ayakların yorulur diyorsun. E anlamış mısın sen şimdi benim yorumumu?? Prenses sendromunda değilim, bebek arabasıyla ayaklarımın ezilmesine %100 karşıyım. Bir önceki mesajımda asansör önceliğinin bebekli insanlara ait olduğu açıkça belirttin. Gözün dönmeden düzgünce okusaydın görürdün. Gözünden kaçırdıysan bu senin hatan, benim değil.
Ayrıca beni bebeğe saldırmakla itham ettin. Hayır bebeğe saldırmadım annesinin kolunu çizmiştim dedim. Şimdi burada da okuduğunu anladığını iddia edebilecek misin çok merak ediyorum.
Son cümlen için de diyebileceğim tek şey bilmukabele.

Onları kutsal yapan içinde taşıdıkları. Sizin bebek arabasına tekme atarlar mesajına tepki vermemeniz asıl ilginç olan.
Heycanlı biri değilim ama isterdim. Böyle bencil ve medeniyetten uzak insanları görünce tüm heyecanım ölüyor.
Tüm konuyu baştan sona okudum yorumda yaptım. Kimse bebek arabası var diye kimseyi bilerek ezip itip kakamaz. Keşke biraz okuyabilme yeteneğinede sahip olsaydınız. Eziyoruz geçiyoruz milleti açılın ulen bebek arabalıyım ben diyen insanlar çok masum evet. Zira bebek arabasını kimse tekmelemez ama annesini bir güzel yamultabilir. Siz bunu anlamak istemiyorsunuz sadece sorununuz bu. Kimse laf anlatamaz size. Siz hariç herkes medeniyetten uzak ve bencil evet :halay:

Çok haklısın benimde en sinir olduğum şeylerden bir taneside şu engelli kaldirimlarinin önüne park yapilmasi ve yüksek yapilmasi hadi cocuklular iki taş çatlasın 3 yil sonra kurtuluyoruz bu dertten peki engelliler ne yapsin çok düşüncesiz egoist insanlarımız var.

Bebek arabasını kapatsanız kucağınızda taşısanız yavrunuzu?
Böyle tartışmalar her zaman olacak insan olan her yer sorundur.
Çözümü siz üretin kafanız rahat olur.
Şaka mısınız? Ordan super man a fln mi benziyor anneler ? 10 Aylik çocuk 10 kilo. Arabada olsun 10 kilo 20. Cocuk aanit durursa tabi... canta vs saymiyorum. Asansör neden yapıldı? Yaşlı hasta ve çocuklu aileler ONCELIKLI onlar yoksa diğerleri. Ve su bakış acısına sahip ınsanlar bir gün başınıza gelince anlayacaksınız...

Valla eşekten düşenin halinden ancak eşekten düşen anlar. Ben konu sahibine aynen katılıyorum. Herkes birbirine hiç degilse o arabadaki bebelere saygı duymak zorundalar. Bebeklerimin ihtiyacı hiç hiç hiç bitmiyor mutlaka avm ye gitmem gerekiyor onlarla gitmem gerekiyor bebek arabamı çantamı almam gerekiyor. Bu konuda hiç bir çözüm önerisini kabul etmiyorum çünkü ne ben ne de bebeklerimin başka çaresi yok aksi olursa hepimiz sıkıntıya giriyoruz. O asansöre binilecek başka çare yok. İnsanlar da o asansörleri önceliklilere bıracak. Biz rahatsız olmayacağız valla gerekirse güvenlik sorumlu kim varsa çağırın yardım isteyin. Çaresiz kalmayın haklısınız sesinizi duyurun. Hatta Öner’i verelim avm de metroda vb yerlerde bazı asansörler sadece öncelikli gruba ayrılsın. Biz yeterince zor zamanlar geçiriyoruz dışarı çıkmak nefes almak hepimizin hakkı .
Ama bu kadar olumsuz yorumda rağmen Ben iyi insanların varlığına inanıyorum. En son yine asansör beklerlerken çocuklar çok ağlıyorlardı emzirme odasına yetişmem gerekiyordu sağolsun 3 tane genç delikanlı belki 15 17 yaşlarındalardı kendileri yardım teklif ettiler. Biri arabayı biri çantayı biri bebeklerden birini alıp çıktılar ellerimi bomboş bıraktılar . Allah böyle gençlerden ve ailelerinden binlerce kez razı olsun .

Konuya muhalefet olabilecek bir olaydan bahsettiğim için asla yürüyen merdiven kullanamam yalnız asansöre binerim gibi bir çıkarım yapmışsın ki bana gelip yürüyen merdivene binsen prenses ayakların yorulur diyorsun. E anlamış mısın sen şimdi benim yorumumu?? Prenses sendromunda değilim, bebek arabasıyla ayaklarımın ezilmesine %100 karşıyım. Bir önceki mesajımda asansör önceliğinin bebekli insanlara ait olduğu açıkça belirttin. Gözün dönmeden düzgünce okusaydın görürdün. Gözünden kaçırdıysan bu senin hatan, benim değil.
Ayrıca beni bebeğe saldırmakla itham ettin. Hayır bebeğe saldırmadım annesinin kolunu çizmiştim dedim. Şimdi burada da okuduğunu anladığını iddia edebilecek misin çok merak ediyorum.
Son cümlen için de diyebileceğim tek şey bilmukabele.
Yorumunuzu bırakıp gidiyorum :
Yedirmiyom ben hakkımı.. bi keresinde bebek arabasıyla ayağımı ezen ananın düşer gibi yapıp kolunu çizmiştim.. gerçi bunu yaptığımda 15 yaşındaydım ama yine olsa yine yaparım herhalde. hakkımı yediremem ayağım kıymetli benim. Elin bebesinin arabasından da kıymetli
bu mesajınızdan ne kadar nazik ve anlayışlı olduğunuz çıkıyor. Konu bebek arabaları değil o bebek arabası ayağınızı kıramıyacağına göre vinç gibi de ezemez. Tahmin ediyorum ki ayakkabı sandalet gibi ayağınızı koruyacak birşey de giyiyorsunuzdur, ayağım kıymetli demişsiniz ordan tahmin ettim. Tırnaklamak gibi vahşi bir tepki sanırım fazla fevri oluyor.
Artık bebek arabalarına öncelik verilmesi ile ilgili bile kavga oluyorsa yazık. İtalya da direk buyur ediyorlar kazayla ayaklarına gelse bile gayet anlayışla karşılıyorlar.
Sakin olun biraz haklı çıkmak için herşey mübah değildir. Siz çok haklısınız. Madem sadece kol çiziyorsunuz ok sizi haklı yapıyor.

Aynı sorunu oğlum küçükken bizde yaşadık.ayni şekilde soylendik.evet o asansörler de oncelik bebekli kisiler ve engelliler icindir.zaten normal vatandaşlar için yürüyen merdiven var .ozellikle genç sağlıklı insanlar neden asansör kullanır anlamiyorum bu alisveris merkezlerinde zaten 10 saat asansörü bekliyosun bekleyecegine yürü iste...

Yorumunuzu bırakıp gidiyorum :
Yedirmiyom ben hakkımı.. bi keresinde bebek arabasıyla ayağımı ezen ananın düşer gibi yapıp kolunu çizmiştim.. gerçi bunu yaptığımda 15 yaşındaydım ama yine olsa yine yaparım herhalde. hakkımı yediremem ayağım kıymetli benim. Elin bebesinin arabasından da kıymetli
bu mesajınızdan ne kadar nazik ve anlayışlı olduğunuz çıkıyor. Konu bebek arabaları değil o bebek arabası ayağınızı kıramıyacağına göre vinç gibi de ezemez. Tahmin ediyorum ki ayakkabı sandalet gibi ayağınızı koruyacak birşey de giyiyorsunuzdur, ayağım kıymetli demişsiniz ordan tahmin ettim. Tırnaklamak gibi vahşi bir tepki sanırım fazla fevri oluyor.
Artık bebek arabalarına öncelik verilmesi ile ilgili bile kavga oluyorsa yazık. İtalya da direk buyur ediyorlar kazayla ayaklarına gelse bile gayet anlayışla karşılıyorlar.
Sakin olun biraz haklı çıkmak için herşey mübah değildir. Siz çok haklısınız. Madem sadece kol çiziyorsunuz ok sizi haklı yapıyor.
Peki bebeğe saldırdığımı nerden çıkardın çok merak ediyorum doğrusu lütfen cevap ver buna :D
Bebek arabasına öncelik verilir diyorum zaten. Sen de bunu okuyorsun. Ama işine gelmediği için bunu cevabına dahil etmiyorsun. Kadın bilerek bebek arabasını üstüme sürdü. Ben kenara kayıyordum. Ki bebek arabası da kenara kaydırılabilen bir şey. Ama o kaydırmayı seçmedi, ayağımın üzerinden geçti. 15 yaşındaki bana göre o an yaptığım son derece adildi.
Bebek arabasının ayağımın üzerinden geçmesi çokça başıma gelen bir olay. Kalabalık içinde olur yanlışlıkla tamam. Ama bilerek oluyorsa o zaman kusur bende değil hiç kusura bakma. Sandığın kadar hafif bir şey değil o bebek arabası.
Kaldı ki haklı çıkmak için prenses sendromunda olduğumu, bebeğe saldırdığımı iddia eden sensin. Şimdi ben mi mübah olmayan yollarla haklı çıkmaya çalışıyorum?
İlk başlarda komiktin ama gittikçe can sıkıcı olmaya başlıyorsun çünkü işine gelen şeylere göre cevap veriyorsun.

Merhaba hanımlar. Başlıktan da anlaşılacağı gibi sorunum oğlumla alışveriş merkezini dolaşmak ve asansör sorunu. Oğlum 10 aylık haliyle bebek arabası kullanıyoruz henüz yürümüyor. Havalar çok sıcak dışarıda çarşı falan dolaşamıyoruz alışveriş merkezlerine gidiyoruz alışveriş için. Her alışveriş merkezine gittiğimizde mecburen asansör kullanıyoruz. Eşim yürüyen merdivenlerde tutamıyor ve zaten tehlikeli. Kucağımıza alsak sonra tekrar arabaya oturtup kemerini bağlamak işkence ve her katta kucağa al arabaya koy olmuyor.

Ancak ne zaman asansöre binecek olsak bizim için eziyete strese dönüşüyor. O asansör çok yavaş kata geliyor beklemesi ayrı dert, geliyor bu sefer biz binesiye ne kadar genç çocuk, genç çift varsa asansöre doluyor biz binene kadar bizi de geçip asansörü dolduruyorlar. Hem de çoğu zaman bizi ezercesine. Biz ve bizim gibi bir çok bebek arabalı çift zar zor biniyoruz hatta dışarıda kalıyoruz. Asansör geliyor bazen dolu yer yok ve çoğu kişi asansöre binmeye ihtiyacı olmayan kişiler.

Dün yine alışveriş merkezine gittik. Tabii ki yine baya süre fuzuli asansöre binenler yüzünden asansör bekledik bindik iki tane genç kız, iki tane çift, iki üç tane çocukları 10 yaşlarında aile, biz bindik bir de bebek arabasıyla köşeye gitmeye çalışıyoruz başkaları da binebilsin diye of puf diyenler sanki gereksiz yere binen bizmişiz muamelesi görüyoruz. Sonra asansör katta durdu iki tane bebek arabalı çift binmek istedi biri zar zor sığabildi kapı zor kapandı diğeri de dışarda kaldı ama biz dakikalardır bekliyoruz dediler hatta. Bende patladım dedim ki asansör aslında bebekli, yaşlı, tekerlikli sandalyesi olanlar için insanlar yürüyen merdivene bile binmek istemiyor işgal ediyorlar dedim.

Çift olanlardan kız işte bu asansör halka yapılmış herkes binebilir hesap soramazsınız dedi sorarım dedim sizin yüzünüzden o insan dışarı da kaldı sizin merdiven kullanma şansınız var üstelik hiçbir enerji de harcamazsınız ama onların yok dedim gayette merdivene binebilir ee inelim hep siz binin dedi inin gerçekten dedim. Yok öyle birşey benimde hakkım belki ben hastayım dedi hasta insan böyle bağırmaz dedim. Yaşımı da küçük gösteriyorum yaşın kaç ki saygılı ol dedi senden büyüğüm ben 36 yaşındayım dedim hee kafan küçük kalmış diyor sen kimsin ki asıl senin bedenin de hastalık yok beyninde var dedim. Yanındaki büyük ihtimal erkek arkadaşı savunmadı bile sustu. Biliyor haklı olduğumu. Siz de gelmeyin o zaman çocukla diyor size mi soracaktım dedim mantığınız bu işte.

Öyle indik kata gelince bu sefer iki kapalı kız da indi bizimle siz tartışamazsınız hakkınız yok herkes biner demeye bu sefer iyice patladım kul hakkından korkmayıp başınızı kapatıp herşeyi yapabileceğinizi mi sanıyorsunuz bizim hakkımızı gasp ediyorsunuz iki dk merdivene yürümemek için dedim yaşlı teyze vardı ağzına sağlık iyi dedin bizde söylüyoruz böyle yapıyorlar dedi. Haksız mıyım. Ben bebeğim olana kadar bir kere bile asansör kullanmadım aklıma bile gelmedi zaten beklemesi binmesi inmesi ayrı dert yürüyen merdivende de duruyorsun gidiyor yani nesi zor. Bu kadar mı bencil kendini düşünen empati kuramayan rahatına düşkün insanlar olduk. Gençliğin umrunda değil üstelik bir de kavga ediyor ama yarın birgün de onların bebeği olunca kendileri şikayet ederler. Bu sadece bizim için değil her yerde. Metrolarda asansör bekler tekerlekli sandalyede insanlar sağlamlar doluşur onlar dışarı da kalır. Tramvaylar var bizim burada bebekli kadınlar girmeye çalışır giremez hadi girdi tramvayın boş yerine bebek arabasını koymak ister ama rahat olduğu için insanlar işgal eder vs. Neden insanlar hayatı kolaylaştırmıyor yolda gezdirsek kaldırıma arabalar parkediyor yola çıkıyoruz kenardan da gitsek arabalar hemen korna çalıyor çocuğumu bırakacak kimse yok pazara gidiyoruz cık cık çocukla pazara mı gelinir, cafeye gidiyorum biraz ağlasa of puf sesleri biz hiçbir yere gidemeyecek miyiz?
Çocuk doğurdunuz diye bütün dünya el pençe durmayacak karşınızda.

Çocuklunun önceliği yok herkes binebilir bunu çıkartık kafanızdan.

Yuh yani ne hakla insanlara hesap sordunuz.
Bebek arabasını katlamaktan acizseniz bi zahmet evde oturun

Merhaba hanımlar. Başlıktan da anlaşılacağı gibi sorunum oğlumla alışveriş merkezini dolaşmak ve asansör sorunu. Oğlum 10 aylık haliyle bebek arabası kullanıyoruz henüz yürümüyor. Havalar çok sıcak dışarıda çarşı falan dolaşamıyoruz alışveriş merkezlerine gidiyoruz alışveriş için. Her alışveriş merkezine gittiğimizde mecburen asansör kullanıyoruz. Eşim yürüyen merdivenlerde tutamıyor ve zaten tehlikeli. Kucağımıza alsak sonra tekrar arabaya oturtup kemerini bağlamak işkence ve her katta kucağa al arabaya koy olmuyor.

Ancak ne zaman asansöre binecek olsak bizim için eziyete strese dönüşüyor. O asansör çok yavaş kata geliyor beklemesi ayrı dert, geliyor bu sefer biz binesiye ne kadar genç çocuk, genç çift varsa asansöre doluyor biz binene kadar bizi de geçip asansörü dolduruyorlar. Hem de çoğu zaman bizi ezercesine. Biz ve bizim gibi bir çok bebek arabalı çift zar zor biniyoruz hatta dışarıda kalıyoruz. Asansör geliyor bazen dolu yer yok ve çoğu kişi asansöre binmeye ihtiyacı olmayan kişiler.

Dün yine alışveriş merkezine gittik. Tabii ki yine baya süre fuzuli asansöre binenler yüzünden asansör bekledik bindik iki tane genç kız, iki tane çift, iki üç tane çocukları 10 yaşlarında aile, biz bindik bir de bebek arabasıyla köşeye gitmeye çalışıyoruz başkaları da binebilsin diye of puf diyenler sanki gereksiz yere binen bizmişiz muamelesi görüyoruz. Sonra asansör katta durdu iki tane bebek arabalı çift binmek istedi biri zar zor sığabildi kapı zor kapandı diğeri de dışarda kaldı ama biz dakikalardır bekliyoruz dediler hatta. Bende patladım dedim ki asansör aslında bebekli, yaşlı, tekerlikli sandalyesi olanlar için insanlar yürüyen merdivene bile binmek istemiyor işgal ediyorlar dedim.

Çift olanlardan kız işte bu asansör halka yapılmış herkes binebilir hesap soramazsınız dedi sorarım dedim sizin yüzünüzden o insan dışarı da kaldı sizin merdiven kullanma şansınız var üstelik hiçbir enerji de harcamazsınız ama onların yok dedim gayette merdivene binebilir ee inelim hep siz binin dedi inin gerçekten dedim. Yok öyle birşey benimde hakkım belki ben hastayım dedi hasta insan böyle bağırmaz dedim. Yaşımı da küçük gösteriyorum yaşın kaç ki saygılı ol dedi senden büyüğüm ben 36 yaşındayım dedim hee kafan küçük kalmış diyor sen kimsin ki asıl senin bedenin de hastalık yok beyninde var dedim. Yanındaki büyük ihtimal erkek arkadaşı savunmadı bile sustu. Biliyor haklı olduğumu. Siz de gelmeyin o zaman çocukla diyor size mi soracaktım dedim mantığınız bu işte.

Öyle indik kata gelince bu sefer iki kapalı kız da indi bizimle siz tartışamazsınız hakkınız yok herkes biner demeye bu sefer iyice patladım kul hakkından korkmayıp başınızı kapatıp herşeyi yapabileceğinizi mi sanıyorsunuz bizim hakkımızı gasp ediyorsunuz iki dk merdivene yürümemek için dedim yaşlı teyze vardı ağzına sağlık iyi dedin bizde söylüyoruz böyle yapıyorlar dedi. Haksız mıyım. Ben bebeğim olana kadar bir kere bile asansör kullanmadım aklıma bile gelmedi zaten beklemesi binmesi inmesi ayrı dert yürüyen merdivende de duruyorsun gidiyor yani nesi zor. Bu kadar mı bencil kendini düşünen empati kuramayan rahatına düşkün insanlar olduk. Gençliğin umrunda değil üstelik bir de kavga ediyor ama yarın birgün de onların bebeği olunca kendileri şikayet ederler. Bu sadece bizim için değil her yerde. Metrolarda asansör bekler tekerlekli sandalyede insanlar sağlamlar doluşur onlar dışarı da kalır. Tramvaylar var bizim burada bebekli kadınlar girmeye çalışır giremez hadi girdi tramvayın boş yerine bebek arabasını koymak ister ama rahat olduğu için insanlar işgal eder vs. Neden insanlar hayatı kolaylaştırmıyor yolda gezdirsek kaldırıma arabalar parkediyor yola çıkıyoruz kenardan da gitsek arabalar hemen korna çalıyor çocuğumu bırakacak kimse yok pazara gidiyoruz cık cık çocukla pazara mı gelinir, cafeye gidiyorum biraz ağlasa of puf sesleri biz hiçbir yere gidemeyecek miyiz?

Dediğiniz herşeyde haklı olabilirsiniz. Ama bir insanın kapalı olmasından asla dem vuramazsınız! Nasıl ki açık bir insan kafir değilse, kapalı bir insanda asla evliya değil. Hemen kapalı görünce işi kul hakkına tesettüre bağlamayın. Onun haricinde bende asla kullanmam asansörü ve diğer tüm dediklerinizde haklısnız. Ama tekrar diyorum. Bunu asla bir insan dış görünüşü ideolojisi üzerinden konuyu bağdaştıramazsınız. Çok yanlış. Haklı iken haksızsınız o kısımda.

Tüm konuyu baştan sona okudum yorumda yaptım. Kimse bebek arabası var diye kimseyi bilerek ezip itip kakamaz. Keşke biraz okuyabilme yeteneğinede sahip olsaydınız. Eziyoruz geçiyoruz milleti açılın ulen bebek arabalıyım ben diyen insanlar çok masum evet. Zira bebek arabasını kimse tekmelemez ama annesini bir güzel yamultabilir. Siz bunu anlamak istemiyorsunuz sadece sorununuz bu. Kimse laf anlatamaz size. Siz hariç herkes medeniyetten uzak ve bencil evet :halay:
Siz tüm mesajları okuduğunuza emin misiniz? Mesajıma bakarsanız annesinin hatası varsa bebeğin suçu nedir diye soruyorum. Bebek arabası ile ayak ezelim kulübü başkanı değilim. Yamultma konusunda inanın sizden çok biliyorumdur çünkü eski milli boksörüm. Siz olayı evirip çevirip bebek arabalı anneler etrafa saldırıyor gibi göstermek istiyorsunuz. Allah aşkına bin kez dediğim gibi manyak değilse neden ayaklara saldırsın bir insan. Hadi diyelim manyak bebek arabasına vurulabilir doğru ifade mi? Ben buna tepki gösterdim.
Bebek arabalarına önceliği varken yardımcı olunmalı düşüncesindeyim. Aksine ikna olabileceğimi sanmıyorum.

Çocuk doğurdunuz diye bütün dünya el pençe ldurmayacak karşınızda.

Çocuklunun önceliği yok herkes binebilir bunu çıkartık kafanızdan.

Yuh yani ne hakla insanlara hesap sordunuz.
Bebek arabasını katlamaktan acizseniz bi zahmet evde oturun
Hayatınızda hiç bebek arabası kullandınız mı? O öyle basit katlanan bir şey değil. Çocukta çanta değil kolunun altında hareket etmeden sıkı sıkıya tutasın. Yürüyen merdiven yürümeye aciz insanların, öncelik sırası çocuklu kadınlarda olan asansöre binmesini eleştirmesi çok manidar. Şaka gibisiniz...

Lütfen baş örtüyü dinin bütünü olarak görmeyin . O insanin yaptığı birşey dini olarak kendi adına. Ne yani açık olanlar her türlü haksızlığı hak yemeyi yapabilir mi öyleyse nasıl olsa dinsizler öyle mi düşünülmeli 😀 başörtüsünü ya birileri abartıp islamin en temeli yapıyor kapalıysa tamamdir diyor yada birileri onu ayaklar altına alıyor. Geliştirin artık kendinizi .
Bide başka yorumda bir ton makyaj yapmış belki bende hastayım diyor dediniz . Benim bir arkadaşım ne zaman hasta olsa öyle gorunmemek icin kendini iyi hissetmek icin hep makyaj yapar giyinir kuşanırdı o psikolojiden çıkmak icin . Yani bir ton makyajlı da hasta olabilir .
Keşke herkes kibar nazik olsa ama olmayabiliyor . Ve siz bu duruma sınır olabilirsiniz ancak onun yapmadığı aynı nanezaket halini göstermeniz onunla aynı tarafta olduğunuzu gösterir. Kendinizi haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz. Size haklisiniz diyemiycem. Sadece sıkıntı yasayan bebeklere üzülüyorum.

Noldu?
Ben yokken bebek arabaları uzaya çıktı mı şimdi son durum nedir :D

Şakası bir yana üzücü.
Arada bebek arabasıyla ayağı ezilince kol çizen var,
Arabamla istediğimin narin ayağını çizerim diyen var,
Arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz siz?
Fiziksel şiddeti savunuyorsunuz.
Şurada bir kadın, kocam kolumu sıktı dese hepiniz esip gürlersiniz,
İlle bir erkeğin mi şiddet göstermesi sayılıyor?
Hemcinsiniz olunca şiddet olmuyor mu?
Ağzım açık kalıyor ya.

Siz tüm mesajları okuduğunuza emin misiniz? Mesajıma bakarsanız annesinin hatası varsa bebeğin suçu nedir diye soruyorum. Bebek arabası ile ayak ezelim kulübü başkanı değilim. Yamultma konusunda inanın sizden çok biliyorumdur çünkü eski milli boksörüm. Siz olayı evirip çevirip bebek arabalı anneler etrafa saldırıyor gibi göstermek istiyorsunuz. Allah aşkına bin kez dediğim gibi manyak değilse neden ayaklara saldırsın bir insan. Hadi diyelim manyak bebek arabasına vurulabilir doğru ifade mi? Ben buna tepki gösterdim.
Bebek arabalarına önceliği varken yardımcı olunmalı düşüncesindeyim. Aksine ikna olabileceğimi sanmıyorum.

Ben de inanmiyorum aslinda insanlarin bilerek birbirini ezdigine ama yorum yapan manyak bir abla demis ben bilerek eziyorum diye :KK70: insanlar da ona sasirip kizdi bence.

Back