- 29 Nisan 2013
- 1.702
- 2.445
- 333
- Konu Sahibi dejavu_one
-
Bebekle ilgilenirken bir anlık dalgınlık olabilir bunun için içinde bebek olan arabaya vurmak gerekmez sanırım. Suçlu değil ama güçlüyüm ve bebeğe zarar verene zarar veririm. Sadece benim vajinamdan çıkan değil hemde tüm bebekleri. Size de tavsiye ederim birinin bebek arabası tekmelediğini görürseniz müdahale ediniz bir zahmet. İnsanız ya hani, medeniyiz ya, hayvandan bir farkımız olsun.Bebek arabası sürmesi oldukça kolay olan bi ürün , ehliyet falan gerekmiyor yani
Normal sürüp insanların ayağını yaralamadıkça kimse size tırnak çıkarmaz, hem suçlu hem güçlü durumu mevcut
Dikkatli sürüyorum ediyorum değil de narin ayaklar diye laf çarpılıyor
Vajeninden bebe çıkaran sadece siz değilsiniz
İnmelerini rica ediyorum, kilit nokta burası. Kimsenin bir ricayı kıracağını sanmıyorum. Kişiler arası ilişki kurma becerisi dediğimiz şey çok önemli.
Engelli bir ablam var, 73 yaşında da annem. Toplu taşımada engelli alanında birini görürsek rica ediyoruz, kalkmazlarsa dış görünüşlerine dair herhangi bir yerden yakalayıp hakaret etmiyoruz. Teşekkür edip geçiyoruz. Kalkmak zorunda değiller çünkü, tıpkı asansörden inmek zorunda olmadıkları gibi. Oraya oturmak suç değil, yaptırımı yok çünkü.
Bebekle ilgilenirken bir anlık dalgınlık olabilir bunun için içinde bebek olan arabaya vurmak gerekmez sanırım. Suçlu değil ama güçlüyüm ve bebeğe zarar verene zarar veririm. Sadece benim vajinamdan çıkan değil hemde tüm bebekleri. Size de tavsiye ederim birinin bebek arabası tekmelediğini görürseniz müdahale ediniz bir zahmet. İnsanız ya hani, medeniyiz ya, hayvandan bir farkımız olsun.
Ben bebek arabası tekmelerim kısmına takıldım çünkü. Ne olursa olsun kimse bebek arabasına tekme atamaz. Anne diyelim manyak bilerek yapıyor bebeğin suçu nedir?Niye ne hakkında konuştuğumuzu okumadan cevap yazma ihtiyacı hissediyorsunuz? Konu siz değilsiniz. Alıntıladığım kişi insanların ayaklarını bilerek ezdiğinden bahsediyordu. Siz de mi bilerek eziyorsunuz da konuya müdahil olma ihtiyacı hissettiniz, merak ettim.
İnsanların ayaklarını bilerek ezmek hayvanlıktır, size katılıyorum. Böyle medeni olunamaz.
Ben bebek arabası tekmelerim kısmına takıldım çünkü. Ne olursa olsun kimse bebek arabasına tekme atamaz. Anne diyelim manyak bilerek yapıyor bebeğin suçu nedir?
Evet onun yerine bebek arabası tekmelenmeliki medeniyet örneği gösterilsin.Niye ne hakkında konuştuğumuzu okumadan cevap yazma ihtiyacı hissediyorsunuz? Konu siz değilsiniz. Alıntıladığım kişi insanların ayaklarını bilerek ezdiğinden bahsediyordu. Siz de mi bilerek eziyorsunuz da konuya müdahil olma ihtiyacı hissettiniz, merak ettim.
İnsanların ayaklarını bilerek ezmek hayvanlıktır, size katılıyorum. Böyle medeni olunamaz.
Bebek arabası ile insanların ayaklarını ezenler bebeği öne atıp caddeye atlatanları kaldırımda yürümeyi beceremeyenleri çocuğum olsa da anlayamam ne yazıkkiBebeginiz hele bi dogsun o zaman daha iyi anlarsiniz..
Buradaki mevzu dalgınlık değil yorumları iyi okuyup öyle atılmanızı öneriyorum , canım isteyince eziyorum ooooh tarzı bir yoruma verilecek bir cevabı vermişti , gerçekten bebek arabasını tekmeleyeceğimizi düşünmeniz çok komikBebekle ilgilenirken bir anlık dalgınlık olabilir bunun için içinde bebek olan arabaya vurmak gerekmez sanırım. Suçlu değil ama güçlüyüm ve bebeğe zarar verene zarar veririm. Sadece benim vajinamdan çıkan değil hemde tüm bebekleri. Size de tavsiye ederim birinin bebek arabası tekmelediğini görürseniz müdahale ediniz bir zahmet. İnsanız ya hani, medeniyiz ya, hayvandan bir farkımız olsun.
Eminimki sizden çok okumuşumdur.Ben öyle bir şey yazmadım dikkatli okursanız, başınıza böyle bir şey gelebilir yazdım. İnsanların ayağını bilerek ezmeyin yazdım.
Lütfen biraz daha kitap okuyalım.
Eminimki sizden çok okumuşumdur.
Olasılıktan bahsediyorsanız bende yapardım dedim yani faaliyette bişey yok.
Bir zahmet bebek arabası tekmelenmeyen olasılıklardan bahsedin. Çok kitap okuyorsanız bebeğin şiddet görmediği farklı senaryolarda üretebileceğinizi sanıyorum.
Olabilir ama öyle bir durumda da akla ilk tepki bu gelmemelidir diye düşünüyorum. Sanırım siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz.Buradaki mevzu dalgınlık değil yorumları iyi okuyup öyle atılmanızı öneriyorum , canım isteyince eziyorum ooooh tarzı bir yoruma verilecek bir cevabı vermişti , gerçekten bebek arabasını tekmeleyeceğimizi düşünmeniz çok komik
Evet öyle ama haklı-haksız karmaşası da yaşıyoruz, ayrıca hak ihlalleri karşısında ses yükseltmenin de sınırlarını çizemiyoruz Gangsta, biz sesimiz daha gür çıkınca geri adım atan insanları gördükçe hakkımız olmayanları da ses yükselterek yapmayı öğreniyoruz, bir ortamız yok ne yazık ki.
Hak aramayı bağırış çağırışla da çözemeyiz, tartışmak çözümsüzlük getiriyor, öfkemizi büyütüyor bana göre, ki maalesef toplum cinneti yaşar hale geldik bu sebeple, birbirimize tahammülümüz kalmadı, yan baktın öldür, yol vermedin öldür, solladı öldür, otobüste yer vermedi saçına yapış durumundayız, evet dediğin gibi kimin sesi yüksek çıkarsa ona dönüşülür, biz karşımızdakine bağıra bağıra bağırmayı öğretiyoruz, haklı da olsak hak gaspına da uğrasak bunu yanlış buluyorum, doğrusu konuşup yürümeyi öğrendiğimiz andan itibaren eğitim almamızdır, genel toplum kurallarıyla yoğrulmalıyız, benim çocuğum oyun parkına gidince 5 dakika önce salıncağa binip sallanan çocuğu ağlayarak yani sesini yükselterek indirmemeli, ben de ona bu konuda destek olmamalıyım, sıraya girmesi gerektiğini öğrenmeli, sallanan çocuk da sırada çocuklar olduğunu bilmeli, annesi gelip bu salıncağa benim çocuğum biniyor dememeli.
Buradaki yorumlardan örnek vereyim asansöre bebek arabasıyla insanları eze eze girmek doğru mu? Evet bir hak gaspı vardır doğrudur ama bunun çözümü karşındakine bağırıp çağırmak ya da ezmek değildir, bir bakıyorsun diğeri de ben de bebek arabasına vururum ezer geçerim diyor, herkes kendini haklı görüp savunmaya geçiyor, haklı-haksız, hak-haksızlık noktasında durmamız gereken noktayı bilmezsek trafikte de yayalara kırmızı yanarken hak ihlali var diye sürücü yayayı ezebilir düşüncesi oluşur çünkü adam kırmızı ışığa rağmen geçiyor.
Sizinle anlaşamayacağız klasik analık hormonları, artık ayağımı ezen kişiye teşekkür edeceğim farkındalık için tşkOlabilir ama öyle bir durumda da akla ilk tepki bu gelmemelidir diye düşünüyorum. Sanırım siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
Cümle aynen şu ,
"Mecburen' ayağını ezdiğiniz kişi, 'mecburen' bebek arabanıza tekmeyi basar, sizi de evire çevire döverse kötü olur. Bence yapmayın."
bu cümlede de duyar kasacak bişey bulduysanız size artık bişey diyemem.
çok şükür ki italyadayım sizin mantığınızdaki insanlardan çok uzakta.Hamile kadının, yol vermediği için, 2 adam tarafından arabada saldırıya uğradığı olasılıklardan bahsetmeme ne dersiniz? Siz galiba Türkiye'de ikamet etmiyorsunuz.
Yok kickboks öğrenin küçük bebeklere daha iyi tekme atarsınız bu sayede. Benim sizinle anlaşmam imkansız. Hormonlarla değil vicdanım ile düşününüyorum.Sizinle anlaşamayacağız klasik analık hormonları, artık ayağımı ezen kişiye teşekkür edeceğim farkındalık için tşk
Yedirmiyom ben hakkımı.. bi keresinde bebek arabasıyla ayağımı ezen ananın düşer gibi yapıp kolunu çizmiştim.. gerçi bunu yaptığımda 15 yaşındaydım ama yine olsa yine yaparım herhalde. hakkımı yediremem ayağım kıymetli benim. Elin bebesinin arabasından da kıymetliVerilen cevapları hayretle okudum.
Tüm asansörlerin kapısında öncelik işaretleri vardır; yaşlı-tekerlekli sandalye-bebek arabası-hamile olarak.
İster geç ister erken geleyim, bebek arabamla hemen herkesin önüne geçer binerim arkadaş.
Ve dolu gelen her asansörde de söylenirim.
Eğer benden önce gelmiş tekerlekli sandalye kullanan ya da bebek arabalı birileri varsa da asansör kapısı açılımca ‘buyrun öncelik sizin hakkınız, dolu olsa da inecekler lütfen geçin’ der insanları uyarırım.
Ne münasebet boş saatte git, kanguru kullan vs gibi öneriler.
Hele gençlere deli oluyorum, bebek arabamla girerken çekilmeyen olursa ayaklarını eziyorum ‘mecburen’.
Bana denk gelmesin böyle tip insanlar, güvenliği yanıma alır, toplu yaşam kurallarını bir bir anlattırır rezil ederim!
Siz sonuna kadar haklı ama çekingen kalmışsınız yinede.
Yapmayın efendim, hakkınızı yedirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?