Bebekle alışveriş merkezi ve asansör kavgası..

Bebekle ilgilenirken bir anlık dalgınlık olabilir bunun için içinde bebek olan arabaya vurmak gerekmez sanırım. Suçlu değil ama güçlüyüm ve bebeğe zarar verene zarar veririm. Sadece benim vajinamdan çıkan değil hemde tüm bebekleri. Size de tavsiye ederim birinin bebek arabası tekmelediğini görürseniz müdahale ediniz bir zahmet. İnsanız ya hani, medeniyiz ya, hayvandan bir farkımız olsun.

O kadar doğru ki. Bir de işin şu tarafı var. Mesela ben üniversitede okurken bir yandan da çalışıyordum okuldan dersten çıkıp işe gidip geliyordum. O metroda asansör beklerken çarşıdan pazardan gezmiş ellerinde alışveriş poşetleri ile bebekli kadınlar hiç bizden müsade almadan sırada önümüze geçip asansöre biniyorlardı. Bazı kadınlar sanıyor ki o sıralarda asansör bekleyen herkes kendileri gibi çarşı pazardan dönen insanlar. Zaten rica edilse 5 kişi reddetse 1 kişi yer verir. Ama şu itici dil yüzünden insanlar hastaneden dönen anneye de işten dönen anneye de herkese kinleniyor.

Niye ne hakkında konuştuğumuzu okumadan cevap yazma ihtiyacı hissediyorsunuz? Konu siz değilsiniz. Alıntıladığım kişi insanların ayaklarını bilerek ezdiğinden bahsediyordu. Siz de mi bilerek eziyorsunuz da konuya müdahil olma ihtiyacı hissettiniz, merak ettim.

İnsanların ayaklarını bilerek ezmek hayvanlıktır, size katılıyorum. Böyle medeni olunamaz.

Bence agresif oldugunuz icin olumsuz karsilik almissiniz.
Hak sizin olsa dahi kimseyi azarlayarak isteyemezsiniz.
Asansorler genelde kalabalik oluyor evet 20 dakika cocukla bekleyen varmis, sasirmadim.

Bana gore yuruyen merdiven kesinlikle daha buyuk kolaylik.

Istesen de zaten bos asansore denk gelip binmek zor.

Asansorler yetersiz oldugu icin oncelik 'li olan kisim kullansa sadece , daha iyi olur dogru.

Ama tavriniz kesinlikle cok kaba.
Oncelikli oldugunuzu soylediginiz halde yer verilmezse guvenligi cagirabilirsiniz.
Yada daha sakin kendinizi mudafa edebilirsiniz.

Birde binen insani indirme kismina da katilamiyorum.

Onur kirici bana gore.

Onene gelene azar kayarak istenmemeli.

Insanlari kisisel degerler uzerinden vurmaniz da hos olmamis.

Ben bebek arabası tekmelerim kısmına takıldım çünkü. Ne olursa olsun kimse bebek arabasına tekme atamaz. Anne diyelim manyak bilerek yapıyor bebeğin suçu nedir?

Ben bebek arabası tekmelerim kısmına takıldım çünkü. Ne olursa olsun kimse bebek arabasına tekme atamaz. Anne diyelim manyak bilerek yapıyor bebeğin suçu nedir?

Ben öyle bir şey yazmadım dikkatli okursanız, başınıza böyle bir şey gelebilir yazdım. İnsanların ayağını bilerek ezmeyin yazdım.

Lütfen biraz daha kitap okuyalım.

Evet onun yerine bebek arabası tekmelenmeliki medeniyet örneği gösterilsin.

Bebeginiz hele bi dogsun o zaman daha iyi anlarsiniz..
Bebek arabası ile insanların ayaklarını ezenler bebeği öne atıp caddeye atlatanları kaldırımda yürümeyi beceremeyenleri çocuğum olsa da anlayamam ne yazıkki

Buradaki mevzu dalgınlık değil yorumları iyi okuyup öyle atılmanızı öneriyorum , canım isteyince eziyorum ooooh tarzı bir yoruma verilecek bir cevabı vermişti , gerçekten bebek arabasını tekmeleyeceğimizi düşünmeniz çok komik

Ben öyle bir şey yazmadım dikkatli okursanız, başınıza böyle bir şey gelebilir yazdım. İnsanların ayağını bilerek ezmeyin yazdım.

Lütfen biraz daha kitap okuyalım.
Eminimki sizden çok okumuşumdur.
Olasılıktan bahsediyorsanız bende yapardım dedim yani faaliyette bişey yok.
Bir zahmet bebek arabası tekmelenmeyen olasılıklardan bahsedin. Çok kitap okuyorsanız bebeğin şiddet görmediği farklı senaryolarda üretebileceğinizi sanıyorum.

dünya üzerindeki tek bebek sizinki değil toplu ortamlara da top arabası gibi bebek arabasını sokmaya çekinmiyorsan yapacak bir şey yok katlanacaksın. yer vermek isteyen verebilir istemiyorsa edepsizlenmeye hakkın yok hamile veya engelliler önceliklidir bebek arabasıyla keyif yapmaya çıkıp fink fink avm gezen tipler değil.

Hamile kadının, yol vermediği için, 2 adam tarafından arabada saldırıya uğradığı olasılıklardan bahsetmeme ne dersiniz? Siz galiba Türkiye'de ikamet etmiyorsunuz.

Olabilir ama öyle bir durumda da akla ilk tepki bu gelmemelidir diye düşünüyorum. Sanırım siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
Cümle aynen şu ,
"Mecburen' ayağını ezdiğiniz kişi, 'mecburen' bebek arabanıza tekmeyi basar, sizi de evire çevire döverse kötü olur. Bence yapmayın."
bu cümlede de duyar kasacak bişey bulduysanız size artık bişey diyemem.

Ortamız belki de bırakılmadı Mune ve insanlar alamadığı tüm hakları/farkları için birbirinden öfkesini de ayrıca çıkarır oldu. Çok arabesk girdim ve açarsam buradaki kuralları çiğneyip cımbızının o benzersiz lezzetiyle yeniden tanışacak, hasret gidereceğim, farkındayım ondan bu kısmı hemen geçiyorum

Ama katılıyorum, evet; üslup, sesindeki nezaket ile de insan hakkını çok güzel alabiliyor, boşuna dememişler "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye. Ben -çocuğumlu- gezmelerimin hemen hemen hiçbirinde sorun yaşamadım; bunu iyi insanlarla karşılaşmama bağladım geçtim ama evet, nezaket içinde kaldığım müddetçe karşılaştığım kimse bana sorun çıkarmadı desem de doğru olacak çünkü "Lütfen kusurumuza bakmayın" lafını çok kullandım ve bırak önüme set olmayı, ekstra yardım da ettiler hep sağ olsunlar; bunu da çocuklu bir konuda anlattım diye hatırlıyorum. Biraz tebessüm bile çözüyor.

Ama bazen de savsaklanılıyor Mune, bağırmadan-ağır konuşmadan hakkını alamadığın anlar oluyor bunu da inkar edemiyorum ve bazı davranışlar öyle küfür gibi geliyor ki insan kendini tutamıyor. Elbette asansöre binerken milleti ezerek girmek doğru değil, ama herkesin birbirini "Ezmeden" giremeyeceği halde iken asansör, o asansörü kullanmaya mecbursan, ezmek zorunda kalıyorsun. Belki de böyle böyle dozumuz arttı, alıştık.
Ben seslerin bazen yükseltilmesini de anlıyorum; çünkü pişkinliğe vurulmaya başlanınca yol bırakmıyorlar.

Youtube'u kazmayı gereksiz derecede sevdiğim ve bazen otomatiğe alıp yurdum insanının kavgalarını da izlediğim için, artık bu gardın alınmadan hayatta kalamayacağımız algısı yerleşmekte diyebilirim, çünkü millette hayatla sev-işmeye hal kalmadı, savaşıyoruz.

Sizinle anlaşamayacağız klasik analık hormonları, artık ayağımı ezen kişiye teşekkür edeceğim farkındalık için tşk

Tartışma adabından ne kadar uzaksınız farkında mısınız? Konuyu saptırma, felaket tellallığı, karalama safsatası..... bikaç kat çıkarken tartışma esnasında yapabileceğiniz tüm hataları yapmışsınız. Kimin asansöre niçin bindiği sizi ilgilendirmez. O avmye asansör yapıldıysa müşteriler için yapılmıştır. Evet daima hamileler bebekliler engelliler ve yaşlılar önceliğe sahip ama öncelik demek sizin yaptığınız gibi ali kıran baş kesenlikle olmaz. Bunlar nezaket kurallarıdır, bu kurallara riayet edilmediğinde kimseyle tutup kavga edilmez. Özellikle tutup başörtüsüne hiç laf edilmez. Nereden tutsam elimde kalıyor..

Hamile kadının, yol vermediği için, 2 adam tarafından arabada saldırıya uğradığı olasılıklardan bahsetmeme ne dersiniz? Siz galiba Türkiye'de ikamet etmiyorsunuz.
çok şükür ki italyadayım sizin mantığınızdaki insanlardan çok uzakta.
ve ayrıca bu cümle sizin
""Mecburen' ayağını ezdiğiniz kişi, 'mecburen' bebek arabanıza tekmeyi basar, sizi de evire çevire döverse kötü olur. Bence yapmayın."" Feel Good Inc
Ne yazdığınızı bir düşünün elle tutulur bir tarafı var mı? Arkasında duramayacağınız laflar etmeyin yok olasılık yok gerçekten yapmam vs. Aklınıza ilk tepki bu geliyorsa olasılık olarak çok yazık.
Demek ki kendi evladınız bilerek ayağınıza bassa tekme atacaksınız. Kendi vajinanızdan çıktı diye torpil mi yaparsınız yoksa

sasdasfadgsdg kim derdi ki sitenin en gergini olan ofiş, şu konuda pambık piremşeş gibi kalacak konu sahibi seninle yıldızımız çok barışık olmasa da bu konuda haklısın.. asansör gerçekten yürüyen merdiven kullanamayacak durumda olanlarındır.. ama biz millet olarak asansör kullanmayı bilmiyoruz, öncelik her zaman engelli, bebekli, yaşlı insanlarındır.. geri kalanı sonradan biner.. onun harici yürüyen merdivende duramayacak kadar kötüyse insan internetten alış veriş yapabilir mesela, nihayetinde ibadet mekanı değil, gitmeyeni de dövüyor değiller.. bebek arabasını tekmelemek gibi bir şey okudum, oha! arada çok sayfa geçmiş olayı okumadım da arkadaşlar bir relax yahu, bu kadar gerginlik erken götürür insanı allah vermesin.. son olarak konu sahibi, avm yerine deniz kenarı, park-bahçe tercih edin hem mis gibi hava.. ben bebekle avm ye gidilmesini çok sevmiyorum ya.. yeminle kimse tuvaletten çıkıp elini yıkamıyor ortam on numara leş.. ama illa gidecekseniz sabah gidin, hem sessiz hem de asansörler nispeten boş olur.. şuraya ibretlik bir de foto bırakayım da gideyim, polemik içün alıntılamayın ban man yiyemem siyasette iki çatla-patla yapıyorum zaten arada

Sizinle anlaşamayacağız klasik analık hormonları, artık ayağımı ezen kişiye teşekkür edeceğim farkındalık için tşk
Yok kickboks öğrenin küçük bebeklere daha iyi tekme atarsınız bu sayede. Benim sizinle anlaşmam imkansız. Hormonlarla değil vicdanım ile düşününüyorum.
Yazmayın artık bence de yazdıkça batıyorsunuz.

Yedirmiyom ben hakkımı.. bi keresinde bebek arabasıyla ayağımı ezen ananın düşer gibi yapıp kolunu çizmiştim.. gerçi bunu yaptığımda 15 yaşındaydım ama yine olsa yine yaparım herhalde. hakkımı yediremem ayağım kıymetli benim. Elin bebesinin arabasından da kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…